iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
nsekiz koymus son .'yı :kıskıs: bartu abi sende kafami karistirma simdi iphone diyipte :zzz:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
tolkitolki

tolkitolki

Üye
tartışmaya bende katılmak istedim
öncelikle ikisinin işletim sistemi farklı, marketi farklı bu yüzden önce android mi yoksa ios mu? sırf bu yüzden seçim bile yapılabilir.
bence ios marketi kullananlar vazgeçemezler, bu yüzden iphone derler.
ama benim fikrimi sorarsanız android. çünkü daha fazla kullanıcıya sahipse daha fazla uygulama getirir. belki diceksiniz ki her uygulama önce ios a göre yapılıp sonra androide geçiş yapılıyor ama unutmayalım ki şu anda en çok kullanıcı androidde ve yapılan bir çok yenilik öncelik olarak androide göre yapılır diye düşünüyorum. yani yakın zamanda mac-windows savaşı gibi olur.

bir diğer farklılıkları ise donanım,
araştırma yaptığınızda göreceksiniz ki not II, iphone 5 i donanım özellikleri olarak ikiye katlıyor.
Not II nin kullandığı 1.6 ghz işlemci ve 2 GB ram şu anda size mesaj yazdığım bilgisayarım ile aynı özelliklerede. :))

ekran konusunda sadece telefon ile görüşeceğim ve ufak tefek işler yapacağım diyorsanız "ozaman neden akıllı telefon alıyorsunuz?" diye sorarım. bilgisayar gibi kullanırım ( e-mail, web, navigasyon, video player gb) diyorsanız. o zaman bana bu ekran bile yetmez derim size

fiyatına gelince (not II) x 2 = iphone 5
yapmayın allah aşkına 3 000 lira gibi bir parayı bir telefona verebiliyorsanız, türkiye şartlarında zaten o telefona siz bakmazsınız sekreteriniz bakar :))

lütfen yanlış anlaşılmasın kimsenin reklamını yapmıyorum ben sadece kendimi fikrimi belirtmek istedim. tabiki bu konularda benden daha bilgili arkadaşlarımda vardır. ama benim kanaatim not II den yana.

saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: digital090 ve MertcaN9

BlaCkMaGiC05

Üye
tartışmaya bende katılmak istedim
öncelikle ikisinin işletim sistemi farklı, marketi farklı bu yüzden önce android mi yoksa ios mu? sırf bu yüzden seçim bile yapılabilir.
bence ios marketi kullananlar vazgeçemezler, bu yüzden iphone derler.
ama benim fikrimi sorarsanız android. çünkü daha fazla kullanıcıya sahipse daha fazla uygulama getirir. belki diceksiniz ki her uygulama önce ios a göre yapılıp sonra androide geçiş yapılıyor ama unutmayalım ki şu anda en çok kullanıcı androidde ve yapılan bir çok yenilik öncelik olarak androide göre yapılır diye düşünüyorum. yani yakın zamanda mac-windows savaşı gibi olur.

bir diğer farklılıkları ise donanım,
araştırma yaptığınızda göreceksiniz ki not II, iphone 5 i donanım özellikleri olarak ikiye katlıyor.
Not II nin kullandığı 1.6 ghz işlemci ve 2 GB ram şu anda size mesaj yazdığım bilgisayarım ile aynı özelliklerede. :))

ekran konusunda sadece telefon ile görüşeceğim ve ufak tefek işler yapacağım diyorsanız "ozaman neden akıllı telefon alıyorsunuz?" diye sorarım. bilgisayar gibi kullanırım ( e-mail, web, navigasyon, video player gb) diyorsanız. o zaman bana bu ekran bile yetmez derim size

fiyatına gelince (not II) x 2 = iphone 5
yapmayın allah aşkına 3 000 lira gibi bir parayı bir telefona verebiliyorsanız, türkiye şartlarında zaten o telefona siz bakmazsınız sekreteriniz bakar :))

lütfen yanlış anlaşılmasın kimsenin reklamını yapmıyorum ben sadece kendimi fikrimi belirtmek istedim. tabiki bu konularda benden daha bilgili arkadaşlarımda vardır. ama benim kanaatim not II den yana.

saygılarımla

Arkadaş güzel açıklamış ama bence yinede iPhone 5 :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
kişisel tercihlere saygı duymak lazım biliyorum ama lütfen anlayın beni düşünmeden de edemiyorum yurt dışı fiyatları ile burada ki fiyatı arasında dağlar kadar fark olan bir cihaza bizim ülkemiz nasıl bu kadar ilgi gösterir nasıl bu kadar aşığı olur anlamıyorum eskiden ünlülerin elinde olduğu için tamam özeldi şıktı ama artık bayatladı. renksizleşmeye başladı İOS dünyası. bari 5s de farklı renk seçenekleri olsunda her sene kuyruğunda bekleyen kişiler -üzülerek izlediğim kişiler- bi nebze olsun mutlu olsunlar :D

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
R.A.M

R.A.M

Üye
Note 2 şuan en iyi telefon en az 3 yıl diğer telefonlara kafa tutar :D

cukuleaks

Üye
Aklı olan note 2 der. Marka tutkusu olan ise i phone der.... Bukadar basit.

• Beğen
Tepkiler: Türe ve MertcaN9
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Her türlü Note 2.

Black-killing

Black-killing

Üye
Her türlü not 2 iphone hem pahalı hemde üstüne pek bişey koymadan yeni diye çıkardı.

digital090

digital090

Üye
note II her türlü kafa karıştırıyor bende gidip geliyorum almakla almamak arasındayım ama htc sense aşığı biri olarak samsung hiç kullanmamış biri olarak seninkinden ziyade HTC DLX mü beklesem yoksa Samsung Note II mi alsam diye tabiri caizse beynimi yiyorum bu aralar. Note III gelmez değilmi yakın bir tarihte :P

MertcaN9

MertcaN9

Üye
IPHONE 5 bence İOS'un artık gelecek zaman dilimlerinde büyük atılımlar yapacak olan cihazlar ile aynı seviyede hatta geride kalacağını gösteriyor. dikkat ederseniz androidi sevmeyen biri olarak glaxy serisinin hep sürekli yenilenmesini ve daha da üstüne katmasını çok güzel buluyorum s2 ile s3 arasında öyle bir fark var ki ablamda var s3 gerçekten takdire şayen gel gör ki bir de uçurum fiyatlı adeta enayilik avında olan iosun 4s ile 5 arasında ki farklara. harita fiyaskosu ortada. aynı şekilde nokia pazarın gerisinde kaldım bittim demeyip öyle bir atak yaptı ki lumia ile pazarı alt üst etti. HTC her zaman ki yerini konumunu ve şıklığını koruyor. eğer cihazlar bu doğrultuda ve başarıda giderse iosun artık sadece gösteriş ve tarzı için sevenler dışında talibi pek olmayacak bayatlamış bir sisteme dönüşecek. zira piyasada şuan en sağlam madde,kasa,donanım kamera vs.. nokiaya ait en kullanılabilir zengin içeriği olan sistem ise android bu iki cihazın arasında iosun yeri ne olacak merak ediyorum 5 faciasından sonra. ha İOS u da hiç bilmeyen biri değilim bana şimdi laf atanlar olacaktır babama turkcsell faturalı hat hediyesinden dolayı Iphone 4 verdi. ve onuda inceledim. bizim aile de cidden akılıı telefoncu oldu ha :D annem C7 ben N9 ablam S2 babam Iphone 4 hehe tüm işletim sistemlerimiz var :naughty:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Wp ve Bada da al tam olsun :ehe

erko merko

erko merko

Üye
Note II :oke:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone 5 mi yoksa note 2mi daha güçlü yani oyun,uygulama,cpu ve arayüz konusunda hangisi daha iyi. ? abim 1 ay içinde almayı düşünüyor biri bilgilendirirse sevinirim.

dedereis123

dedereis123

Üye
iphone 5 mi yoksa note 2mi daha güçlü yani oyun,uygulama,cpu ve arayüz konusunda hangisi daha iyi. ? abim 1 ay içinde almayı düşünüyor biri bilgilendirirse sevinirim.

bence iphone dur çunku iphone tamamen stabil ve apple asla yarı yolda bırakmaz yani her zaman günceller , note 2 de stabil ancak ios kadar değil donanım olması stabil olduğu göstermez one x plus dada donanım var ancak gameloft oyunları kasıyor android de böyle bir sıkıntı var yani hersey stabil olmaya biliyor , iphone oturaklı ve uğraştırmıcak bir cihaz , note 2 ekranı çok cazip geliyor suan için pek sorun duymadım ancak beni suphede bırakan seylerden biri ekran çok ince diyorlar yani s3 de camı kırılan çok olmuş zor seçim gerçekden :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
<3 Note 2 <3 forever :yuru :sirit:

dedereis123

dedereis123

Üye
sunuda söyliyim note 2 s3 super ekranlar ancak her rengide çok iyi yansıtamıyor donanım haberde i5 , s3 , one x kıyaslaması var orayıda incele istersen parlaklık konusunda en sonuk s3 kalıyor tabi bilmiyorum ne kadar tarafsız ancak donanım haber yine iyidir diye düşüyorum bence bunu incele kararını ona göre ver,zaten video da söyluyor özel dile getiriyim kişileştirme 0 i5 de yani çok basit bir arayuze sahip ancak donanımsal kamerada ufak bir sıkıntıdan başka hiç bir sorunu yok ekran buyumus olması 4s den farkı olmama sebebi olarakda klavye cidden yine zor yazılıyor ( Türkçe klavye desteği için ) genişlememesi çok kötü

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Günah Yani I Phone Alırsan Günlerce Ah Çekersin Günler Ah I Phoneye Verilen Para Günah Bence Hiçbirşey Almayıp Mayısta Galaxy S4 ü Beklemek :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt