Tavsiye Iphone 5 Mi Samsung Galaxy S4 Mü?

Türe

Üye
25pp iOS 7'de de calisiyor.

LimePie

Üye
galaxy s4 her yönüyle daha iyi bir cihaz

Tepkiler: .caner.

Invoke

Üye
[Qkedi006;6254764]

Kedi 25ppnyi internetten arastiriodum da bu guncelleme gelince ne olcak ? Ve sen 25pp yi nerden indirdin

Forumda konusu var iphone bölümünde güncelleme de gelsin istediği kadar onu ayarlarlar.

Konu Sahibi

O zammn iphone aliom

- - - Eklendi - - -

Kedi 25ppnyi internetten arastiriodum da bu guncelleme gelince ne olcak ? Ve sen 25pp yi nerden indirdin[/QUOTE]

25PP Iphone Genel&Destek bölümünde var üst konu olarak. IOS 7 gelince de herkesin yaptığı yöntemi bulcaz yapcaz

- - - Eklendi - - -

25pp iOS 7'de de calisiyor.
güncellemeyi kendi mi yapıyor onu çözemedim IOS 7 gelince ne yapıcaz?

Türe

Üye
Ne guncellemesi ?

.caner.

Üye
Wifi bulursan ekrana gelir guncellensinmi diye.

Tepkiler: Türe

fk555897

Üye
S4'ün de iPhone 5'in de hem şıklık hem de özellikler bakımından iyi yönleri var. Mesela telefon elimde dursun, bir pırlanta gibi parlasın, direk göze çarpsın dersen iPhone 5. Ama büyük bir ekran, iyi bir donanım, gereksiz özellikler istersen S4 almalısın. İki telefon arasında tercih yapmak için sana internetten iOS 7'yi incelemeni sonra bir teknoloji mağazasından S4'ü incelemeni tavsiye ederim. Ama emin ol ki iPhone 5'de ki hızı S4'de beklemek Android'e haksızlık olur. Ayrıca S4'de şu anda stabillik sorunları var. Yakında düzeltirler ama iPhone 5'de herhangi bir sorun yok.

.caner.

Üye
Android=Özgürlük atarsin romunu begenmediysen değiştirirsin

Biri Mercedes biri BMW bence sen ikisinide al

Tepkiler: kedi006

Note 3 için IFA Berlin diyorlar Eylül ayı yani ama kesin mi bilmiyorum da %99 diyelim. =)
evet note 3 eylülde bende öyle duydum.bu arada arkadaşlar bence samsung galaxy s4 ıphone 5 den hem görünüş hem de teknik özellikler olarak daha iyi .fakat herkesin görüşü farklılık gösterebilir değil mi ?

.caner.

Üye

Sırf buraya yazmak için yeni üyelikmi aldın ?

Tepkiler: kedi006
iphone 5 te kastettiğin hız arayüz hızı ise bu zaten galaxy s4 ün suçu değil touchwizz zaten çok stabil olmayan bir arayüz ama çözümü çok basit holo yada apex launcher yüklersen sorun çözülür iphone 5 2 yıl güncel kalacak iphone 5 ios 7 alacak galaxy s4 de android 4.3 alacak güncelleme konusunda ikiside eşit burdaki tercih aslında telefon değil büyük bir kısmı işletim sistemi oluşturuyoe

vefa_18

Üye
İphone 5 derim ben samsung cok değer kaybediyor sen iphone al 3 yada 5 ay kullan sonra s4 ile basa baş takas eder hatta üstüne para bile alırsın