iPhone 5 mi LG Nexus 4 mü ?

Sponsorlu Bağlantılar

creeper

creeper

Üye
Şahsen 1 yıldan uzun Android telefon kullandım ve halen Android tablet kullanmaktayım. Zamanında iOS'a çok laf attım ama 4S hediye geldikten sonra anladım ki iOS cidden bambaşkaymış.

Xelord

Xelord

Üye
Almak icin ufak bi kriter.youtube dan android in en iyisi sgs4 un modern combat 4 deki fps sine bakin bide ondan tam bisene once cikmis ip5 kine.herseyi anlatiyor bu.

sgs4 de 1080p ekran var ve oyunlar daha 1080pye uyarlanmış değil, doğal olarak fps düşük oluyor, bunlar bir iki güncellemelerle hallolacak şeyler.

creeper

creeper

Üye

sgs4 de 1080p ekran var ve oyunlar daha 1080pye uyarlanmış değil, doğal olarak fps düşük oluyor, bunlar bir iki güncellemelerle hallolacak şeyler.

Kardeş Apple retina'dan bile 4 kat fazla çözünürlük içeren iPad çıkardı (1080p'den bile daha çok pikseli var) ama ne oldu? Her türlü uygulama ve oyun yağ gibi çalıştı. Apple "güncelleme ile düzeltiriz." demedi, o donanıma, o gpu'ya ve o ekran çözünürlüğüne en uygun bir biçimde düzenlediği yazılımı fabrika çıkışında yerleştirdi. Demem o ki, "biz hele piyasaya sürüp satışlardan parayı toplayalım da, sonra hallederiz" kafasında olan Samsung bunu en baştan yapmalıydı. S4'ün ekran çözünürlüğü ipadden daha düşük ve donanımı sistemi kat be kat daha güçlü ama kasıyor işte.

Lenneth

Üye
iOs derim, Android ne kadar arayuz olarak çok çekici dursa da iOs stabilitesinde değil hala.

Xelord

Xelord

Üye
Kardeş Apple retina'dan bile 4 kat fazla çözünürlük içeren iPad çıkardı (1080p'den bile daha çok pikseli var) ama ne oldu? Her türlü uygulama ve oyun yağ gibi çalıştı. Apple "güncelleme ile düzeltiriz." demedi, o donanıma, o gpu'ya ve o ekran çözünürlüğüne en uygun bir biçimde düzenlediği yazılımı fabrika çıkışında yerleştirdi. Demem o ki, "biz hele piyasaya sürüp satışlardan parayı toplayalım da, sonra hallederiz" kafasında olan Samsung bunu en baştan yapmalıydı. S4'ün ekran çözünürlüğü ipadden daha düşük ve donanımı sistemi kat be kat daha güçlü ama kasıyor işte.

Tama ben ios bir şey demedim ki, androidden stabil olduğuna katılıyorum zaten, diyorum ki oyunlar 1080pye uyarlanmış değil, hallolur ilerde diyorum. Ki öyle de olur. Bir de sen gözünde retinayı fazla abartmışsın.

larten123

larten123

Üye
iphone 5

creeper

creeper

Üye

Tama ben ios bir şey demedim ki, androidden stabil olduğuna katılıyorum zaten, diyorum ki oyunlar 1080pye uyarlanmış değil, hallolur ilerde diyorum. Ki öyle de olur. Bir de sen gözünde retinayı fazla abartmışsın.

Abartılmayacak bir şey mi var? Retina iPad'den bahsettim ve yine retina iPad'den bahsederek söylüyorum ki, çözünürlük 2048x1536 ... Senin 1080p'den daha yoğun ve abartılmayacak gibi mi?

-Fight-

-Fight-

Üye
Android OS da zamanla kasılmalar başlıyor ama İOS da kasılma yavaşlama olmaz her zaman stabil dir

Üst Alt