iPhone 5, Lumia 920, N9 hangisi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mufche

Mufche

Üye
nasıl tutturuyosunuz o kadar :hmmm bizede bi kupon söleseniz süper olcak , 1 kez oynadım daha oynamadım iddaa

Kerim.336

Üye
:oha::ohannes:note2al.bi de yaninda lumia 920.sıkildikce degistirirsin:dondum:

- - - Eklendi - - -

Bu arada misli kactı?:ehe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuyu sohbete çevirmeyin ilk ve son uyarımdır :nono:

Black-killing

Black-killing

Üye
Mesaj hakkı parası atarsın he :D
Neyse android istemiyorsan kesinlikle Lumia 920
Bu arada o kadar parayı iyi tutturmuşsun

BlaCkMaGiC05

Üye
Kardeşim şuanda n9 felan alınacak telefon değill alıabilirsen lumia 920 de olur ama tutulan bir rengini al ıphone 5 felan alyım deme 5s çıkacak zaten ıphone 4 gibi olur oda ama htc one x plus 64 gb alırsan çok iyi olur senin için 1.7 ghz 4 çekirdekli vsvs bak iyice özelliklerine bu arada parayı kırmışsın taktik ver be abi d.d

yapma kardeşim ne 5i daha Türkiye'ye 5 gelmedi + Abd'de bile simkilitsiz satışlar başlamadı, iPhone5s Türkiye'ye gelmesi en erken 2014 Ocak

Ben iPhone5 al derim, beğenmezsen iyi bi paraya satıp s4 çıkınca biraz para ekleyip s4 alabilme şansın da olur

Black-killing

Black-killing

Üye
yapma kardeşim ne 5i daha Türkiye'ye 5 gelmedi + Abd'de bile simkilitsiz satışlar başlamadı, iPhone5s Türkiye'ye gelmesi en erken 2014 Ocak

Ben iPhone5 al derim, beğenmezsen iyi bi paraya satıp s4 çıkınca biraz para ekleyip s4 alabilme şansın da olur

Biraz para ekleyip mi görmedin galiba 4 bin tl tutturmuş :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bi tane lumia 920 bi tane iphone 5 al beğenmediğini at çöpe gitsin sanki taş attında kolunmu yoruldu :ehe neyse ne zaman kupon yapıyoz :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bi tane lumia 920 bi tane iphone 5 al beğenmediğini at çöpe gitsin sanki taş attında kolunmu yoruldu :ehe neyse ne zaman kupon yapıyoz :d:

Ben bir kere oynadım

Basket maçına oynadım berabere bitti .

Bir takım vardı
25 maç yapmış 24 galibiyet 1 beraberlik var ben oynadım o takım yenildi ve lig bitene kadar bir kere yenildi ona da ben oynadım sonra tövbe ettim :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
iphone 5 al yada note 2

BlaCkMaGiC05

Üye

Biraz para ekleyip mi görmedin galiba 4 bin tl tutturmuş :D

4bin tl değil isterse 40bintl tuttursun hepsini harcamak zorunda mı + harcasa bile telefona mı harcıcak başka ihtiyacı vardır ne biliyim
özet: 2000den fazla tele harcanmaz bence
özetin özeti: iPhone5 al bence

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
lumia 920 al ama banada al :kop:

BlaCkMaGiC05

Üye

Ben bir kere oynadım

Basket maçına oynadım berabere bitti .

Bir takım vardı
25 maç yapmış 24 galibiyet 1 beraberlik var ben oynadım o takım yenildi ve lig bitene kadar bir kere yenildi ona da ben oynadım sonra tövbe ettim :ehe

moderatör banlıcak şimdi konu dışına çıkmayın la :D

PriZm

PriZm

Üye
Şiddetle Note 2 derim.ama Android istemiyorsan Lumia 920.

Black-killing

Black-killing

Üye
4bin tl değil isterse 40bintl tuttursun hepsini harcamak zorunda mı + harcasa bile telefona mı harcıcak başka ihtiyacı vardır ne biliyim
özet: 2000den fazla tele harcanmaz bence
özetin özeti: iPhone5 al bence

Söylediklerin birbiriyle çelişiyor bi diyorsun 2 bin tl den sonra telefona para verilmez sonra da iphone 5 al diyorsun fiyatını bilmiyorsun herhalde.

WebStyle

WebStyle

Üye
Haram parayla alın bi İphone 5 gitsin. Ancak o cihazdan size hayır gelir mi orasını bilmem. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt