iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

hbariscevik

Üye
iPhone 5 tabiki

hbariscevik

Üye
Stabilite
Performans
Ses kalitesi

Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Stabilite
Performans
Ses kalitesi

Android telefona istersen 8 cekirdek islemci 4gb ram koy, isletim sistemi dandik olunca performans alamazsin.

fanlık :) zaten sen not3 alırsın kanımca :ehe

- - - Eklendi - - -

abartmaya gerek yok. Arkadaşın kullanım amacına uymaz birkere iphone 5
Benim kullanım amaçlarım nelermiş ki :coold: Bir de nerden biliyorsun belki note 2 alıcam :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada android dandik bir işletim sistemi mi :kıskıs:

PriZm

PriZm

Üye
Stabilite
Performans
Ses kalitesi

Jelly Bean... artık bu konuda yorum yazmayacağım.sinir oluyorum kendi kendime.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
aleranol

aleranol

Üye
ben koymuyorum tamam mı?:ehe Zaten koysam not almam. Ben abartanlara kızıyom. Mesela bazıları varki utanmasa jb den sonra koşuya başladı dünya rekoru kırdı 100m de diyecek :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Symbianize

Symbianize

Üye
Jelly bean jelly bean anladik iyilesmis tamamda gidin bi iosta garage band de gitar calin birde android uygulamasinda gitar calin sonra stabiliteyi gorun derim

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
PriZm

PriZm

Üye
Jelly bean jelly bean anladik iyilesmis tamamda gidin bi iosta garage band de gitar calin birde android uygulamasinda gitar calin sonra stabiliteyi gorun derim
iyide bunun jelly bean ile alakası yokki :D

- - - Eklendi - - -

ben nasıl bu uygulamayı bilmiyordum bu zamana kadar :D

[video=youtube;E_KYUF6pxR8]http://www.youtube.com/watch?v=E_KYUF6pxR8[/video]

Symbianize

Symbianize

Üye

iyide bunun jelly bean ile alakası yokki :D

- - - Eklendi - - -

ben nasıl bu uygulamayı bilmiyordum bu zamana kadar :D

[video=youtube;E_KYUF6pxR8]http://www.youtube.com/watch?v=E_KYUF6pxR8[/video]

Stabilite sadece kasma kasmama degildir ekranin verdigi tepki hizida onemli mesela iphoneumda sub.surfers oynarken hemen algiliyo hareketimi ama babamin galaxys s3 unde cok cok cok azda olsa gec kaliyor

PriZm

PriZm

Üye

Stabilite sadece kasma kasmama degildir ekranin verdigi tepki hizida onemli mesela iphoneumda sub.surfers oynarken hemen algiliyo hareketimi ama babamin galaxys s3 unde cok cok cok azda olsa gec kaliyor
bunlar biraz uygulamanın optimizasyonu + Dalvik engine tepki süresi yüzünden oluyor :zzz: şu dalvik öldürecek beni :zzz:

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bir şey belirtmek istiyorum Ömer.İmzanda iPhone 4S yazıyor ama iPhone 4 resmi var? Hayırdır ne iş :kıskıs:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Aslında bir incelemede bununla ilgili bir olay duymuştum.Android'te ekrana dokunduğun anda değil dokunduktan sonra tepki veriyordu fakat bu olayın 4.1 ile kalktığınıda söylüyorlardı incelemede.Eğer bulabilirsem incelemeyi paylaşacağım ama dediğin doğru en azından benim kullandığım Android sürümlerinde :hmmm

Takipçi Satın Al

Üst Alt