bana gore note 2 iphone da telefona birsey yuklemek istedgnde surekli program arıyorsun
kardesım ıpone alınır mı ya bende almak uzerydm ama telı elıme aldım telde masa ustu yok ya hatunun fılan resmını koycam telefon hep menu ekran kılıdını acıyrm menu dırej bu ne sacmalık ya telefon sırf bunalım ne varsa androıdde var ve sonyy

Bence de Note 2 al. iPhone u önermem. Telefonun her şeyi kısıtlanmış. Bluetooth falan hiçbir şey yok.
Bluetooth var. Sadece Apple cihazları hariç kalan cihazlarla dosya paylaşımı yok.
Bluetooth var. Sadece Apple cihazları hariç kalan cihazlarla dosya paylaşımı yok.

Ayrıca ekstra uygulamalarla 3. cihazlada paylaşımda bulunabiliniyor...![]()

iphone u daha eline almamis adam burda iphone kotuluyor boyle kesip atan yorumlari kesinlikle kâle almayin

nedenlerini de soyleyebilir misiniz rica etsem![]()
yani senin anlayacağın note 2'nin içinde bir iphone 5 ve fazlası var tek eksik ios değil Android 
İphone 3GS kullanıyorsan 5 alıp devam et inceledim gerçekten çok güzel.Not2 taşımada sıkıntın olur sen sorun değil yazmışsın ama genede uyarmak istedim.

Ben onceden note2 demisimdir ama fikrimi degistiriyorum.ben iphone 5 alirim.cihaz harika ya.cok sevdim
- - - Eklendi - - -
Bu arada iphone5in sar degeri kac?
iphone 5 in kasası güzel duruyor o konuda haklısınız 
note 2'nin ekranı büyük olduğu için oyunlar ve filmler falan daha zevkli bir biçimde izlenebiliyor ayrıca samsung'un kendi özellikleri var mesela multiwiew,smartstay v.byani senin anlayacağın note 2'nin içinde bir iphone 5 ve fazlası var tek eksik ios değil Android
- - - Eklendi - - -
yok abi bir süre sonra alışıyorsun kullananlara sorun adaptasyon sıkıntısı çeken 1-2 tane dengesiz vardır anca,iphone 5'i bende inceledim iyi güzel fena değil ama testlerde bırak note 2 yi s3 ü bile geçemiyor
- - - Eklendi - - -
1.10 küsür W/KGiphone 5 in kasası güzel duruyor o konuda haklısınız
![]()
Yok ya tek kasa degil.ios ta cok hosuma gitmeye basladi bu aralar.kamerasi falanda cok iyi
: sen bilirsin,senin tercihin nede olsa sen kullanacaksın değil mi ? 
note 2'nin ekranı büyük olduğu için oyunlar ve filmler falan daha zevkli bir biçimde izlenebiliyor ayrıca samsung'un kendi özellikleri var mesela multiwiew,smartstay v.byani senin anlayacağın note 2'nin içinde bir iphone 5 ve fazlası var tek eksik ios değil Android
- - - Eklendi - - -
yok abi bir süre sonra alışıyorsun kullananlara sorun adaptasyon sıkıntısı çeken 1-2 tane dengesiz vardır anca,iphone 5'i bende inceledim iyi güzel fena değil ama testlerde bırak note 2 yi s3 ü bile geçemiyor
- - - Eklendi - - -
1.10 küsür W/KGiphone 5 in kasası güzel duruyor o konuda haklısınız
![]()

: sen bilirsin,senin tercihin nede olsa sen kullanacaksın değil mi ?
![]()