iPhone 5 mi Note II mi?

Sponsorlu Bağlantılar

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi

Yok artık :O Samsung düzenini bozmaz ve Galaxy SIV'ü 1 seneden önceye çıkarmaz bence.

İşlemcisi 2 kat daha hızlı ve piyasadaki 4 çekirdekli donanım manyağı ve stabilliği düzeltilmiş Android'ler yarışabilecek düzeyde değil.Geçen sene sadece işlemcisi arttırıldı öyle mi :kop2: Geçen sene aynı kasa bu sene çok değişti aman aman :ah Geçen sene 1 yıl boyunca piyasa lideri olacak ve zamanının şartlarına göre çok üstün bir telefon üretti.Bu seneki gibi bırak 1-2 ay sonra geçilmesini daha çıkmadan daha iyilerinin olduğu bir telefon üretmedi...
:ohannes: 1 sene mi?! ben mayısta çıkarır haziranda da burda olur diye düşünüyordum :ah

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
daha telefon resmi olarak bile gelmedi ne 3.300 ünden bahsediyorsunuz o fiyatın erken almak isteyenler için bir kazık olduğunu bilmiyormusunuz !

Note 2 geldiğinde ip5o telefon 3.300 mü olacak sanıyorsunuz !

Ha bu arada sadece hız mı ?

İos
Kamera
Ekran Kalitesi (bir videolara bakın !)
Yazılım ve uygulama desteği

Ve evet sadece hız için verilir çünkü ıphone 4s den 3 kat daha iyi bir telefon yani desteği en az 5 yıl

4" küçücük uzunca bir ekranı var.Marketi daha iyi olabilir fakat Google Play ile kıyaslıyorsun. Wp Store ile değil.Google Play'de gayet yeterli bir market.Ayrıca ekranı Super Amoled diye biliyorum yani gayet yeterli.Gidip sözde 4" telefona istediğin ekranı koy ne hayır gelir.O retina ekran ile video mu izleyeceksin Galaxy Note 2 daha çok zevk verir internette mi gezineceksin Note 2 daha çok zevk verir oyun mu oynayacaksın Note 2 daha çok zevk verir.Kamerası daha iyi evet fakat bunun için telefon mu alınır...Hiç yoktan bir L920 808 olsunda kamerası aman aman oooov dedirtsin.

kmesne

kmesne

Üye
ilk golda geldi ve 3300 liraydi.hadi olsun 3000 lira.cok mu ucuz.3000liraya mi telefon mu alinir:ah.ayrica ios6 4s'e de gelecek.kamera olarak 4s'in kamerasi gayet iyi bence. yazılım uygulama desteği konusunda ne demek istedin anlamadım.ne yani o uygulamar 4s'te yok mu?

- - - Eklendi - - -

ilk golda geldi ve 3300 liraydi.hadi olsun 3000 lira.cok mu ucuz.3000liraya mi telefon mu alinir:ah.ayrica ios6 4s'e de gelecek.kamera olarak 4s'in kamerasi gayet iyi bence. yazılım uygulama desteği konusunda ne demek istedin anlamadım.ne yani o uygulamar 4s'te yok mu?

Daha resmi olarak türkiye gelmemiş telefon anlayamadın sanırım resmi olarak telefon gelince fiyat konuşması yapın şimdi boş konuşmayın gold ve hepsiburada vs. milletin erken almasını sağlıyor ama bayağı bir pahalıya veriyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sen apple dan ne bekliyordun holografik telefon falan mı ?

Ayrıca hangi androidi geçemiyor :)

4s 800 mhz işlemci ile 1.2 ghz lik s2 yi geçiyordu önemli olan donanımmı ?

4.1 geliyor ve o sistem manyağı Android yok oluyor.Üstüne birde 4 çekirdekli işlemci geliyor.2 çekirdekli 800 mhz işlemci ile 1.2 ghz işlemci arasındaki farktan çok daha fazlası varki benim Note'um bile Iphone 4S'ten çok daha hızlı web performansı ve performans sağlıyor.

kmesne

kmesne

Üye

4" küçücük uzunca bir ekranı var.Marketi daha iyi olabilir fakat Google Play ile kıyaslıyorsun. Wp Store ile değil.Google Play'de gayet yeterli bir market.Ayrıca ekranı Super Amoled diye biliyorum yani gayet yeterli.Gidip sözde 4" telefona istediğin ekranı koy ne hayır gelir.O retina ekran ile video mu izleyeceksin Galaxy Note 2 daha çok zevk verir internette mi gezineceksin Note 2 daha çok zevk verir oyun mu oynayacaksın Note 2 daha çok zevk verir.Kamerası daha iyi evet fakat bunun için telefon mu alınır...Hiç yoktan bir L920 808 olsunda kamerası aman aman oooov dedirtsin.

Apple ın neden 4' telefon yaptığını biliyormusun ?

Tek elle kullanım yani ekranı oda 5 inç yapabilir fakat hem sadeliğini ve şıklığını hem de rahatlığını bozmuyor

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:ohannes: 1 sene mi?! ben mayısta çıkarır haziranda da burda olur diye düşünüyordum :ah

Valla bilmiyorum geçen senelerde de hep böyle dedikodular çıktı ama her zaman benzer zamanlamalarda çıkarıyor telefonları Samsung.Bence mantıklı bir satış stratejisi.

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar görüslerinize saygı duyuyorum ama burda tartısmak cok manasız :zzz:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Daha resmi olarak türkiye gelmemiş telefon anlayamadın sanırım resmi olarak telefon gelince fiyat konuşması yapın şimdi boş konuşmayın gold ve hepsiburada vs. milletin erken almasını sağlıyor ama bayağı bir pahalıya veriyor

Resmi olarak gelsin gelsin 2500-2600'den gelsin daha ucuzuna zaten vergiler ve satıcıların Iphone'dan dehşet kar etme huyları izin vermez.Eee olsun olsun 2000 lira olsun Note 2.Bu durumda ekran boyutu önemli olmayan ve hatta Note 2'de daha rahat edecek adam neden Iphone 5 alsın -.-

Kerim.

Kerim.

Üye

Allah askina kac para olacak?

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 ne kadar :hmmm

kmesne

kmesne

Üye

4.1 geliyor ve o sistem manyağı Android yok oluyor.Üstüne birde 4 çekirdekli işlemci geliyor.2 çekirdekli 800 mhz işlemci ile 1.2 ghz işlemci arasındaki farktan çok daha fazlası varki benim Note'um Iphone 4S'ten çok daha hızlı web performansı ve performans sağlıyor.

ıce cream geldiğinde de öyle denmişti gelsin ve videoları görelim

15097

15097

Üye
    Konu Sahibi
N.A.W.Y. nerdeeesiiiin :islik

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
ıce cream geldiğinde de öyle denmişti gelsin ve videoları görelim

İstersen bir 4.0'lı Nexus ve 4.1'li Nexus'u eline alıp dene.Eğer eline alıp kullanmadıysan 4.1'li bir Nexus konuşmanın gereği yok.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Takipçi Satın Al

Üst Alt