Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.
Yetişilmez oldu artık iphone teknolojisine ne yapsak alsak bilmem, benim aklımdan bu yaz için iphone 4 almak geciyordu ama biz onu almadan yenisi çıkıp 4 ü eskitecek kararımızı değiştirsek iyi olacak anlaşılan.
Aynenn oylee... anlayamıyorum bu Apple çılgınlıgını.. hakkının 2 katı fazlasına satıyorlar ama ınsanların umrunda degıl 12 ay taksıte boluyor yıne alıyorlar.. şaka gıbıler )
MARKA'yı marka yapan hedef alıcı kitlesidir. Bu telefon epey bir kalır tepelerde, çünkü adam genel müdür ve müdürüne I-Phone alıyor. Herşeyden önce iş dünyası destekliyor telefonu, gerisi hikaye. Ama bir gün elbet bu rüya bitecek, yerini emin olun ki atıyorum "Spy-Phone" yada "Star-Nokia" alacak. Yani burada bir kobay, bir kurban ve bir kral hep olacak ...
İş kafada bıtıyor dedıgınız gıbı bu mantıgında asla bıtmeyecegını dusunuyorum. o yuzden ı phone uzun sure tepede kalır taaki daha pahalısı cıkana kadar
sorma jewell... buldular safları.. dayayıp duruyorlar en yuksek fıyattan. ama mılletın sıkayetıde yok alıyorlar... var bı bıldıklerı herhalde.. bızım bılmdıgımız..