Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone 5, 7 Aralıkta Turkcell Mağaza da Ön Satışta Olacak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123
Üye
çoğu konuya bak wp nasıl savunmuşum yeri geldiğinde androidi nasıl savunmuşum ancak konularda tarafsız davranırım yani onuda iyi yönlerini söylerim onunda , sadece sinir olduğum şey bir seyi savunurken bir şeyi kötulemek o kadar
Furkan Emekli
Üye
Haklısın.
dedereis123
Üye
Hepsinin farklı bir güzelliği var
Furkan Emekli
Üye
Lumia : Kamera + hız + ekran kalitesi
Note 2 : Donanım + Büyük Ekran + Uygulama
dedereis123
Üye
Kesinlikle
Furkan Emekli
Üye
Bence burada herşey kullanıcı da bitiyor ne amaçla kullanacak ?
dedereis123
Üye
He şunuda belirtiyim yinede hani ıphone sonuçda adam güzel bir cihaz yapmıs genel olarak bakınca kullanıcıları mutlu yok böyle kötü şöyle kötü gibi şeyler demeye gerek yok çunku kullanan kişiye illaki cazip geliyordur ( % 10 u göre ) bile olsa hani mertcanın dediği gibi çıldırmakla alakası yok saçma bir düşünce isteyen istediğini alır
Furkan Emekli
Üye
Çünkü kullanıcıların çoğu bilmediği için sadece arama , internet ve mesajla uğraştıkları için telefon yorulmuyor sonra da memnun oluyorlar.
Bunun cevabı çok kişisel olur yani senin benim dememle değişcek birşey değil ancak hakkını yememekde gereken firmalardan biri , eyvallah şuand 4s verseler al kullan diye kullanmam çoluk çocugun elinde var insanı soğutuyor , cihaz kesinlikle parasını markadan alıyor her turlu bir gerçek ama verdiği şeylerde boş olmadığı gerçek
- - - Eklendi - - -
kalite ve güven açısından tek güvendiğim firma Nokia dır o da bir gerçek , umarım ilerleyen zamanlarda 920 ile kendi kurtarırda bizi başka cihazlarla uğraşmakdan kurtarır , adını koyarsa bu işe ancak bu adam yapar
Furkan Emekli
Üye
Telefon kullanırken yok şunda şu var şunda var diye kullanmam o açıdan sıkıntım yok çünkü aynı telefonu ben nasıl kullanıyorum o nasıl kullanıyor diye düşündüğüm için içim rahat.
dedereis123
Üye
ekran buyuk olsa lumia alırdımda uygulamaya takılmazdımda note 2 çok çekiyor o yuzden
Black-killing
Üye
Kesinlikle kötü bi cihaz değil fakat o fiyata ondan 10 gömlek üstün cihazlar da var.
meme4
Üye
çok pahalı bu paraya masaüstü pc mi degiştiririm kendime iyi bi laptop alırım çin malı bi tablet orta segment akıllı bi telefon alırım daha iyi olur