BelaMonte
Üye
Keşke nokia akıllı telefonu kameradan ibaret sanmasa.![]()
sanaöylemi geliyor ?
Keşke nokia akıllı telefonu kameradan ibaret sanmasa.![]()
sanaöylemi geliyor ?
Bana bu cihazın kamera hariç farkını söyler misin 925 928 den ?
Bana öyle gelmiyor, öyleBana bu cihazın kamera hariç farkını söyler misin 925 928 den ?

Biri 16 diğeri 32gb dahili hafızaya sahip![]()

Kabul ediyorum kötü bir espri oldu.
Aman abi sen Yapma![]()
![]()
Kamera da zaten Nokia nın ve özellikle L1020 nin bariz üstünlüğü ortada,önemli olan akıllı telefon özelliklerinin baskın gelmesi
Nokia da 10 çekirdekli 5 Ghz hızda çalışan adreno 330 kullanan 6 gb ramli bir telefon yapabilir. Ama;
1- Windows Phone'a bu kadar sistem gerek yok
2- Windows Phonun şu anki mevcut sürümüyle herhangi bir işlemci gücüne dayalı bir telefon yapamaz ki gerek yok.

akıllı telefon özellikleri derken ? biraz açar mısın bu özellikler nelerdir ?
Bahsettiğim donanım değil. Teknolojiden anlayan herkes bilir ki donanım herşey değil. Donanım tıpkı ev gibidir ; içi ne kadar dolu olursa olsun mutluluk yoksa hiçbir işe yaramaz.![]()
O yuzden bence yapılmasaymışta olurmuş karşılaştırma 
Kamera haricindeki sistem diyelim,yeterlimi.
tamam diyelim . Nedir bu wp8'i kullanıpta eksiklik hissettiğin şeyler. Şahsen l820 kullanıyorum 1 aydır. Diğer işletim sistemlerini de kullandım. Tek eksiği bir önceki cihazımdan (808) kamerası . Aksine + yönleri ise sistemin benimle uğraşmana gerek yok . Kafana göre Takıl demesi.

Nokia fanları anlamak için 2 saattir düşünüyorum. Bu gece çekimlerini nerde kullanabilirim diye bi sonuç alamadim. Sisteme geliyom vasıfsız bişey uygulama yok , arkaplanda uygulama calismiyo eksiklerin listesini tek tek yazsam rutbem amiral olur.Arkadaşımda l820 var wechat kullanıyoruz, 4sq dan check-in atiyorum bildirim gitmiyo, recent ekranı diye bisey var ne uygulama kapatiyo ne bisey . Kutucukları bildirim merkezi olarak goruyolar zaten. Yeni bi sistem gelişir diye almakta çok saçma Microsoft 1 yıllık firma değil ve teknolojide 10 yıl onceki gibi değil . PC de 12 yıldır windowsu kullanıyorum hala mavi ekran veriyo arkadaş.
iPhone ve android cihazlara fazlasıyla taş atiyosunuz ve sonra burasi wp forumu diyorsunuz. konu karsilastirmaysa cep genel karsilarstirma bolumu var.
Madem bu kadar kötü, neden buradaki çoğu konuda cevap verme ve yorum yazma gereği duyuyorsunuz ki?
WP ailesini kendi haline bırakın öyleyse.
Kendi eksikleriyle kendi fazlalarıyla kavrulur giderler, siz neden kendinize görev edindiniz ki WP bölümündekilere birşeyler anlatmayı?
iPhone ve android cihazlara fazlasıyla taş atiyosunuz ve sonra burasi wp forumu diyorsunuz. konu karsilastirmaysa cep genel karsilarstirma bolumu var.
konunun adina bak ; iPhone 5 vs Lumia 1020
konunun adina bak ; iPhone 5 vs Lumia 1020
Nokia fanları anlamak için 2 saattir düşünüyorum. Bu gece çekimlerini nerde kullanabilirim diye bi sonuç alamadim. Sisteme geliyom vasıfsız bişey uygulama yok , arkaplanda uygulama calismiyo eksiklerin listesini tek tek yazsam rutbem amiral olur.Arkadaşımda l820 var wechat kullanıyoruz, 4sq dan check-in atiyorum bildirim gitmiyo, recent ekranı diye bisey var ne uygulama kapatiyo ne bisey . Kutucukları bildirim merkezi olarak goruyolar zaten. Yeni bi sistem gelişir diye almakta çok saçma Microsoft 1 yıllık firma değil ve teknolojide 10 yıl onceki gibi değil . PC de 12 yıldır windowsu kullanıyorum hala mavi ekran veriyo arkadaş.
.