İphone 5 hızı???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy s4te yazılımsal hata olduğu kesin yoksa kasmaması lazım işte androidin sorunu bu malesef teli yapıyor ama uyduramıyor androide :) ios daha stabil olur iphone 5 almanı öneririm alacaksan ekranı daha büyük ve güzel

enterneoll

enterneoll

Üye
buradaki arkadaşlara selam adama iphone 4 aldırdınız şimdi kafayı yiyo demekki ios'da eskirmiş değil mi ?

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
4 kullanıyorum kasma namına gerçekten bişey yok zaten bunun için aldım iphone :)
Arkadaşım insanları neden yanıltıyorsun doğruyu söyleyip desene telefonum deli gibi kasıyor diye senin yüzünden samsung galaxy s4'üm gitti şuan öyle bir özlüyorumki s4'ü kimse kusura bakmasın ama hayatımda kullandığım en sıkıcı saçma ve yavaş dokunmatik algısı düşük ekranı 1 günde çizilen bütün oyunlarda kasan menü geçişlerinde yağ gibiyi bırak donmuş yağ gibi akan 2 oyun yüklediğinde hafızası dolan (o oyunlardada kasan) ve işletim sistemi berbat ötesi bir telefon (bana göre) apple iphone 4...

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
Türe

Türe

Üye
Arkadaşım insanları neden yanıltıyorsun doğruyu söyleyip desene telefonum deli gibi kasıyor diye senin yüzünden samsung galaxy s4'üm gitti şuan öyle bir özlüyorumki s4'ü kimse kusura bakmasın ama hayatımda kullandığım en sıkıcı saçma ve yavaş dokunmatik algısı düşük ekranı 1 günde çizilen bütün oyunlarda kasan menü geçişlerinde yağ gibiyi bırak donmuş yağ gibi akan 2 oyun yüklediğinde hafızası dolan (o oyunlardada kasan) ve işletim sistemi berbat ötesi bir telefon (bana göre) apple iphone 4...

Babamda iPhone 4 var cihaz kasmiyor kusura bakma. Teknoloji biraz da sans isidir. He ayrica sen "sirf" 4 iyi mi diye sordun biz de evet dedik. Sen dedin mi ki S4 u satip 4 alcam diye ? Biz zorla mi aldirdik sana o cihazi ? Hatta son yorumlarinda da 4s veya 5 alcam :D dedin. Kusura bakma kimseye suc atma luksunde degilsin. Teknolojiden anlamiyorsan , birilerinin dedigi lafa gore hareket etmeyeceksin ki biz gidio sana s4 sat 4 al demedik.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi

Babamda iPhone 4 var cihaz kasmiyor kusura bakma. Teknoloji biraz da sans isidir. He ayrica sen "sirf" 4 iyi mi diye sordun biz de evet dedik. Sen dedin mi ki S4 u satip 4 alcam diye ? Biz zorla mi aldirdik sana o cihazi ? Hatta son yorumlarinda da 4s veya 5 alcam :D dedin. Kusura bakma kimseye suc atma luksunde degilsin. Teknolojiden anlamiyorsan , birilerinin dedigi lafa gore hareket etmeyeceksin ki biz gidio sana s4 sat 4 al demedik.

Kasmanıın ne demek olduğunu iyi biliyorum arkadaşım sadece kasma değil arada takılmalarda oluyor, teklonoji ile aram senden çok daha iyi bu aldığım cihaz 26. cep telefonumdu ayrıca evet son anda karar değiştirdim iphone 4 aldım ama konuyu dikkatli incelersen arkadaşların çoğu (sende dahil) iphone 4'te kasma yok diyorsunuz ama şunu bir anlayın hem menü geçişlerinde hem oyunlarda telefon çok fazla KASIYOR KASIYOR KASIYOR... Haaa 4s ve 5'i kullanmadığım için bişey diyemem ama kimse karşıma geçipte bana 4 hızlı stabil demesin oyundan çıkmamla menüdeki takılmalar görmem bir oluyor.

Türe

Türe

Üye
Babamda iPhone 4 var hergun elimin altinda. Kasma filan yok. Senin cihazin sorunlu ise acisini baskasina vurma lutfen.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
2 günde 2 tane reset attım ama cihazda değişen bir şey yok içinde hiçbir uygulama yokken bile ağır hareket ediyor ama aslında şuda var s4 bu cihazdan çok daha hızlıydı (apex yüklüyken) ve tabi oyun performansı mükemmeldi ben s4'ten iphone 4'e düştüğüm için menü bana çok yavaş ve ağır geliyor ama başkasını bilemem tabi.

Türe

Türe

Üye
2 günde 2 tane reset attım ama cihazda değişen bir şey yok içinde hiçbir uygulama yokken bile ağır hareket ediyor ama aslında şuda var s4 bu cihazdan çok daha hızlıydı (apex yüklüyken) ve tabi oyun performansı mükemmeldi ben s4'ten iphone 4'e düştüğüm için menü bana çok yavaş ve ağır geliyor ama başkasını bilemem tabi.

Dedigim gibi ; mutlaka bir sorun var. Uygulama yokken cihazin kasmasi imkansiz.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Gerekli cevaplar verilmiş.Üslûbunuza dikkat edin arkadaşlar. :locked2:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt