iPhone 5 mi Note II mi?

15097

Üye
    Konu Sahibi

Cok guzel karsilastirma bende merak ediyorum note 2yi neremde tasiyacam diye Note 2yi daha elime alma imkanim bile olmadi

3.5 ekran cok iyi 4 ekranda cok iyi ustu tablet bana gore

15097

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada note2'de akilli bekleme ozelligi var mi

aleranol

Üye
not2 cidden uçacak. Valla sabırsızlıkla para gelmesini bekliyorum.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
NAWY öyle bi anlattın ki benim de note2 ye yönelesim geldi yahu Bu aralar büyük ekran cihazlar çok daha hoşuma gidiyor.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~

PriZm

Üye
NAWY öyle bi anlattın ki benim de note2 ye yönelesim geldi yahu Bu aralar büyük ekran cihazlar çok daha hoşuma gidiyor.
cidden kafam karıştı.Note 2 alabilirim ama otobüste falan görseler "one lan adam tabletle konuşuyor" derler
iyiki bu işler için Amerika'da tanıdıklarım var

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kimin ne dediği çok önemli değil Geçen gün otobüste adamın biri ipad ile konuşuyordu kimse de yadırgamadı

Tepkiler: Amaru Shady

15097

Üye
    Konu Sahibi
kimin ne dediği çok önemli değil Geçen gün otobüste adamın biri ipad ile konuşuyordu kimse de yadırgamadı

Ne de olsa Apple, iOS 6 ile 3G/4G üzerinden FaceTime aracılığıyla konuşmayı ekledi.FaceTime olmasa bile sonuçta iPad'de bir iletişim cihazı

PriZm

Üye

teyzemden gelicek. Sıkıştırıp duruyorum. Not2yi bi alsam varya alllaaaaaaaaaaah :lili lili hop hop ooooh:
Cidden Note 2 deki bu özellik çok iyi.Youtube yorumları daha da iyi
birisinde ""h*******r iPhone 4S'imi çöpe atıyorum.bu çok havalı"
[video=youtube;k6c7XaDWmJg]http://www.youtube.com/watch?v=k6c7XaDWmJg[/video]

aleranol

Üye

Cidden Note 2 deki bu özellik çok iyi.Youtube yorumları daha da iyi
birisinde ""h*******r iPhone 4S'imi çöpe atıyorum.bu çok havalı"
[video=youtube;k6c7XaDWmJg]http://www.youtube.com/watch?v=k6c7XaDWmJg[/video]

Not2 benim olacak. cidden sırf ultratasking() için bile alırım. İşlemci ve gpusu beni endişelendiriyor ama oyun için değil okul için alıcam ve rami çok önemli ama keşke ekran kartı yada işlemcisi a15-adreno320 olsaydı. Olsun o yinede benim

PriZm

Üye
videoyu izlediysen görmüşsündür işlemcisi açısından bir problemi yok
Gpu ise S3 tekinin 200 mhz arttırılmış hali

15097

Üye
    Konu Sahibi
Note 2'de akıllı bekleme özelliği var mı? Bir de eğer bir telefonda NFC olmazsa bize neler kaybettirir

PriZm

Üye
Note 2'de akıllı bekleme özelliği var mı? Bir de eğer bir telefonda NFC olmazsa bize neler kaybettirir
var

NFC henüz Türkiye'de bankamatik,kentkart vs kullanım için hazır değil.ama dosya paylaşımı ve tek dokunuşla nfc destekli hoparlöre bağlanma gibi özellikler var

15097

Üye
    Konu Sahibi

var

NFC henüz Türkiye'de bankamatik,kentkart vs kullanım için hazır değil.ama dosya paylaşımı ve tek dokunuşla nfc destekli hoparlöre bağlanma gibi özellikler var
Türkiye'de bir şeyi desteklese dişimi kırıcam