PriZm
Üye
Hayır ondan da değil.Rame kilitlenmese bile programın hızlı bir şekilde açılması gerekir.Programda yazılımsal bir hatadan dolayı aslında hemen açılıyor ama geç gösteriyor.Arkadaşlar rehber olayı farklı. Bu yavaşlıktan değil samsungun bunu ram e kitlememesinden oluyor.
Bunu forumdaki samsung fanboylarına söylüyorum kabul etmiyorlar 2 saniyede açılıyor diyorlarO kadar ram var ancak 5-6 sn sürüyor bazen rehber açılması
Android 5.0 sürümünde çoğu şey düzeltilecek diyorlar..ama kesin bir bilgi değil :rolleyes:Sanırım samsunglarda bu rehber olayı hep var S3 kullanıyordum ondada vardı aynı sorun çok önemli değil ama can sıkıcı bir durum mutlaka geçerli bir sebebi vardır bunu düzeltememenin yoksa basit bir sorun olsa mutlaka düzeltilirdi sonuçta dünyanın sayılı ARGE sine sahip bir firma.
2 sn sürüyor dostum haberiniz olsun hala fan diyenler gördük ios7 güncellemesini elimdeki iphone 4, s2'nin performansından daha düşük performans veriyor ama olsun rehberi erken açılıyor değil mi
Ayrıca elindeki iPhone iOS 7 alıyoda elindeki s2 neden android 4.3 almıyo ?2 sn sürüyor dostum haberiniz olsun hala fan diyenler gördük ios7 güncellemesini elimdeki iphone 4, s2'nin performansından daha düşük performans veriyor ama olsun rehberi erken açılıyor değil mi
Aralarındaki fark ne zaman anlaşılır biliyormusun 1-2 sene sonra güncelleme farkıyla anlaşılacak bu lafımı hatırlarsınız o zamanTarafsız bir şekilde kıyaslama yaptım
İphone 5 in note 3 den üstünlüğü daha küçük boyutlara sahip olması ve daha hafif olması
Bunlar dışında her özellikte note 3 üstündür merak eden varsa ispatınıda gösterebilirim..
Artıları : hafif + stabilite + daha iyi marketTarafsız bir şekilde kıyaslama yaptım
İphone 5 in note 3 den üstünlüğü daha küçük boyutlara sahip olması ve daha hafif olması
Bunlar dışında her özellikte note 3 üstündür merak eden varsa ispatınıda gösterebilirim..
Abı artık karara vardın mı?Artıları : hafif + stabilite + daha iyi market
Eksileri : küçük + kapalı sistem olması
Aralarındaki fark ne zaman anlaşılır biliyormusun 1-2 sene sonra güncelleme farkıyla anlaşılacak bu lafımı hatırlarsınız o zaman
Şuan için öncelikli note 3..olmadı iphone 5Abı artık karara vardın mı?
Ehheheh ben ip 4 le gtavicecity moswanted asphalt 7-8 oynuyorumGüncel kalma yazılımsal olmuyor kesinlikle donanımsal donanımınız güncel olmalıki yeni çıkan proğramlara yanıt verebilsin siz hiç gördünüzmü 3-4 yıl önce çıkmış bir cihazın bu gün cıkan tamamıyla işlemci gücüne dayanan oyunların o cihazlarda oynandığını? o yüzden geçiniz güncelleme tiyatrosunu.
Abı olmadı derken note 3 e paran yok ıphone a mı var ılgnçŞuan için öncelikli note 3..olmadı iphone 5tabi şuan için
Harbi miEhheheh ben ip 4 le gtavicecity moswanted asphalt 7-8 oynuyorumkasmada sadece mostwantedda arabaya çarpıp Crashed oldugunda var oda ara sıra
Yok öyle degil..şuan için Karar olarak söyledimAbı olmadı derken note 3 e paran yok ıphone a mı var ılgnç
Bak yalan söylüyorsam elimdeki cihaz bozulsunHarbi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?