Amaru Shady
Üye
Hic android kullandin mi ki![]()
evet. Geçen sene SII ve bu sene 1 ay kadar SGS kullandım.
Hic android kullandin mi ki![]()
senin SGS noldu?
evet. Geçen sene SII ve bu sene 1 ay kadar SGS kullandım.

senin SGS noldu?![]()
SGS kurcalanmayacak telefon değil
o elimdeyken fazla kurcalıyordum doğal olarak daha az ders çalışıyordum.

konu,başlığından bayaaa sapmış gibi.
Sağolsun bazı arkadaşlar da kime neyin yakışacağını tartışıyor.konu,başlığından bayaaa sapmış gibi.
Çıksa güzel olurdu
heyecanlandım bende oyun 1 hafta sonra çıkıyor zannettim![]()

konu,başlığından bayaaa sapmış gibi.
sadece konu ile ilgili görüşlerimizi yazsaydık o zaman konu sıkıcı olmazmıydı?Tabii ki de olurdu ama bu haliyle de konuyu dağıtmaya, moderatörlük yapmaya çalışanlar var.
sadece konu ile ilgili görüşlerimizi yazsaydık o zaman konu sıkıcı olmazmıydı?
sadece konu ile ilgili görüşlerimizi yazsaydık o zaman konu sıkıcı olmazmıydı?
Tabii ki de olurdu ama bu haliyle de konuyu dağıtmaya, moderatörlük yapmaya çalışanlar var.
- - - Eklendi - - -
Neden Note 2 Hackless?
Bak mesela sende öneri yapmadın ama yazıyorsun. Neden?
olurdu tabiki ama son iki sayfadır ne iphone5 in ne note2 nin konuşulduğunu görmedim.
olurdu tabiki ama son iki sayfadır ne iphone5 in ne note2 nin konuşulduğunu görmedim.
Ayrıca haklısın 

Tabii ki de olurdu ama bu haliyle de konuyu dağıtmaya, moderatörlük yapmaya çalışanlar var.
- - - Eklendi - - -
Neden Note 2 Hackless?
iphone 5 ile karşı karşıya koymanız yeterli sanırım 

Jailbreak olmadan iPhone kesinlikle kullanılmaz zaten.tarayıcıdan birşey indirip kaydedemiyorsun bile.Bi kere ekran büyüklüğü çok avantajlı benim için. Özgürce yazabilmek çizebilmek özgürce kullanabilmek. ikincisi işlemcisinin gücü. üçüncüsü android özgürlüğü. oyunlar vesaire. Bi insan başka ne istesin ?
Neden i phone 5 deil?. şöyle bi cevap vereyim. Bi kere ekranı minnacık ordan kaybediyor. Ayrıca jailbreak yapıldığı halde özgür değil. Sadece menünden ibaret.
Jailbreak olmadan iPhone kesinlikle kullanılmaz zaten.tarayıcıdan birşey indirip kaydedemiyorsun bile.
acil bir durum olacak bir faturayı .pdf olarak indirmek isteyeceksin indiremezsin.cidden sinir bozucu