iphone 5 aldım fakat bi sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5 aldım fakat bi sorunum var
arkadaşlar iphone 5 aldım ben şuan hattım açık olmadığı için , rehberden birini arayınca arama bitti yazıyor alttada bitir felan yazıyor fakat bitir ' e tıklanmıyor ve telefon arama bitti ekranında donuyor hiçbirşey işlemiyor en az 2 dakka kalıyor ve ondan sonra kendine geliyor.

serif55

serif55

Üye
Yapmayın hocam sizde bu kadar basit yani konu açılacak yardım edilecek bi durum göremedim ben

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani demek istediğim telefon 2 dakka donuyor hiçbirşey işlemiyor home tuşu dahil , sonra kendine geliyor fakat şimdi hattı çıkardım şimdi 5 saniye donuyor sonra hat yok diyor kendine geliyor. neden kaynaklanıyor bu

serif55

serif55

Üye
Tamam orasını anladım da hattım açık değil diyorsunuz arama yapıyorum diyorsunuz e illaki ya arama yapmicak yada sapiticak. Demek istediğim sizde yapmayın sapitmasin olay bu

• Beğen
Tepkiler: Puck ve polat_karaduman

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
ya siz postmu kasıyorsunuz anlamadım? demek istediğim telefonum arama ekranındaykne takılıyor anlatamıyormuyum?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Hattım açık değilken diyorsun elinde beyin yok iphone var donması gayet normal. Telefonunda hat açık değil arama yapmaya çalışırsan heralde donar.

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda sizdede oluyormu diye soruyorum işte anlamıyormusun?

Joker.

Joker.

Üye
:D Hattın açılınca hiç bir sorun kalmaz büyük ihtimal , hattım açık olmadığı zaman eski telefonlarımda böyle bi şey olurdu(iPhone değildi ) şu an bendede iPhone 5 var ve hattım açık hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım ;)

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
:D Hattın açılınca hiç bir sorun kalmaz büyük ihtimal , hattım açık olmadığı zaman eski telefonlarımda böyle bi şey olurdu(iPhone değildi ) şu an bendede iPhone 5 var ve hattım açık hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım ;)

Teşekkürler bilgi için. Hattım açıldı ve şuan hiçbir sorun yok.

Joker.

Joker.

Üye
Eyw. Saolasın. Birde benim telefon brightstar garantilide kötü diyolar sence nasıl?

Ürün konusunda bi sorun yokmuş(tamir vb esnasında ) ancak müşteri memnuniyeti vb biraz kötüymüş (yani bi sorun olduğunda anlatana kadar delirirsiniz gibisinden)bu sebeple şikayet alıyor , kvk veya genpa kadar iyi değil ancak

thezombie

Üye
    Konu Sahibi

Ürün konusunda bi sorun yokmuş(tamir vb esnasında ) ancak müşteri memnuniyeti vb biraz kötüymüş (yani bi sorun olduğunda anlatana kadar delirirsiniz gibisinden)bu sebeple şikayet alıyor , kvk veya genpa kadar iyi değil ancak

Hmm. Anladım saolun.

Joker.

Joker.

Üye
Önemli değil ;)

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
Eğer iphone kullanıyorsanız , bişey daha sormak istiyorum size , arkadaki flashı karanlık bir yere girdiğimde yakıp söndürmem için ekstra uygulamamı indirmem gerekiyor?

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben cevapliyim kamerayı açıp video moduna alın flashı açın yanar ama appstoredada uygulama var tabi

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
tamam teşekkürler. birde youtube daki videoların linklerini almayı biliyormusunuz youtube uygulamasından? linklerini alıp mp3 olarak indiricemde. birde tubemate mp3 indirme uygulaması varmış onuda bulamadım appstore da

thezombie

Üye
    Konu Sahibi
restore nedr?

Jomolocco

Jomolocco

Üye
yav insan restore nedir naisl bilmez yaz google a e basitinden .

zaten duzelmis telefonun versiyonu kac 6.1.4 den dusukse jb yapip batery doctor pro indirebilirsin notification center e kisayollar sagliyor .

esgalci63

Üye
Telefonun sistemini yeniden yükle yani google yaz itunes i yükle sonra restore et

Üst Alt