iPhone 5 vs HTC one

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 vs HTC one
Merhaba arkadaslar. Baslikta belirttigim bu iki telefondan birini almayi dusunuyorum. Htc hakkinda az cok bilgim var one x ten tek sikayetim sarj konusu ve performans. Hemde ios a gecmeyi dusunuyorum ama One i gorunce kafam karisti. Linkleri vericem fiyatlara bakip tavsiye verirsiniz.

http://maclove.com.ua/catalog/198632/198634/66023

buda HTC One'in

http://protovar.com.ua/HTC-One-e810--White-

Bir sorumda iPhone hakkinda olacak. Neverlock nedir arkadas ? Ne forumda ne de nette bi bilgi bulamadim. Eger turkiyede kullanimda,guncellemede sorun cikaracaksa almayacagim.

Türe

Türe

Üye
İkisi de 10 numara cihaz. Ben de bu ikilemdeyim. Kisaca soyle ozetleyelim ;

Daha cok guncel yazilim almayi , oyum ve uygulamaya bogulmayi , jb dunyasini kesfetmek istiyorsan iPhone alacaksin.

Yok ben multimedya hastasiyim , cok muzik dinlerim gorsellik on plandadir , farkli ama iPhone gibi hizli biseyler istiyorum dersen de hTc alirsin.

PriZm

PriZm

Üye
hTC One dehşet telefon.Ancak o da Xperia Z gibi 1080P nin kurbanı oldu.Mobil sektör için 1080P çok erken.

Kerim.

Kerim.

Üye
Bende Suleyman gibi yazayim:D
stabillik,sadelik,hiz,mukemmel oyun performansi,kamera iyi olsun dersen iphone5
Buyuk ekran,muzik,mukemmel tasarim,internet(buyuk ekranda daha iyi olur) dersen htc one.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kesinlikle HTC one ...
Her anlamiyla mükemmel kusursuz bir cihaz .

fk555897

fk555897

Üye
Oyun oynarım dersen iPhone 5'i öneririm. Ama müzik dinlemek internette dolaşmak istersen HTC One'ı öneririm.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Neverlock falan oluyo onlar ne peki

MrExpert

MrExpert

Üye
Türe Açıklamış ama sana birşeyi Söylemeyi Unutmuş Eğer İphone 5 i jb li Kullancaksan Ki Kesin jb yaparsın ama Şuanki alacağın iphone 5 sıfır alacaksan Muhtemelen 6.1.3 yüklü yani jb 6.1.1 ve 6.1.2 için untethered jb var ama 6.1.3 te açıklar kapatıldığı için Jb Üretilmeyecek Çünkü herkes Yani jb yapımcıları İos 7 yi bekliyor ve ios 7 de ağustosta iphone 5s in tanıtılmasıyla piyasaya sürülecek Ve jb ninde çıkması En az 4-5ay süre bu da demek oluyorki 8-9aylık bir zamn jbsiz kullanacaksın cihazı Ve ayrıca Şuan 6.1.3 ten 6.1.2 ye düşürme ihtimaline karşı apple Bunuda engelleyerek Önünü Kesmiştir yani sadece a4 çip e sahip cıhazlarda düşürme yapılıyor 4s , 5 gibi cihazlarda yazılım düşürme yok.

serihan

serihan

Üye
Bu karşılaştırma adil değil 5S ile karşılaştırılmalı Bence I think

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Türe Açıklamış ama sana birşeyi Söylemeyi Unutmuş Eğer İphone 5 i jb li Kullancaksan Ki Kesin jb yaparsın ama Şuanki alacağın iphone 5 sıfır alacaksan Muhtemelen 6.1.3 yüklü yani jb 6.1.1 ve 6.1.2 için untethered jb var ama 6.1.3 te açıklar kapatıldığı için Jb Üretilmeyecek Çünkü herkes Yani jb yapımcıları İos 7 yi bekliyor ve ios 7 de ağustosta iphone 5s in tanıtılmasıyla piyasaya sürülecek Ve jb ninde çıkması En az 4-5ay süre bu da demek oluyorki 8-9aylık bir zamn jbsiz kullanacaksın cihazı Ve ayrıca Şuan 6.1.3 ten 6.1.2 ye düşürme ihtimaline karşı apple Bunuda engelleyerek Önünü Kesmiştir yani sadece a4 çip e sahip cıhazlarda düşürme yapılıyor 4s , 5 gibi cihazlarda yazılım düşürme yok.

25pp kullanirim olmadi satin alirim. Kafamdaki tek soru turkiyede guncelleme yapinca kilitlenecek mi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
HTC one derim.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende ilk defa duydum kardesim magazadaki gorevli neverlock oldugunu belirtti ama ne oldugunu o da bilmiyor ruscam zayif zaten

Türe

Türe

Üye
:ah Sim kilitli demekmiş.