İphone 5 hızı???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 hızı???
Herkse selamlar; 1 ay önce samsung galaxy s4 aldım ama açıkçası çok memnun olmadım. Cihaz iyi hoşda menü geçişlerinde bazen kasılmalar oluyor. Aranızda iphone 4s 5 kullanan varmı? Sizdede menü geçişlerinde kasılma takılma vs oluyormu oluyorsa hangi aralıkla cevaplarsanız çok sevinirim :)

Türe

Türe

Üye
Kasma namına bişey yok emin olabilirsin. 4s de 5 te sorunsuz.

Frksylyc

Üye
Ben kullanmiyorum ama arkadasim iphone 4 almis onda bile yağ gibi gecisler olduguna gore 4s ve 5 te daha da iyi dir.

creeper

creeper

Üye
Ben s3 kullandım 4s'e geçtim, açıkçası gercekten YAĞ GİBİ.
Birkaç günde ekrana alıştım, tek elle falan da kullanılıyor rahat.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
iPhone ve kasma takılma ? :D Yan yana gelmemeli bu kelimeler :)

frk uzn

frk uzn

Üye
4 kullanıyorum kasma namına gerçekten bişey yok zaten bunun için aldım iphone :)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
oo süpermiş peki s4'ü satıp iphone'a geçmemi önerir misiniz? (malum biraz zarar edeceğim)

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Peki iphone 5'i mi alsam yoksa 5s'i mi beklesem?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Geç gitsin ios a. 5S de pek fark olacağını sanmam. Eğer 6 olarak çıkarırlarsa fark olacaktır. 4S 4 ün devamı niteliğindeydi. 5S de 5 in devamı niteliğinde olacaktır. Ama 6 olarak çıkaracaklarsa bekle. Ne çıkacak bilmiyorum.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
yok 5s çıkacak kasada aynı iphone 5'in kasası iphone 6 çıkana kadar daha çok var iyisimi ben iphone 5 fiyatlarını araştırıyım. Haa birde yurtdışından getirsem türkiye'de garanti sorun olur mu?

frngyhn

frngyhn

Üye
Yurtdışından getirdiğin cihazın türkiyede garantisi olmuyor apple garantisi oluyo oda avrupa amerika nerden getirdiysen orada geçerli oluyo . Belki tr apple store açılırsa burdaki cihazlarda garantiye girer.

MücahitTokgöz

kardes elnde s4 var seni birak idare edememeyi bi hayli gotureblcek cihaz oldugu icin 6 yi beklemeni oneririm hem fazla zarar etmemis olursn :)

creeper

creeper

Üye
kardes elnde s4 var seni birak idare edememeyi bi hayli gotureblcek cihaz oldugu icin 6 yi beklemeni oneririm hem fazla zarar etmemis olursn :)

Mesele zarar etmekse Samsung ile daha çok zarar eder. Galaxy S serileri 1 yılını doldurmadan yarı fiyatına iniyor. iPhone ise kolay kolay değer kaybetmiyor.

thuglife

thuglife

Üye
iphone 5 hem menü geçişlerinde hemde internette hızlı kullanan birisi olarak söylüyorum.

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'de iphone 5 fiyatları çok fazla (2100 TL) ama sanırım dışarıdan getirsem 1400 1500 TL oluyor. En kısa sürede yutdışından iphone 5 getirmeye karar verdim yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

-Fight-

-Fight-

Üye
vaktiniz varsa bekleyin diyeceğim ama samsung piyasası çabuk düşüyor daha düşmeden satıp 32 gb beyaz iphone 5 alın

fk555897

fk555897

Üye
iphone'ların hemen hemen hepsinde menü geçişlerinde kasmalar olmaz. 4S'i de 5'i de kullandım. Hiçbir kasma yok. Ne oyunlarda ne de menü geçişlerinde.

-Fight-

-Fight-

Üye
iphone'ların hemen hemen hepsinde menü geçişlerinde kasmalar olmaz. 4S'i de 5'i de kullandım. Hiçbir kasma yok. Ne oyunlarda ne de menü geçişlerinde.
aynen katılıyorum arkadaşa

omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5'i yurdışından getirince garanti olmuyor ayrıca pasaport sorun oluyor. Türkiye'den satın alsam şuan çoğu yerde beyaz iphone 5 yok olanlarda çok pahalı, ayrıca 4s'e göre ekran dışında pek farkı yok, ekranının uzun olmasıda pek ilgimi çekmedi o yüzden iphone 4s almaya karar verdim darısı isteyen herkesin başına, yardımcı olan herkese teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt