iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Evet noldu onlara :)

canberkünlükaya

canberkünlükaya

Üye
Note 2:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
konu,başlığından bayaaa sapmış gibi.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Türe
15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Tartisarak devam ediyoruz.

- - - Eklendi - - -

Sağolsun bazı arkadaşlar da kime neyin yakışacağını tartışıyor.

- - - Eklendi - - -

heyecanlandım bende oyun 1 hafta sonra çıkıyor zannettim :ehe
Çıksa güzel olurdu :)

Not: Mesajı geç gördüm kusura bakma.

cukuleaks

Üye
Note 2 <3

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

:zzz: sadece konu ile ilgili görüşlerimizi yazsaydık o zaman konu sıkıcı olmazmıydı?
Tabii ki de olurdu ama bu haliyle de konuyu dağıtmaya, moderatörlük yapmaya çalışanlar var.

- - - Eklendi - - -

Neden Note 2 Hackless?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

:zzz: sadece konu ile ilgili görüşlerimizi yazsaydık o zaman konu sıkıcı olmazmıydı?

olurdu tabiki ama son iki sayfadır ne iphone5 in ne note2 nin konuşulduğunu görmedim.

- - - Eklendi - - -

Tabii ki de olurdu ama bu haliyle de konuyu dağıtmaya, moderatörlük yapmaya çalışanlar var.

- - - Eklendi - - -

Neden Note 2 Hackless?

Moderatörlük yapmıyorum kimseye,öyle bir yetkim yok,konu dağıtmaktan sürekli uyarı alan da ben değilim ege,neyse siz muhabbetinize bakın.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

olurdu tabiki ama son iki sayfadır ne iphone5 in ne note2 nin konuşulduğunu görmedim.
Bak mesela sende öneri yapmadın ama yazıyorsun. Neden?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca konu dağıtmaktan hiç uyarı almadım.Çünkü konu dağıtmadım.Bunu da bil.

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları

cukuleaks

Üye

- - - Eklendi - - -

Neden Note 2 Hackless?

Nedenmi :D iphone 5 ile karşı karşıya koymanız yeterli sanırım :)

ANIL

ANIL

Admin
Konuyu daha fazla dağıtmayalım. Sadece konu hakkında fikirlerinizi yazarsanız sıkıcı olmaz. Başka bir şey konuşmak isteyen ilgili bölümde konusunu açabilir. Tartışma çıkarmak için yer aramayalım. İyi forumlar.

cukuleaks

Üye
Bi kere ekran büyüklüğü çok avantajlı benim için. Özgürce yazabilmek çizebilmek özgürce kullanabilmek. ikincisi işlemcisinin gücü. üçüncüsü android özgürlüğü. oyunlar vesaire. Bi insan başka ne istesin ? :)

Neden i phone 5 deil?. şöyle bi cevap vereyim. Bi kere ekranı minnacık ordan kaybediyor. Ayrıca jailbreak yapıldığı halde özgür değil. Sadece menünden ibaret.

PriZm

PriZm

Üye
Bi kere ekran büyüklüğü çok avantajlı benim için. Özgürce yazabilmek çizebilmek özgürce kullanabilmek. ikincisi işlemcisinin gücü. üçüncüsü android özgürlüğü. oyunlar vesaire. Bi insan başka ne istesin ? :)

Neden i phone 5 deil?. şöyle bi cevap vereyim. Bi kere ekranı minnacık ordan kaybediyor. Ayrıca jailbreak yapıldığı halde özgür değil. Sadece menünden ibaret.
Jailbreak olmadan iPhone kesinlikle kullanılmaz zaten.tarayıcıdan birşey indirip kaydedemiyorsun bile.

acil bir durum olacak bir faturayı .pdf olarak indirmek isteyeceksin indiremezsin.cidden sinir bozucu

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve HacKLess

cukuleaks

Üye

Jailbreak olmadan iPhone kesinlikle kullanılmaz zaten.tarayıcıdan birşey indirip kaydedemiyorsun bile.

acil bir durum olacak bir faturayı .pdf olarak indirmek isteyeceksin indiremezsin.cidden sinir bozucu

ozmn ne diyoruz ? Android :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
İP5

Takipçi Satın Al

Üst Alt