teknolojibaronu
Üye
o zaman kesinlikle M7Multimedya benim icin onemli
o zaman kesinlikle M7Multimedya benim icin onemli
Söyleyemezsen neden konu açıyorsun? İnsanların boşuna vaktini çalma!iphonenin ekranı küçük ses biraz az tmm oıneyi istesem de söyleyemem ki
Buradaki karşılaştırmalara göre davranmak doğru olmaz. Sonuçta işletim sistemleri farklı. 1.2 Ghz'lik iPhone , 2.3 Ghz'lik bir Android'den daha stabil olabilir. Oyunlarda da daha iyi olabilir. Ee bu durumda Android'in 2.3 olmasının anlamı ne ? Tabi ki bu bir örnekti. Androidciler saldıray moda geçmeyinbence one m7 nedeni ucuz iphone 5 gore hep daha iyi kiyas.la/tr/cell-phone/compare/HTC-One-vs-Apple-iPhone-5Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buradaki karşılaştırmalara göre davranmak doğru olmaz. Sonuçta işletim sistemleri farklı. 1.2 Ghz'lik iPhone , 2.3 Ghz'lik bir Android'den daha stabil olabilir. Oyunlarda da daha iyi olabilir. Ee bu durumda Android'in 2.3 olmasının anlamı ne ? Tabi ki bu bir örnekti. Androidciler saldıray moda geçmeyin![]()
bende iphone 4s ve lg g2 var .. ornek veriyorum androidde yaptigini iphone da yapipta kasmiyosa . Iphone alin kardesim 
Yok arkadaşın verdiği örneğe ithafen dedim. Karşılaştırma siteleri yüzeysel karşılaştırma yapar. İşletim sistemine göre yapmaz. O yüzden dedimNeden saldirsinlarbende iphone 4s ve lg g2 var .. ornek veriyorum androidde yaptigini iphone da yapipta kasmiyosa . Iphone alin kardesim
![]()
Yok arkadaşın verdiği örneğe ithafen dedim. Karşılaştırma siteleri yüzeysel karşılaştırma yapar. İşletim sistemine göre yapmaz. O yüzden dedim
Evet oyunlarda da iPhone iyi performans verir de dedimAma oyunlarda iphone daha iyi performans verebilir . Öyle bir yani da var , ama sistem bence gereksiz ... Bu arada almanyadan geliyorsa pahalo birsey iste 5s felan 300€ zaten napcan htc one i eskidi o .. maddi durumu sıkıntı degilse 5s ve htc one 2 al baya bi gider onlar
La @omet sen hala mı telefon almadın? Bıkmadın mı kardeşim konu açmaktan? Alsana bi G2, Nexus 5...