iPhone 5 mi HTC One mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 5 mi HTC One mı ?
Arkadaşlar ikisinden birini yurtdısından alıcam. Telefondna beklentim müzik oyun internet ve film video izleme. Fyat önemli değil. iOS in akılıcığı androidin çeşitliliği cezbediyor. fikri olanlar NEDENİYLE beraber yorum yapsınlar. Örnek; HTC One ı seçmelisin. Çünkü bla bla bla.

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
htc one :oke:

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
iyi ki neden söyleyin dedik

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Müzik için HTC One Şekil Stabillik Oyun İçin İphone 5 ama İphone5'i Değilde 5S i Beklemeni Öneririm Eğer İphone'da Karar Kıldıysan

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
5s i neden beklemeliyim. ne farklılık var. hem neden 5s alıyım ki eski kasayı 7-8 ay sonra almış oluyoruz. saçmalık. doananım için alınır ama kasası eski.

Türe

Türe

Üye
Ayni konuyu acmana gerek yok arkadasim. Onceki konundan devam edebilirsin.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yorumlari da begenmiyo :ehe

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben olsam htc one alirdim htc arayuzu baska bi isletim sistemi gibi yapiyor android gibi degil ve telefon da guzel.

Türe

Türe

Üye
Hitap tarzina dikkat et. Gider yazarsin su ikisine karar kildim hangisi diye. Cok zor olmasa gerek.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
isteklerini iki sistem de karsiliyor zaten ama one bi adim onde bence. ekran buyuk ve ses de iyi

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
Hitap tarzina dikkat et. Gider yazarsin su ikisine karar kildim hangisi diye. Cok zor olmasa gerek.
burda senın bana karışmana lüzum ne? ister 2 ister 50 konu açarım arkadaşım

Türe

Türe

Üye
Uzatmicam. Kusura bakma kurallar var. Kelle kesen kör hasan degil kimse.

gje

gje

Üye
    Konu Sahibi
isteklerini iki sistem de karsiliyor zaten ama one bi adim onde bence. ekran buyuk ve ses de iyi
ayfon beş istiyorum :D ama ayfon cok sade sıkılınca tus kilidini açar kapatırsın bide oyun oynarsın kurcalıyacak fazla birsey olmaz. ama htc de oyle degil herseyle oynar değiştirirsin. böyle bi lanet var :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...