Tavsiye Iphone 5 Mi,note 3 Mü ?

PriZm

Üye
Arkadaşlar rehber olayı farklı. Bu yavaşlıktan değil samsungun bunu ram e kitlememesinden oluyor.
Hayır ondan da değil.Rame kilitlenmese bile programın hızlı bir şekilde açılması gerekir.Programda yazılımsal bir hatadan dolayı aslında hemen açılıyor ama geç gösteriyor.

Tepkiler: Türe
2 sn sürüyor dostum haberiniz olsun hala fan diyenler gördük ios7 güncellemesini elimdeki iphone 4, s2'nin performansından daha düşük performans veriyor ama olsun rehberi erken açılıyor değil mi

Tepkiler: codblackops2, Türe ve efe kavas
Sanırım samsunglarda bu rehber olayı hep var S3 kullanıyordum ondada vardı aynı sorun çok önemli değil ama can sıkıcı bir durum mutlaka geçerli bir sebebi vardır bunu düzeltememenin yoksa basit bir sorun olsa mutlaka düzeltilirdi sonuçta dünyanın sayılı ARGE sine sahip bir firma.

Tepkiler: efe kavas
    Konu Sahibi
Android 5.0 sürümünde çoğu şey düzeltilecek diyorlar..ama kesin bir bilgi değil :rolleyes:

frk uzn

Üye
2 sn sürüyor dostum haberiniz olsun hala fan diyenler gördük ios7 güncellemesini elimdeki iphone 4, s2'nin performansından daha düşük performans veriyor ama olsun rehberi erken açılıyor değil mi
al şunu izlede kim fan gör normalde 6 saniyeydi videoya çektiğimde 4 saniyede açıldı

frk uzn

Üye
Ayrıca elindeki iPhone iOS 7 alıyoda elindeki s2 neden android 4.3 almıyo ?

Tarafsız bir şekilde kıyaslama yaptım
İphone 5 in note 3 den üstünlüğü daha küçük boyutlara sahip olması ve daha hafif olması
Bunlar dışında her özellikte note 3 üstündür merak eden varsa ispatınıda gösterebilirim..

frk uzn

Üye
Aralarındaki fark ne zaman anlaşılır biliyormusun 1-2 sene sonra güncelleme farkıyla anlaşılacak bu lafımı hatırlarsınız o zaman

Konu Sahibi
Artıları : hafif + stabilite + daha iyi market
Eksileri : küçük + kapalı sistem olması

Aralarındaki fark ne zaman anlaşılır biliyormusun 1-2 sene sonra güncelleme farkıyla anlaşılacak bu lafımı hatırlarsınız o zaman

Şahsen konuşmak gerekirse güncelleme beni ilgilendirmez ben performansa bakarım güncelleme verse de vermese de en performanslı romi yüklerim

Güncel kalma yazılımsal olmuyor kesinlikle donanımsal donanımınız güncel olmalıki yeni çıkan proğramlara yanıt verebilsin siz hiç gördünüzmü 3-4 yıl önce çıkmış bir cihazın bu gün cıkan tamamıyla işlemci gücüne dayanan oyunların o cihazlarda oynandığını? o yüzden geçiniz güncelleme tiyatrosunu.

Tepkiler: ilcarnefice ve efe kavas

frk uzn

Üye
Ehheheh ben ip 4 le gtavicecity moswanted asphalt 7-8 oynuyorum kasmada sadece mostwantedda arabaya çarpıp Crashed oldugunda var oda ara sıra

frk uzn

Üye
Bak yalan söylüyorsam elimdeki cihaz bozulsun sürümü 6.1.3 yukarda dediklerim gibi başka varsa ağır grafikler oyun ben fazla bilmiyorum yazın yükliyim değerlendiririm kasıyormu kasmıyormu inanmayan olursa yukarıdaki gibi videoya koyarız rahat olun bizde yalan yok
Ayrıca yanlış anlaşılmasın efe kardeş gidipte bu saatten sonra kimse ip4 almasın

0MG90

Üye
Note 3 alırdım ben iPhone 5 in arka ve yan tarafları soyuluyor. Soyulmasa iPhone 5 al derdim.