parayı çektiğimde atıcam 30 tl![]()

haha
Hiç tanımadıgın akrabaların ortaya çıkacak bak demedi deme![]()

bidahaki tutturmaya sana bide o note 2 ciye atmayan şerefsizdir lan![]()

Bir dahaki falan değil hatta yarım saatin var hadi bekleme yapma seri ol![]()
Kardeşim şuanda n9 felan alınacak telefon değill alıabilirsen lumia 920 de olur ama tutulan bir rengini al ıphone 5 felan alyım deme 5s çıkacak zaten ıphone 4 gibi olur oda ama htc one x plus 64 gb alırsan çok iyi olur senin için 1.7 ghz 4 çekirdekli vsvs bak iyice özelliklerine bu arada parayı kırmışsın taktik ver be abi d.d
yapma kardeşim ne 5i daha Türkiye'ye 5 gelmedi + Abd'de bile simkilitsiz satışlar başlamadı, iPhone5s Türkiye'ye gelmesi en erken 2014 Ocak
Ben iPhone5 al derim, beğenmezsen iyi bi paraya satıp s4 çıkınca biraz para ekleyip s4 alabilme şansın da olur

Bi tane lumia 920 bi tane iphone 5 al beğenmediğini at çöpe gitsin sanki taş attında kolunmu yorulduneyse ne zaman kupon yapıyoz
![]()

Biraz para ekleyip mi görmedin galiba 4 bin tl tutturmuş![]()
Ben bir kere oynadım
Basket maçına oynadım berabere bitti .
Bir takım vardı
25 maç yapmış 24 galibiyet 1 beraberlik var ben oynadım o takım yenildi ve lig bitene kadar bir kere yenildi ona da ben oynadım sonra tövbe ettim![]()

4bin tl değil isterse 40bintl tuttursun hepsini harcamak zorunda mı + harcasa bile telefona mı harcıcak başka ihtiyacı vardır ne biliyim
özet: 2000den fazla tele harcanmaz bence
özetin özeti: iPhone5 al bence
Haram parayla alın bi İphone 5 gitsin. Ancak o cihazdan size hayır gelir mi orasını bilmem.![]()