Tavsiye İphone 5 şarj süresi

Sponsorlu Bağlantılar

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 şarj süresi
Merhaba arkadaşlar İphone 5 şarj sürem bu sizce nasıl, wifi sürekli açıktı hiç kapanmadı whatsapp twitter çok yoğun kullanıldı 1 saatte telefon görüşmesi yapıldı. Sice nasıl ? 2 saat kadarda 3g kullanıldı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Vay be :D Ben O İşleri Yapsam Rahat 5 6 Saat Giderdi Heralde :D Kaç Amper Batarya Vardi Cihazda?Görüşmede Görüntülü Olmadiği Sürece Pek Yemez

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Vay be :D Ben O İşleri Yapsam Rahat 5 6 Saat Giderdi Heralde :D Kaç Amper Batarya Vardi Cihazda?Görüşmede Görüntülü Olmadiği Sürece Pek Yemez
Kendi orjinal pataryası değişmedi %1 şarjda şarja taktım %100 olduğuında çıkarttım ve kullanmaya başladım bukadar gitti

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Çok Yemiş 808 1.4 İşlemci Filan O Kadarda İyi Değil Ama Bilmiyorum Fazla Gibi

MaxipmaN

Üye
bence iyi daha ne olsun yahu

• Beğen
Tepkiler: b.k
b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
bence iyi daha ne olsun yahu
Yoğun kullanmazsam 2 gün gider sanırım, iş zamanı pek yoğun kullanamam sabah 7de girp akşam 10da çıkıyorum zaten. ayrıca birşey sormak istiyorum. Appstore kimliğim vardı benim ama şifresini unuttum geri açamıyorum yeni bir hesap açtım bu seferde hesabı gözden geçir diyor ve kredi kartı istiyor, kullandığım kredi kardı alışverişlere açık değil, ben nasıl aktif ede bilirim hesabı şimdi

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence 2 Saat Çok Az Günlük 4 5 Kere Şarja Takarım O Zaman Ben Bu Cihazi :D Heleki Kameranında Kapanmadiğini Hesaplarsak :no:

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
Bence 2 Saat Çok Az Günlük 4 5 Kere Şarja Takarım O Zaman Ben Bu Cihazi :D Heleki Kameranında Kapanmadiğini Hesaplarsak :no:
Aynı konudan bahsettiğimize eminiz değil mi ? 2 saat çok az diyorsunuz da ne 2 saat

b.k

b.k

Üye
    Konu Sahibi
2 Yıllık telefon 3g 2 saat ama yoğun kullanım daha sonrasında tekrar wifi, herkes 3g açıkken su gibi hemen bitiyor diyorlardı ama bende olmadı

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ohoo 2 Yıllık İse O Bataryada Bişey Bekleme:no:

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Eyvallah :yuru Batarya 2 Yıl Dedimi Allah'a Yalvarıyor Demektir Artık Canımı Al Diye Dua Ediyordur :D :ehe

MaxipmaN

Üye
iphone5in çıkalı iki yıl olmadı :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt