Iphone 5 Bluetooth Bozuk Galiba.

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 Bluetooth Bozuk Galiba.
Arkadaşlar arkadaşımda bluetooth kulaklık var telefonun bluetoothunu açıyorum fakat hep arıyor arıyor bulamıyor hiçbişey arkadaşımın samsung telefonu tık diye buluyor. Ayrıca bizim toyota araba var babamın nokia telefonu anında arabaya bağlanıyo benim tel yine arıyo bulamıyo acaba iphone larda bluetooth özelliğimi yok yoksa bozukmu?

marist

marist

Üye
Kulaklığın markası nedir ?

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Creative

marist

marist

Üye
Benimde bir tane bluetoothlu kulaklığım vardı nokia telefonlar buluyordu ama samsunglar bulamıyordu öyle birşey olabilir mi ?

Ve kulaklık tamamen kapalıyken açma tuşunu basılı tutup bulunan ışığın hızlı yanıp sönmesine kadar bekleyip öyle mi deniyorsun ?

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Valla kulaklığı arkadaş ayarlıyor hadi o bozuk diyelim arabadamı bozuk?

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kulaklık desteklemiyor olabilir ama arabanın desteklediğini biliyorum.

phasan

phasan

Üye
Arkadasım başka kulaklıkla dene aynı sorun bendede var arkadasımda iphone var bendede var bende kulaklık calışıyor arkadasımda calışmıyor başka kulaklık denedı o calıştı

marist

marist

Üye
Arkadasım başka kulaklıkla dene aynı sorun bendede var arkadasımda iphone var bendede var bende kulaklık calışıyor arkadasımda calışmıyor başka kulaklık denedı o calıştı
Bazıları desteklenmiyor :)

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Başka ne ile bluetooth umun çalışıp çalışmadığını kontrol ederim? Başka kulaklık bulamam çünkü şu anda

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Araba ile?

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ben bizim arabaya bağlıyorum valla sıkıntı yok.

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bende arabaya bağlayabiliyorum telefonu. Ama bluetooth kulaklığa bağlayamıyorum. Bu telefonlarda garip birşey var.

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar bende arabaya bağlayabiliyorum telefonu. Ama bluetooth kulaklığa bağlayamıyorum. Bu telefonlarda garip birşey var.
Arkadasım arabaya baglıyorsan sorun telefonda degıl

Takipçi Satın Al

Üst Alt