kullanıcıadları
Üye
bende senin zamanlarında alacağım.ve bende aynı şeyi düşünüyordum..
kusura bakma gec cevap verebildim, temple run'a dalmisimda evet sonuca ulastik.yahu ben bu note2'yi bu yil alamam anca yaza dogru alabilirim.acaba o zaman modasi gecer mi
modasi gecmez ama daha neler cikar boyle bizi etkileyecek diyorum
Valla seneye yazı bekleyen adam seneye sonbaharıda bekler.Zaten sonbaharda Note 3'ü görürüz onu alırsın artıkHer türlü bir şey olmaz ne modası geçmesi en az 2 yıl çok rahat kullanılır.Üstüne birde bir kaç yıl daha orta veya orta-alt segmentte devam eder oh mis.
- - - Eklendi - - -
note 3'un ekrani 6" olursa ben onu nerde tasicam peki ama iyi fikir.
yaza modası geçmez ama 3-4 ay sonrası not3 gelirse tekrar yükselirsinizben 1 aydan kısa sürede alıp uzun süre kullanıcam size öğretirim artık alınca
note 3'te alabilirim ama kafam karisti iyice ya of
alıcaksan şimdi al bence. Yada bayramdan sonra. Çünkü bayramdan sonraki hafta ucuzlarsa ucuzlar sonrasında en az 1-2 ay aynı kalır fiyatıda. Bence al
aynen
Dedigim gibi bu yil almam mumkun degil
bilmiyorum.ama bekleyebilirimde şimdilik S1'in kamerası hariç herşeyi gayet güzel idare ediyor
Acaba senle beraber note III u mu beklesek
bilmiyorum.ama bekleyebilirimde şimdilik S1'in kamerası hariç herşeyi gayet güzel idare ediyorhatta isteklerimi fazlasıyla karşılıyor ama insanın sürekli isteme arzusu işte
Note 2 derim başka bi şey demem
İkisi hakkinda da bilgi sahibiyim. İkiside birbirinden güzel ama hala karar verebilmis degilim.Fanlık yapmadan, tartisma cikarmadan nedenleri ile birlikte soylerseniz sevinirim.
Not: Ekran boyutu sorun degil ayni zamanda marketi de...
İkisi hakkinda da bilgi sahibiyim. İkiside birbirinden güzel ama hala karar verebilmis degilim.Fanlık yapmadan, tartisma cikarmadan nedenleri ile birlikte soylerseniz sevinirim.
Not: Ekran boyutu sorun degil ayni zamanda marketi de...
bu kadar yıl sonra galaxy s'i geçen model çıktı demekBu arada sar değeri 0.170 yani 0.17 yani az radyasyon konusunda galaxy s'i geride birakiyor
- - - Eklendi - - -
Bu arada sar değeri 0.170 yani 0.17 yani az radyasyon konusunda galaxy s'i geride birakiyor
bu kadar yıl sonra galaxy s'i geçen model çıktı demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?