HTC One mı iPhone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
iPhone'da peki görüntü kalitesi nasil ? FPS olarak sormuyorum canlılık netlik falan yani.

5'te temple run 2 oynadim çünkü çok cansız sönük geldi renkler Note II'ye , S3'e göre incelemerde de gördüm yani yanlış anlama merakımdan soruyorum normal birşey mi bu ?

Amoled ekranlar olandan canlı verebiliyor bazen. Görüntü kalitesi olarak gayet iyi ama S3 veya Note 2 ile kıyaslamadım. Netlik olaraksa pikselleri göremezsin zaten.

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5 daha şık ve daha güzel. Ses sorunu zaten fazla etkilemiyor.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
uygulama ve stabillikte ip5
multimedya&yazılım htc one bence

• Beğen
darksfire

darksfire

Üye
Htc one kullanıcısıyım ipone kullanan arkadaşlarımın hepsi benim telefonumu bir süre kullandıktan sonra htc one almaya karar verdiler diyebilirim.

ahmetsuha525000

Üye
HTC One
iPhone yolun sonuna yaklaşıyor. Steve Jobs öldü piyasanın kralı Android oldu. O kadar!

- - - Eklendi - - -

Ses kalitesi fazla sorun değilse S4 derim. Ben S4 alacam ama HTC One çift ön Stereo Hoparlör ve Boomsound çok hoşuma gitti.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
iPhone 5 . Telefon hoparlörü ile 3 ayda 1 saat müzik dinlememişimdir. Hafıza 16 gb aldığım için sorun. 32 al sorun olmaz. Ya da 64.

- - - Eklendi - - -

HTC One
iPhone yolun sonuna yaklaşıyor. Steve Jobs öldü piyasanın kralı Android oldu. O kadar!

Bariz Android fanı. Android'i kaç marka kullanıyor. Bırak da çoğunluk görülsün. Belki sen için demiyorum ama çoğu kişi ios kullanamamış daha gelip androidi savunuyor. Windows hariç tüm işletim sistemlerini kullandım. Hiç biri ios ile kıyaslanamaz bile.

• Beğen
Artles

Artles

Üye
iPhone 5 . Telefon hoparlörü ile 3 ayda 1 saat müzik dinlememişimdir. Hafıza 16 gb aldığım için sorun. 32 al sorun olmaz. Ya da 64.

- - - Eklendi - - -

Bariz Android fanı. Android'i kaç marka kullanıyor. Bırak da çoğunluk görülsün. Belki sen için demiyorum ama çoğu kişi ios kullanamamış daha gelip androidi savunuyor. Windows hariç tüm işletim sistemlerini kullandım. Hiç biri ios ile kıyaslanamaz bile.

Sadece samsung ile kiyasla birde iOs'u o zaman ? Kesin bir bilgim yok ama eminim ya çok yaklaşmıştır ya da geçmiştir. Zaten pazarin çoğu samsungda.

Öte yandan kardeş hoparlör bir tek müzik dinlemek için mi ?
Oyunda mı oynamıyorsun ? Videoda mı izlemiyorsun, veya film ?

MrExpert

MrExpert

Üye
Sadece samsung ile kiyasla birde iOs'u o zaman ? Kesin bir bilgim yok ama eminim ya çok yaklaşmıştır ya da geçmiştir. Zaten pazarin çoğu samsungda.

Hoperlörün önde olmasının yararı var ama bence çokta zararı var örneğin yatay modda oyun oynarken ellerinle telefonu alt ve üst kısımlarından tutunce eller hoperlörün üzerine gelecektir ve ortada ses kalitesi adına birşey kalmaycaktır Ve bunun gibi bir çok durum mevcut tabi bunlardan bahseden yok reklamlardaki gibi çokta abartılacak bir durum değil hoperlörün önde olması.

Artles

Artles

Üye

Hoperlörün önde olmasının yararı var ama bence çokta zararı var örneğin yatay modda oyun oynarken ellerinle telefonu alt ve üst kısımlarından tutunce eller hoperlörün üzerine gelecektir ve ortada ses kalitesi adına birşey kalmaycaktır Ve bunun gibi bir çok durum mevcut tabi bunlardan bahseden yok reklamlardaki gibi çokta abartılacak bir durum değil hoperlörün önde olması.

Şimdi telefonu elime aldım oyun oynar gibi de hiçbir türlü ekranin üstüne değmiyor elim zaten üstünden ve altından tutuyorum :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Şimdi telefonu elime aldım oyun oynar gibi de hiçbir türlü ekranin üstüne değmiyor elim zaten üstünden ve altından tutuyorum :)

Ben hoperlörlerden bahsediyorum ayrıca elleri büyük olanlar da bu konuda sıkıntı yaşıyabilir.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

İzlediğim zaman oluyor ve yetiyor hoparlör. Feysten 1-2 video bakmaya. Uzun bir şey ise kulaklık daha keyifli zaten.

nsren

nsren

Üye
konu başlığını görseller arayın ve her iki telefonu yan yana görün. Iphone telefonsa htc one ne allah aşkına. Her türlü HTC ONE :-) alalı birkaç gün oldu ve bakan tekrar bakıyor. Eskiden iphone telefonların havası var diye kullanan birçok insan var şimdi one ile i5 i yan yana getirin i5 gerçekten çok çok ezik kalıyor. Hen görüntü hem menü zenginliği açısından süper. Bir düşünün sadece 2.1 megapiksel olan ön kamera ile HD çekim yapabiliyor bu telefon. Denedim ve hayret içinde izledim. Ha bu arada en yakın arkadaşımda var i5. Ben de s3 mini varken baya hava atmıştı. Şimdi sesi soluğu çıkmaz oldu :-) Ha belki fan diyenler olacak O yüzden en güzeli iki telefonu da yan yana inceleyin. Farkı kesinlikle göreceksiniz. Zaten htc one tasarım ve sağlamlık olarak tartışma ya mahal vermeyecek kadar mükemmel olmuş.

ozakin70

ozakin70

Üye
Bencede Htc one
Htc firmasini begenmeyen biri olarak soyluyorum keske bu telefonu nokia veya samsung yapabilseydi hala pilastik ve hala eski oslar kullaniyorlar

blacktalon

blacktalon

Üye
htc one'da goruntulu konusm icin 3g yeterli mi yoksa wifi mi sart

ahmetsuha525000

Üye
HTCnin tek sorunu yazılım. Samsung'un eksiği ise tasarım. Znin sorunu ise Hız. Bu üç firma birleşip bir telefon üretse piyasayı tam anlamıyla yıkar. Samsung yeni yazılım ve hız HTC tasarım ve ses Z ise oyun ve uygulamalar birde dayanıklılık. Al sana dünyanın en mükemmel telefonu. Ama yine alınabilecek En hızlı en iyi telefon S4 diyorum ama bu benim görüşüm. Tasarım olarak tabiki HTC ama yazılım ve arka kamera çok gerilerde.

• Beğen
Tepkiler: Secret26

kurd-0

Üye
one mi i5 mi sen once android mi ios mu kullanacan ona karar vermen lazim bence

Invoke

Invoke

Üye
HTC One çok güzel cihaz, ace kastı diye androidden korkmuşsun :D Androidin en dandik telefonu herhalde galaxy ace. En çok şikayet onda yani, neyse htc one mis gibi cihaz, pişman etmez. İkisi de çok iyi aslında. i5de alınabilir. Keşke ne isteidğini yazsaydın. Kamera olarak i5 daha iyidir mesela. Ses olarak HTC one. Oyunlarda vs ikisi de sıkıntı yaşatmaz. Ben android sevdiğimden htc one alırdım ama ios istiyorsan i5de çok iyi bir cihaz. Uzun lafın kısası farketmez :D

alier411

Üye
Tabikide iphone 5

MBrkA

MBrkA

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Amerika'ya gitmeden 1 hafta önceye kadar hep HTC One düşünüyordum ama BestBuy'da fiyatının birden 200$ artması sebebiyle fikrimi değiştirdim. New York'taki Apple Store'dan 750$+65$ Vergi vererek bir iPhone 5 32GB sahibi oldum. Kutumu orada açtılar. Daha sonra otelde açınca içinde sim kard anahtarı olmadığını görmem üzerine sonraki gün ufak bir tartışma yaşayarak da olsa anahtarı da aldım.Şu anda telefondan gayet memnunum.Özellikle iTunes ve App Store çok güzel.Daha kulaklığını açmadım o yüzden kulaklık hakkında bir şey diyemeyeceğim ama Sony kulaklık ile gayet iyi ses performansı yaşadım. Resimleri çok hızlı çekiyor olması bazen iyi oluyorken bazen de resmin çekilmesini beklediğim zamanlardaki zevki alamamama neden oluyor. Biraz da iOS kullanalım bakalım :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt