neden?iPhone 5 tabiki
neden?
zaten sen not3 alırsın kanımca 
Stabilite
Performans
Ses kalitesi
Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.
Stabilite
Performans
Ses kalitesi
Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.
Benim kullanım amaçlarım nelermiş ki
fanlıkzaten sen not3 alırsın kanımca
- - - Eklendi - - -
abartmaya gerek yok. Arkadaşın kullanım amacına uymaz birkere iphone 5
Bir de nerden biliyorsun belki note 2 alıcam 

Jelly Bean... artık bu konuda yorum yazmayacağım.sinir oluyorum kendi kendime.Stabilite
Performans
Ses kalitesi
Haklısın.Android'i takoz yerine koyuyor insanlar
Jelly Bean... artık bu konuda yorum yazmayacağım.sinir oluyorum kendi kendime.

ben koymuyorum tamam mı?Zaten koysam not almam. Ben abartanlara kızıyom. Mesela bazıları varki utanmasa jb den sonra koşuya başladı dünya rekoru kırdı 100m de diyecek
![]()

iyide bunun jelly bean ile alakası yokkiJelly bean jelly bean anladik iyilesmis tamamda gidin bi iosta garage band de gitar calin birde android uygulamasinda gitar calin sonra stabiliteyi gorun derim

iyide bunun jelly bean ile alakası yokki
- - - Eklendi - - -
ben nasıl bu uygulamayı bilmiyordum bu zamana kadar
[video=youtube;E_KYUF6pxR8]http://www.youtube.com/watch?v=E_KYUF6pxR8[/video]
bunlar biraz uygulamanın optimizasyonu + Dalvik engine tepki süresi yüzünden oluyor
Stabilite sadece kasma kasmama degildir ekranin verdigi tepki hizida onemli mesela iphoneumda sub.surfers oynarken hemen algiliyo hareketimi ama babamin galaxys s3 unde cok cok cok azda olsa gec kaliyor
şu dalvik öldürecek beni 
imzaya sığacak boyutta 4s bulamamıştırBu arada bir şey belirtmek istiyorum Ömer.İmzanda iPhone 4S yazıyor ama iPhone 4 resmi var? Hayırdır ne iş![]()

şştt
imzaya sığacak boyutta 4s bulamamıştır![]()
![]()
ayıp 
imzaya sığacak boyutta 4s bulamamıştır![]()
![]()

Evet, 0.17 cok cok iyi bir rakam. Note 3'un radyasyon yaymamasi bekleniyor![]()
![]()

Stabilite sadece kasma kasmama degildir ekranin verdigi tepki hizida onemli mesela iphoneumda sub.surfers oynarken hemen algiliyo hareketimi ama babamin galaxys s3 unde cok cok cok azda olsa gec kaliyor