Apple, bu sene oldukça yüksek iPhone 7 / 7 Plus satış rakamı hedefliyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple, bu sene oldukça yüksek iPhone 7 / 7 Plus satış rakamı hedefliyor
Apple, bu sene iPhone 7 / 7 Plus ile dengeleri alt üst etmeyi planlıyor.



Mart ayında Apple tarafından sunulan iPhone SE'yi bir yana bırakacak olursak eğer, geçtiğimiz Eylül ayında son olarak Apple'dan iphone 6S ve iPhone 6S Plus modelleri duyuruları gelmişti. Bu cihazlar daha önceki sene gelen iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinin tasarımında gelirken, donanım olarak daha üst bileşenler içeriyordu.



Apple geçtiğimiz 2016 ilk çeyrekte, tarihinde ilk kez düşüş yaşadı. Özellikle iPhone 6 ve iPhone 6S serilerinin pazarda zirve yapması sonrasında satışlarda gerileme görülürken, uzmanlar 2016 ikinci çeyrekte de gerileme bekliyorlar.

Diğer taraftan Apple, bu sene yeni sunacağı yeni nesil iPhone modelleri ile tekrar yükseliş grafiğini karşısına getirmeyi amaçlıyor. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adı ile gelecek olan yeni akıllı telefonlar hakkında bir çok bilgi gelirken, şimdi de iddialara göre Apple, bu sene oldukça fazla iPhone 7 / 7 Plus satmayı hedefliyor.

Kısa bir süre önce Apple'ın CEO'su Tim Cook, şu an ihtiyacımız olduğunu bile bilmediğimiz şeylerle yeni iPhone modellerinin geleceğini belirtmişti.

Tayvan'dan gelen bilgilere göre Apple, iPhone üreticisi olarak belirlediği firmalara 72 milyon ile 78 milyon arasında iPhone 7 / 7 Plus siparişi vermiş durumda. Bu rakam analistlerden gelen tahminlerin de bir hayli üstünde. Wall Street Journal, Apple'ın bu sene 65 milyon civarında yeni nesil iPhone modellerini satacağını tahmin ediyor.

Yeni iPhone 7 / 7 Plus'da kablosuz şarj desteği, 256GB dahili veri kapasitesi, çift arka kamera, optik zum gibi yenilikler de bulunabilir.

Apple, bu sene oldukça yüksek iPhone 7 / 7 Plus satış rakamı hedefliyor
 


-Emre

-Emre

Üye
Aksine iphone 7nin bir oyalama aracı olacağı, s serisi dahi çıkmayacağı konuşuluyor bazı kaynaklarda.Dananın kuyruğu iphone 8de kopacakmış.
 

MaxipmaN

Üye
ayfona para bayılmaya karar verirsem s olur, gene dandik bir his veren kasa kullanırlar 7de de. 5 ve 6da olduğu gibi.
 


Üst Alt