iphone 5 mi s3 mü alyım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nouma35

Üye
bende ozellıklerı bakımndan ve fıyat bakımından iphone 4s yerıne xperia u almıstım ozllklerı 4sle aynı ve daha ucuz ancak benm almamdakı oncelıklı amac oyun oynamaktı:D ne yazık kı ios ta olan cogu oyun android de yok enazından benım ılgılendıklerım.kısacası s3 donanımsal olarak cok daha ıyı ancak yazılımsal olarak iphone 5 daha ıyı .

izmailov3

Üye
iphone 5 - kamerada ve internet hızında rakibi yok...+olarak iphone'nun bi prestiji var s3 telefonmu derim yani :)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
+1 yahu iphonea parası yetmeyenler amma kötülüyo iphone'u

Kardesim s3 al bence hem ozgursun hem kendi tasarimjn var kardesim
Sana katilmiyorum benim param olmasina ragmen s3 aldim
2500tl vericegime s3 32gb ye 1699 tl veririm daha iyi.

Kisitlama bana gore degil jeil meil diyonuz garantinin devre disi
Kaldigini soylemiyonuz. Tarafsiz olun arkadasin iphone yada s3 almasi size bisi kazandirmaz

TeAmo42

TeAmo42

Üye
iphone 5 - kamerada ve internet hızında rakibi yok...+olarak iphone'nun bi prestiji var s3 telefonmu derim yani :)
internet hızında iphone 5'in S3 veya Note 2 den hızlı olacagını hiç düşünmüyorum.Kamera konusunda ise Lumia 920 ve Nokia 808 ondan daha iyi mesajın tamamen yanlış bilgilendirme içeriyor.
Konuyu açan arkadaşa gelince Bir s3 kullanıcısı olarak kesinlikle alınacak telefon.Asla pişman etmez.Özgürlük..

• Beğen
Tepkiler: Kanuni_1520
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
s3 ile iphone 5 aradinda performans farkı var iphone 5 kesinlikle çok daha perfonmansı bir ürün ancak bazı sorunlar var ben olsam note 2 alırdım

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bir cihaza verecek 2.500 milyarın varsa ve de bu fiyatı tam anlamıyla hak etmeyen bir telefon içinse bence saçmalık olur S3 al hem ekonomik hemde çok çok güçlü bir cihaz Iphone 5 ile yapılan karşılaştırma testlerinde filan sadece bir parmak geride kalıyor o da olsun yani :D ayrıca S3 ün sensör özellikleri de cihaza ayrı bir hava katıyor

[video=youtube;KH9CJ9f5bB8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KH9CJ9f5bB8[/video]

[video=youtube;jGWDz18OJy4]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jGWDz18OJy4[/video]

- - - Eklendi - - -

prestij değil.. gösteriş için alınma merakı AKIMI var sadece

- - - Eklendi - - -

Jailbreak diye birşey duymadınız sanırım benim tavsiyem iphone 5

her konuda bunu yazıyorsun o kadar bence onu sen bile yapamdın daha ama var diyorsun sadece kimse 2.500 verdiği telefonu riske atmaz.

- - - Eklendi - - -

+1 yahu iphonea parası yetmeyenler amma kötülüyo iphone'u

sen önce cihazın ismini doğru yaz para meselesine sonra gir istersen cihazın kötülenecek o kadar tarafı var ki misal elinde ki cihaz 2.500 milyar benim elimde ki 1.200 tl civarı ama senin o telefonda hiç bir zaman hayalinde bile göremeyeceğin multitasking ı ben bu telefonda yaşıyorum :)

- - - Eklendi - - -

son olarak da konunun açıldı yer bile fail yani :D sen buraya açarsan bu konuyu nasıl objektif cevap bekliyorsun ki

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
1. olarak iphone5 le s3 karsilastirma direk iphone5 al ama one x+ veya note2 olabilir
2. olarak yanlis hatirlamiyorsan iphone3gs zamaninda galaxy s vardi galiba 3gs iOs 6 guncellemesi alirken sgs 4.0 alamiyor yani bundan kastim android telefonlar cabuk oluyor
3.olarak iphone icin oyun tasarlayan birisi oldugunuzu dusunun iphone 5in kasacagi oyun tasarlarmisiniz ? ama sgs3un ram 1 note2nin 2 veya 1 sene sonra cikcak telefonun 3 diyelim elbet bi yerde sorun olcak
4.olarak appstoreda ne kadar uygulamalarin cogu ucretli olsada duzgun ve guvenilir hepsi
5.olarak ben android kullanicisiyim ve ilk imkanim oldugunda lumia 920 veya iphone5 almayi dusunuyorum

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Androidin rahatligina alisan birisi kolayca iphoneda rahat edemez. Benim tavsiyem s3 dür.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
:apple:

furkey

Üye
1. olarak iphone5 le s3 karsilastirma direk iphone5 al ama one x+ veya note2 olabilir
2. olarak yanlis hatirlamiyorsan iphone3gs zamaninda galaxy s vardi galiba 3gs iOs 6 guncellemesi alirken sgs 4.0 alamiyor yani bundan kastim android telefonlar cabuk oluyor
3.olarak iphone icin oyun tasarlayan birisi oldugunuzu dusunun iphone 5in kasacagi oyun tasarlarmisiniz ? ama sgs3un ram 1 note2nin 2 veya 1 sene sonra cikcak telefonun 3 diyelim elbet bi yerde sorun olcak
4.olarak appstoreda ne kadar uygulamalarin cogu ucretli olsada duzgun ve guvenilir hepsi
5.olarak ben android kullanicisiyim ve ilk imkanim oldugunda lumia 920 veya iphone5 almayi dusunuyorum

S3 ün performansı one x+ ile hemen hemen aynı.

3gs şu anda kullanılabilir bir telefon değil ama galaxy s biraz uğraşmayla günümüz telefonları seviyesine çıkabiliyor. Hem de son sürüm android eşliğinde.

2-3 seneye kadar iphone ların da yenisi çıkacak ve evet iphone 5 de kasmaya başlayacak. Bunu hiç düşündün mü?

Android de de play store dan indirdiğin takdirde uygulama guvenlidir. Keza ben çok nadir playstore dan indiririm uygulama başka yerlerden yüklerim ama yine de virüs yok. :rolleyes:

Al bakalım eğer android in tadına varmadiysan geri dönmezsin ama androidin tadını aldiysan dönmen çok uzun sürmeyecek :)

5800XMBLACK12

5800XMBLACK12

Üye
S3 ün performansı one x+ ile hemen hemen aynı.

3gs şu anda kullanılabilir bir telefon değil ama galaxy s biraz uğraşmayla günümüz telefonları seviyesine çıkabiliyor. Hem de son sürüm android eşliğinde.

2-3 seneye kadar iphone ların da yenisi çıkacak ve evet iphone 5 de kasmaya başlayacak. Bunu hiç düşündün mü?

Android de de play store dan indirdiğin takdirde uygulama guvenlidir. Keza ben çok nadir playstore dan indiririm uygulama başka yerlerden yüklerim ama yine de virüs yok. :rolleyes:

Al bakalım eğer android in tadına varmadiysan geri dönmezsin ama androidin tadını aldiysan dönmen çok uzun sürmeyecek :)
jumpingass tarzi uygulamalarda virus oldugunu dusunuyorum ayrica uygulamalari yuklerken istedikleri izinlere de bakin kisisel bilgilere telefon gorusmelerine cok rahat ulasabilirler

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
özgürlükden kastiniz nedir açikçasi anlayamiyorum. oyun program vs. sanirim eğer buysa hiç bir işletim sistemi ios kadar zengin içeriğe sahip değil, buna başli başina karizmasini da eklersek rakipsiz bir cihazdir İphone 5

PureFood

PureFood

Üye
Şu anda Apple, iPhone 3gs cihazına bile iOS 6'yı veriyorsa ben adamları alkışlarım. Ben beklemiyordum 3gs'ye geleceğini ama geldi. Git iphone al arkadaşım, eğer bütçe yetmiyorsa 4S al, S3'e para verme.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Şu anda Apple, iPhone 3gs cihazına bile iOS 6'yı veriyorsa ben adamları alkışlarım. Ben beklemiyordum 3gs'ye geleceğini ama geldi. Git iphone al arkadaşım, eğer bütçe yetmiyorsa 4S al, S3'e para verme.

ios 6 tam olarak entegre bir şekilde gelmiyor ama bilgi yanlışın var kırpılmış ve bir çok özellik çalışmayarak geliyor o da 4 ve 4s e 3gss ye geldiği yok

TeAmo42

TeAmo42

Üye
özgürlükden kastiniz nedir açikçasi anlayamiyorum. oyun program vs. sanirim eğer buysa hiç bir işletim sistemi ios kadar zengin içeriğe sahip değil, buna başli başina karizmasini da eklersek rakipsiz bir cihazdir İphone 5

Özgürlük demek o değil benim gözümde. Magaza dışında uygulama yukleyebilmek, duvar kağıdı vs özgür olmak.ana menü ve ana ekranı istediğin gibi duzenlemek ve bluetooth ile dosya aktarmak özgürlük benim gözümde hersey cok uygulama ve oyun değildir.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
plajterligi

plajterligi

Üye
Apple'dan şaşma derim :apple:

123__

Üye
yaklaşık 2 hafatadır iphone 5 kullanıcısıyım öncesinde s2 s3 de kullanmıştım ama iphone ayrı bi olay tamamen kullanmadan anlayamazsınız.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Iphone için bile özgürlük kavramını kullanıyorsuz şaşıyorum bu cihazda özgür olmak için büyük riskleri göze almak gerekir garanti dışı kalması belki çok üst düzey kullanıcılar için sorun değildir ama çoğu kişi için sorundur cihazda özgürlük farzı misal en yüksek N9 da herşey kullanıcının elinde yapamayacağı hiç bir şey yok buna başka bir sistem yüklemek dahil 2. olarak android sistemlerde onlarda geniş bir özgürlüğe ve de kişileştirme imkanına sahiper ama IPHONE çok kendine kapanık bir sistem gereçkten kapalı kutu. dosya aktarımından tut kişileştirmeye kadar. sadece karizması kimine göre ve de bir albenesi var basit ve gösterişi seven kullanıcılar için ideal hızı da iyi ALLAH var onu kabul ediyorum tarayıcı vs.. arayüz de şık ama bunlarla sınırlı sorun orada.

hakan.620

Üye
neden burda kimse lumia920 den bahsetmiyor bence nokia lumia920 her ikisinden daha iyi ve onlardan ucuz..

PureFood

PureFood

Üye
neden burda kimse lumia920 den bahsetmiyor bence nokia lumia920 her ikisinden daha iyi ve onlardan ucuz..

Aynen arkadaşım haklısın. İkisi yerine de en mantıklı tercih Windows Phone 8'li bir Lumia 920 yada 820 olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt