1500 falan bataryaVay beBen O İşleri Yapsam Rahat 5 6 Saat Giderdi Heralde
Kaç Amper Batarya Vardi Cihazda?Görüşmede Görüntülü Olmadiği Sürece Pek Yemez
Kendi orjinal pataryası değişmedi %1 şarjda şarja taktım %100 olduğuında çıkarttım ve kullanmaya başladım bukadar gittiVay beBen O İşleri Yapsam Rahat 5 6 Saat Giderdi Heralde
Kaç Amper Batarya Vardi Cihazda?Görüşmede Görüntülü Olmadiği Sürece Pek Yemez
Yani iyi değil diyorsunun öyle miÇok Yemiş 808 1.4 İşlemci Filan O Kadarda İyi Değil Ama Bilmiyorum Fazla Gibi
Yoğun kullanmazsam 2 gün gider sanırım, iş zamanı pek yoğun kullanamam sabah 7de girp akşam 10da çıkıyorum zaten. ayrıca birşey sormak istiyorum. Appstore kimliğim vardı benim ama şifresini unuttum geri açamıyorum yeni bir hesap açtım bu seferde hesabı gözden geçir diyor ve kredi kartı istiyor, kullandığım kredi kardı alışverişlere açık değil, ben nasıl aktif ede bilirim hesabı şimdibence iyi daha ne olsun yahu
Aynı konudan bahsettiğimize eminiz değil mi ? 2 saat çok az diyorsunuz da ne 2 saatBence 2 Saat Çok Az Günlük 4 5 Kere Şarja Takarım O Zaman Ben Bu CihaziHeleki Kameranında Kapanmadiğini Hesaplarsak
![]()
3G Kullanımı Telefon Kaç Yıllık? 1 ?Aynı konudan bahsettiğimize eminiz değil mi ? 2 saat çok az diyorsunuz da ne 2 saat
Çok pozitifsiniz siz yaOhoo 2 Yıllık İse O Bataryada Bişey Bekleme![]()
neyse diyer arkadaşlatında yorumlarını bekliyorumHiçte öyle değil gayet rahat, s4'dü günlük 3 kere şarja taktığımı biliyorumEyvallahBatarya 2 Yıl Dedimi Allah'a Yalvarıyor Demektir Artık Canımı Al Diye Dua Ediyordur
![]()
![]()
Umarım Yanılan BenimdirHiçte öyle değil gayet rahat, s4'dü günlük 3 kere şarja taktığımı biliyorum

12 Aralık 2012 Tarihinde türkiyeye satışı sunulmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorumiphone5in çıkalı iki yıl olmadı![]()
aralık 2014e aylar var12 Aralık 2012 Tarihinde türkiyeye satışı sunulmadı mı ben mi yanlış hatırlıyorum