Tavsiye Iphone 5 Mi,note 3 Mü ?

Türe

Üye
Şunu belirteyim , Androide 5 gb ram de koysan dolacak o Android'in mantığı bu. Önbellek gibi uygulama açıyor hafızaya alıyor.

Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve Samet.25
    Konu Sahibi
walla ne dersen kendin dersin
her koyun kendi bacaqından asılır
alttaki sence haksızmıyım
Aynen..şu an galaxy wonder android kullanıyorum..ve diğer s2 - s3 tarzı telefonlarıda elime aldım..android , bilgisayardaki windows gibi herşeyi hafızaya alıyor ve kasmaya başlıyor..oyun zevkini geçtim,menüde bile kasıyor

Konu Sahibi
Pardon..yanlışlıkla sana cevap yazmışım..kusura bakma

Türe

Üye
Günlük ya da haftalık temizlemeler bunu düzeltir.

Tepkiler: Dede ve efe kavas
100 De 100 Note 3 arkadaşlar gerisini anlatmış zaten...

bak sana guncelleme konusunda sunu diyim bak 4.3 cıktı ne g2 ne s4 ne de htc one aldı ama ıphone ios7 ciktıgı gun verdı guncellemeyı ustelık bazı hatalar cıktı hemen 7.2 yı de verdıler hadı bna bunu acıklayınkesınlıkle iphone 5

Kerim.

Üye
S4 güncelleme aldi.

Android stabil değil kasıyor olsa bile daha özgür kullanım sunuyor bende S3 S4 ve note 3 var 3 telefonundan da çok memnunum her seferinde iphone alacağım desemde elim hemen samsung a gidiyor ben o kadar para veripte Telefonumu onların istediği gibi kullanamam

Son düzenleme:
Tepkiler: efe kavas
note 3 nedeni spen ekran ses oyun ve multimedya deneyimi

Tepkiler: efe kavas
hayır şu an elimde dayımın note 3'ü var ve hiç bir zorluk yok iki elle kullanırken ve iphoneden çok daha zevkli kullanıyorum
Orasi kesin iphone olmamis siyahi olmamis tema olmamış bu temayi acaba eskisine ceviremezmiyiz
Orasi kesin iphone olmamis siyahi olmamis tema olmamış bu temayi acaba eskisine ceviremezmiyiz
Simdi bana demeyin sen once iphone onerdin sonra kotuledin ben iphoneun güncelleme desteği ni savundum

PriZm

Üye
Rehberin geç açılması sorunu sadece Sammy tabanlı romlarda mevcut.