iPhone 5 Hakkında Tüm Bilgiler

Türe

Üye
Ben ucurum var da demedim bence sen kendi paradoksunu coz

MasteLaa

Üye

kamera,ekranı(dedikleri gibiyse gerçekten harika bi ekran) bana göre tasarımı,ayrıca donanım olarakta yarışırlar birbirleriyle.
Kamera PureView ile en iyi mp i çekiyor ekran tamam donanım olarak s4 chip ve a6 var Ömer Tasarım değişir elbet Ben çok merak ediyorum marketi optimizeleri ne kadar iyi gelse de lumia920 şu anda lider değil.

Kamera PureView ile en iyi mp i çekiyor ekran tamam donanım olarak s4 chip ve a6 var Ömer Tasarım değişir elbet Ben çok merak ediyorum marketi optimizeleri ne kadar iyi gelse de lumia920 şu anda lider değil.

peki tamam dediğin gibi olsun tartışıp birbirimizi incitmenin manası yok

arkadaşlar tartışma çıkarmaya veya teşebbüs etmeye gerek yok. Şimdi benim anlamadığım sey su ki lumia 920nın iphone 5ten öyle fazla bi üstün yani yok ama kendi içinde değerlendirecek olursak. O telefonun marketi dışındaki sıkıntısı nedir?

Türe

Üye

Bana gore kalin ve fazla agir

SheFy

Üye

şu anda lider yok sayılır s3 ün yanına 920 ve iphone 5 geldi bu üçünün kıyaslamalar sonucunda belli olur liderin kimin olacağı. S3 şu anlık kağıt üstünde üstün ama bunu videolu karşılaştırmalar belirleyebilir.

MasteLaa

Üye
Konu iPhone 5 4S i ekran için almayan bence alabilir ki ben şahsen üniversitede düşünüyorum inşallah 4.5'e felan çekerler ekranı da alırım 4S in ekranı büyümüş donanımı gelişmiş hali kısaca..Çok fazla değişiklik beklemediğimi en az 50 defa yazdım zaten her iPhone'da böyle oluyor ki yani ne bekliyordunuz onu da bilmiyorum Bence gayet hoş tabii fiyatı da önemli

Türe

Üye
Ekran tam istedigim gibi buyutmesinlet !

o fiyat varya o fiyat... çok pahalı ya

Cihaz Iyi ..

Ama Tabiki Beklentilerin Altinda ..

Türe

Üye
Kimin ne bekledigine bagli Cogu kisi icin beklenilen oldu ki Apple zaten bilerek sizdirdi reklam icin

Hex4d0r

Üye
Kimin ne bekledigine bagli Cogu kisi icin beklenilen oldu ki Apple zaten bilerek sizdirdi reklam icin

Yalnız videoda başka şeyler vardı Parmak izi meselesi gibi. Videoyu onlar "sızdırdıysa" para harcadıkları tek şey videoyu hazırlatmak olmuş galiba :

Türe

Üye
Heosini degil bir kismi sizdirilmistir o larmak izi filan biraz sikar