iPhone 5 vs Lumia 1020

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Nokia da 10 çekirdekli 5 Ghz hızda çalışan adreno 330 kullanan 6 gb ramli bir telefon yapabilir. Ama;

1- Windows Phone'a bu kadar sistem gerek yok ;)
2- Windows Phonun şu anki mevcut sürümüyle herhangi bir işlemci gücüne dayalı bir telefon yapamaz ki gerek yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera da zaten Nokia nın ve özellikle L1020 nin bariz üstünlüğü ortada,önemli olan akıllı telefon özelliklerinin baskın gelmesi

technicker

technicker

Üye
Kamera da zaten Nokia nın ve özellikle L1020 nin bariz üstünlüğü ortada,önemli olan akıllı telefon özelliklerinin baskın gelmesi

akıllı telefon özellikleri derken ? biraz açar mısın bu özellikler nelerdir ?

Türe

Türe

Üye
Nokia da 10 çekirdekli 5 Ghz hızda çalışan adreno 330 kullanan 6 gb ramli bir telefon yapabilir. Ama;

1- Windows Phone'a bu kadar sistem gerek yok ;)
2- Windows Phonun şu anki mevcut sürümüyle herhangi bir işlemci gücüne dayalı bir telefon yapamaz ki gerek yok.

Bahsettiğim donanım değil. Teknolojiden anlayan herkes bilir ki donanım herşey değil. Donanım tıpkı ev gibidir ; içi ne kadar dolu olursa olsun mutluluk yoksa hiçbir işe yaramaz. :good:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Bahsettiğim donanım değil. Teknolojiden anlayan herkes bilir ki donanım herşey değil. Donanım tıpkı ev gibidir ; içi ne kadar dolu olursa olsun mutluluk yoksa hiçbir işe yaramaz. :good:

Biz donanım olmadan sevdik Nokia'yı böyle mutluyuz :good:

Resim karşılaştırması gayet iyi olmuş bence sonuçta ortada zaten şöyle bir mantık var.Iphone 5 lumia 920 ile kıyaslamasında bazılarında lumia öndeyken şöyle telefonla haşır neşir olmayan birine bile bunda 41 megapiksel var desen oda direk "oo o zaman o daha iyi " der :) O yuzden bence yapılmasaymışta olurmuş karşılaştırma :)

technicker

technicker

Üye
Kamera haricindeki sistem diyelim,yeterlimi.

tamam diyelim . Nedir bu wp8'i kullanıpta eksiklik hissettiğin şeyler. Şahsen l820 kullanıyorum 1 aydır. Diğer işletim sistemlerini de kullandım. Tek eksiği bir önceki cihazımdan (808) kamerası . Aksine + yönleri ise sistemin benimle uğraşmana gerek yok . Kafana göre Takıl demesi.

partyhard

Üye
Nokia fanları anlamak için 2 saattir düşünüyorum. Bu gece çekimlerini nerde kullanabilirim diye bi sonuç alamadim. Sisteme geliyom vasıfsız bişey uygulama yok , arkaplanda uygulama calismiyo eksiklerin listesini tek tek yazsam rutbem amiral olur.Arkadaşımda l820 var wechat kullanıyoruz, 4sq dan check-in atiyorum bildirim gitmiyo, recent ekranı diye bisey var ne uygulama kapatiyo ne bisey . Kutucukları bildirim merkezi olarak goruyolar zaten. Yeni bi sistem gelişir diye almakta çok saçma Microsoft 1 yıllık firma değil ve teknolojide 10 yıl onceki gibi değil . PC de 12 yıldır windowsu kullanıyorum hala mavi ekran veriyo arkadaş.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
tamam diyelim . Nedir bu wp8'i kullanıpta eksiklik hissettiğin şeyler. Şahsen l820 kullanıyorum 1 aydır. Diğer işletim sistemlerini de kullandım. Tek eksiği bir önceki cihazımdan (808) kamerası . Aksine + yönleri ise sistemin benimle uğraşmana gerek yok . Kafana göre Takıl demesi.

WP8 gün geçtikçe daha da iyi olacak.
Kullanıcıların istekleri bir bir gelmeye başladı.
Yılbaşından sonra gelecek WP8.1'le de yine önemli eksikliklerin pek çoğunun giderilmesini bekliyoruz.

Zaten Microsoft'a Nokia da dahil olmak üzere pek çok firmadan sitem var, elini biraz daha çabuk tutması ve daha sıkı çalışması konusunda.

Sözün kısası, WP8 ailesini güzel günler bekliyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Nokia fanları anlamak için 2 saattir düşünüyorum. Bu gece çekimlerini nerde kullanabilirim diye bi sonuç alamadim. Sisteme geliyom vasıfsız bişey uygulama yok , arkaplanda uygulama calismiyo eksiklerin listesini tek tek yazsam rutbem amiral olur.Arkadaşımda l820 var wechat kullanıyoruz, 4sq dan check-in atiyorum bildirim gitmiyo, recent ekranı diye bisey var ne uygulama kapatiyo ne bisey . Kutucukları bildirim merkezi olarak goruyolar zaten. Yeni bi sistem gelişir diye almakta çok saçma Microsoft 1 yıllık firma değil ve teknolojide 10 yıl onceki gibi değil . PC de 12 yıldır windowsu kullanıyorum hala mavi ekran veriyo arkadaş.

Madem bu kadar kötü, neden buradaki çoğu konuda cevap verme ve yorum yazma gereği duyuyorsunuz ki?
WP ailesini kendi haline bırakın öyleyse.

Kendi eksikleriyle kendi fazlalarıyla kavrulur giderler, siz neden kendinize görev edindiniz ki WP bölümündekilere birşeyler anlatmayı?

partyhard

Üye

Madem bu kadar kötü, neden buradaki çoğu konuda cevap verme ve yorum yazma gereği duyuyorsunuz ki?
WP ailesini kendi haline bırakın öyleyse.

Kendi eksikleriyle kendi fazlalarıyla kavrulur giderler, siz neden kendinize görev edindiniz ki WP bölümündekilere birşeyler anlatmayı?
iPhone ve android cihazlara fazlasıyla taş atiyosunuz ve sonra burasi wp forumu diyorsunuz. konu karsilastirmaysa cep genel karsilarstirma bolumu var.
konunun adina bak ; iPhone 5 vs Lumia 1020

technicker

technicker

Üye
gece dışarı çıkmıyorsun anladığım kadarıyla . Ben de sana şöyle söyleyeyim; arkadaşımda 5 var bende 820 . Aynı tarayıcı oyununu oynuyoruz . Ben bütün mesaimi dışarıda geçirirken o telefon prize takılı kalıyor . Aynı uygulamalar açık . Whatsappdan konuşuyoruz . Tarayıcı oyunumuz açık . Üstüne ben kamera kullanıp gps den adres buluyorum . Yollarda dinlediğim müzik ise cabası . Bir tek eve giderken harici taşınabilir şarj cihazına takıyorum o kadar.

narnia16

narnia16

Üye
iPhone ve android cihazlara fazlasıyla taş atiyosunuz ve sonra burasi wp forumu diyorsunuz. konu karsilastirmaysa cep genel karsilarstirma bolumu var.

Öncelikle haberi okuduysanız bu karşılaştırmayı yapan iphone fun sitesi. Burada sadece paylaşılmış. Ayrıca birileri gelip WP ye laf söylemese kimsenin kimseye taş attığı yok burada sadece kendi sorunlarımız tartışılıyor. Ama niyeyse sürekli birileri çıkıp burada huzuru bozuyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Konunun içeriğine baktığınızda fotoğraf çekim karşılaştırması olduğu gayet açık.
Konu sadece fotoğraf karşılaştırması olduğundan ve aslen Windows Phone cihazının başarısını gösteren bir haber niteliği taşıdığından burada açılmıştır.
Herkesin yaptığı yorum kendi öznel görüşüdür.
Aşırıya kaçanlar uyarılacaktır. Siz de bu şekilde davranmakla buna dahil oluyorsunuz.

İyi forumlar.

Dtn

Üye

Gece çekimlerini nerede mi kullanırsın? duyduğum en komik karalama cümlesi, bari başka yerden vuraydın. Gece fotoğraf çekerken kullanabilirsin mesela? arkada manzara varken fotoğraf çekilme olayını hepimiz yaparız herhalde, konuda geçtiği için bunu kullanıyorum, sen iphonela bu manzarada fotoğrf çekersen, yüzlerinizi geç, silüetiniz bile belli olmaz, arkadan da şehrin ışıkları çıkar sadece ve anlamsız bir fotoğraf olur. e flaşı açsan, malum suratlar hortlak gibi beyaz, ve manzaraya dair hiçbir şey yok, ışıklar bile görünmüyor. Aynı manzarayı lumiayla çekiyorsun, hem yüzün belli oluyor, hem manzara ışıktan ibaret olmayacak şekilde bütün güzelliğiyle arkada yer alıyor. ee? dersen ki ben fotoğraf çekmem ne gerek var, anlarım, ama nerede kullanıır ki çok saçma bir özellik demek, :nono:.
Diğer yazdıklarına cevap yazmayacağım, hem tartışmaya dönmesin diye, hem haklı olduğun yerler var bildirimler gibi. ama inan bana dışardan bakıp da hakaret ettiğin kadar kötü bi sistem değil, kötü bir sistem değil ki bir kere. O senin sevdiğin işletim sistemi de 6 senelik bir sistem ve hala iki menü atlatınca tekliyor, kafası karışıyor? Microsoft yılların şirketi olabilir, ama wp8 1 seneinde bile değil, sen 6 sene sonra gör bak hakaret ettiğin sistem nerelere gelmiş. Bu arada, ben de 12 senedir windows kullanıyorum ve ne hikmetse mavi ekranın şu an ne olduğunu bile hatırlamıyorum, sanırsın her gün hata veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt