Karşılaştırma htc one m7 vs iphone 5

Sponsorlu Bağlantılar

blacktalon

blacktalon

Üye
zaten bu cihazlardan birini gözün kapalı alsan memnun kalacaksın bence senin sorunun gözün doymuyor k.b ;) seç birini boş ver gerisini

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve B.A.R.O.N
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
One ın donanımı geri o para verilmez artık. 5 alana kadarda 5S al yada bekle m8 gelsin.

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla zaten htc one , anroidin iphoneu gibi birsey . Ben dusunmeden htc derim. Lumialarla ugrasma bence. Alcaksan 1520 iyidir

Murdoc Massaka

Murdoc Massaka

Üye
alacaksan 1020 al. bende iphone5 var ekran küçük çok sorun oluyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
fx57

fx57

Üye
    Konu Sahibi
iphonenin ekranı küçük ses biraz az tmm oıneyi istesem de söyleyemem ki

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
İphone 5

mcnpl4

mcnpl4

Üye
htc

Burak Altun

Burak Altun

Üye
bence one m7 nedeni ucuz iphone 5 gore hep daha iyi kiyas.la/tr/cell-phone/compare/HTC-One-vs-Apple-iPhone-5
Buradaki karşılaştırmalara göre davranmak doğru olmaz. Sonuçta işletim sistemleri farklı. 1.2 Ghz'lik iPhone , 2.3 Ghz'lik bir Android'den daha stabil olabilir. Oyunlarda da daha iyi olabilir. Ee bu durumda Android'in 2.3 olmasının anlamı ne ? Tabi ki bu bir örnekti. Androidciler saldıray moda geçmeyin ;)Bence iPhone 5s al.

Luck Star

Luck Star

Üye
Buradaki karşılaştırmalara göre davranmak doğru olmaz. Sonuçta işletim sistemleri farklı. 1.2 Ghz'lik iPhone , 2.3 Ghz'lik bir Android'den daha stabil olabilir. Oyunlarda da daha iyi olabilir. Ee bu durumda Android'in 2.3 olmasının anlamı ne ? Tabi ki bu bir örnekti. Androidciler saldıray moda geçmeyin ;)

Neden saldirsinlar :D bende iphone 4s ve lg g2 var .. ornek veriyorum androidde yaptigini iphone da yapipta kasmiyosa . Iphone alin kardesim :D

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Luck Star

Luck Star

Üye
Iphone daki ekran kadar widget var bende ahha :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Burak Altun

Burak Altun

Üye
Neden saldirsinlar :D bende iphone 4s ve lg g2 var .. ornek veriyorum androidde yaptigini iphone da yapipta kasmiyosa . Iphone alin kardesim :D
Yok arkadaşın verdiği örneğe ithafen dedim. Karşılaştırma siteleri yüzeysel karşılaştırma yapar. İşletim sistemine göre yapmaz. O yüzden dedim

Luck Star

Luck Star

Üye
Yok arkadaşın verdiği örneğe ithafen dedim. Karşılaştırma siteleri yüzeysel karşılaştırma yapar. İşletim sistemine göre yapmaz. O yüzden dedim

Ama oyunlarda iphone daha iyi performans verebilir . Öyle bir yani da var , ama sistem bence gereksiz ... Bu arada almanyadan geliyorsa pahalo birsey iste 5s felan 300€ zaten napcan htc one i eskidi o .. maddi durumu sıkıntı degilse 5s ve htc one 2 al baya bi gider onlar

Burak Altun

Burak Altun

Üye
Ama oyunlarda iphone daha iyi performans verebilir . Öyle bir yani da var , ama sistem bence gereksiz ... Bu arada almanyadan geliyorsa pahalo birsey iste 5s felan 300€ zaten napcan htc one i eskidi o .. maddi durumu sıkıntı degilse 5s ve htc one 2 al baya bi gider onlar
Evet oyunlarda da iPhone iyi performans verir de dedim ;)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
La @omet sen hala mı telefon almadın? Bıkmadın mı kardeşim konu açmaktan? Alsana bi G2, Nexus 5...

fk555897

fk555897

Üye
HTC One (M7)'de güzel telefon. Özellikle hoparlörü çok güzel. Ben One (M7)'yi öneririm. Çünkü hem ekranı büyük, hem Android'e alışmışsın ve BlinkFeed ekranı çok kullanışlı duruyor.

fx57

fx57

Üye
    Konu Sahibi
La @omet sen hala mı telefon almadın? Bıkmadın mı kardeşim konu açmaktan? Alsana bi G2, Nexus 5...

kardeşim sen psikoğat mısın ben omet değilim ve çoğunuz yanlış anlamışsınız telefon yurt dışından gelecek bidaha da bana omet demezsen sevinirim çünkü ben omet değilim

0MG90

0MG90

Üye
:D:D:D:D:D

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Vay anasini adam omet degil. Tamam HTC One al birader.

Takipçi Satın Al

Üst Alt