iPhone 5 Satışları Düşüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alyz

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 Satışları Düşüyor
Galaxy S3'ün artarak devam eden satışları, bugün açıklanan rakamlarla tescillenmiş oldu. 40 Milyon barajını, 7 aylık satış döneminde aşan Galaxy S3, iPhone 5'in çıkmasıyla satışlarında herhangi bir kayıp yaşamadı. Fakat gelen bilgilere göre iPhone 5 için durum aynı şekilde gitmiyor. Wall Street Journal'in yaptığı habere göre, Apple bazı bileşenlerindeki talebi azaltıyor. Beklenenin altında giden satışlar yüzünden, fazla bileşen tedarik etmeyecek olan Apple, özellikle iPhone 5'in ekran siparişlerinde yüzde 50 kısıntı yaptı. Bu haberi, Japon gazete Nikkel de doğruluyor. Yani Apple'ın başta iPhone 5 olmak üzere, tedariklerinde azalmaya gittiği belirtiliyor. Apple belki yeni nesil iPhone'da başka ekran kullanacak, bu yüzden tedariklerinde bir azaltmaya gitmiş olabilir. Ama Apple'ın iPhone 5 satışlarının iyi gitmeme ihtimali de var. Çünkü geçtiğimiz günlerde yapılan anketlerde, gençlerin iPhone tercih etmediği yönünde görüşler ortaya çıkmıştı. iOS'un uzun zamandır ciddi değişikliklerle gelmemesi, tek düze arayüz, artık belki de gelişen Android ekosistemine karşı tercih edilmemeye başladı.

Kerim.

Kerim.

Üye
4sten neredeyse gic farki yok ikisinide elime alip inceledim ama dedigim gibi pek fark goremedim.

lordufuk

lordufuk

Üye
böyle bi konu zaten açılmıştı ama yinede :tşk:

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
şaşırmadım :D

justblood

justblood

Üye
Evet satışları düştü ilanım ile ilgili bi pm bile atan olmadı :)

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Iphonun cok farkli bir teknolojiyle atak yapıp birazda ucuz olması lazım yoksa wp8 ve android cok disli rakipler.

pirenuri

pirenuri

Üye
Iphonun cok farkli bir teknolojiyle atak yapıp birazda ucuz olması lazım yoksa wp8 ve android cok disli rakipler.

Katılıyorum. Apple aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyor. Bazı marka sevdalıları da alıyor

Samet.25

apple pahali bide yenilik getirmiyo tamam islemci ram vs degistiriyo ama gorunum ayni olunca ilgi cekmiyo

avcitalip

avcitalip

Üye
şaşırmadım,Yenilik yoksa müşteride yok... bu işler böyle :evet:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
4s e ios 6 güncellemesini yap al sana İphone 5 :D

aleranol

aleranol

Üye
Eğer arayüzü ve tasarımı ilginç olursa kapış kapış gider tekrardan. Ama çok faLa bütçeye hitap eden tonlarxa telefon var.

kadikoy

kadikoy

Üye
demekki pahalı tel.alıp kazıklandıklarını yeni anladılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt