kullanıcıadları
Üye
ozmn ne diyoruz ? Android![]()
Ya da JB'li Iphone

ozmn ne diyoruz ? Android![]()

nsekiz koymus son .'yıbartu abi sende kafami karistirma simdi iphone diyipte
![]()

Hiç sorma.Sony'nin xperia t'si de aklımı çelmiyor değil aslında
Şaka yapıyorum ya.Zaten sen yaza kadar 5 telefon değiştirirsin aklında![]()

)
)tartışmaya bende katılmak istedim
öncelikle ikisinin işletim sistemi farklı, marketi farklı bu yüzden önce android mi yoksa ios mu? sırf bu yüzden seçim bile yapılabilir.
bence ios marketi kullananlar vazgeçemezler, bu yüzden iphone derler.
ama benim fikrimi sorarsanız android. çünkü daha fazla kullanıcıya sahipse daha fazla uygulama getirir. belki diceksiniz ki her uygulama önce ios a göre yapılıp sonra androide geçiş yapılıyor ama unutmayalım ki şu anda en çok kullanıcı androidde ve yapılan bir çok yenilik öncelik olarak androide göre yapılır diye düşünüyorum. yani yakın zamanda mac-windows savaşı gibi olur.
bir diğer farklılıkları ise donanım,
araştırma yaptığınızda göreceksiniz ki not II, iphone 5 i donanım özellikleri olarak ikiye katlıyor.
Not II nin kullandığı 1.6 ghz işlemci ve 2 GB ram şu anda size mesaj yazdığım bilgisayarım ile aynı özelliklerede.)
ekran konusunda sadece telefon ile görüşeceğim ve ufak tefek işler yapacağım diyorsanız "ozaman neden akıllı telefon alıyorsunuz?" diye sorarım. bilgisayar gibi kullanırım ( e-mail, web, navigasyon, video player gb) diyorsanız. o zaman bana bu ekran bile yetmez derim size
fiyatına gelince (not II) x 2 = iphone 5
yapmayın allah aşkına 3 000 lira gibi bir parayı bir telefona verebiliyorsanız, türkiye şartlarında zaten o telefona siz bakmazsınız sekreteriniz bakar)
lütfen yanlış anlaşılmasın kimsenin reklamını yapmıyorum ben sadece kendimi fikrimi belirtmek istedim. tabiki bu konularda benden daha bilgili arkadaşlarımda vardır. ama benim kanaatim not II den yana.
saygılarımla

annem C7 ben N9 ablam S2 babam Iphone 4 hehe tüm işletim sistemlerimiz var 
iphone 5 mi yoksa note 2mi daha güçlü yani oyun,uygulama,cpu ve arayüz konusunda hangisi daha iyi. ? abim 1 ay içinde almayı düşünüyor biri bilgilendirirse sevinirim.