İphone 5, 7 Aralıkta Turkcell Mağaza da Ön Satışta Olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
:d: ben bu telefonu alsam babamın yorumu:

''içinden adam çıkıyor mu?'' olur vallaha :D sanki bilgisayar alıyoz 2.800 küsura telefon mu olurmuş yaw :D 2.800'e eski kasa şahin alırız yaw :D :ehe

2.800 lü alma sende önemli olan onu kullanmak hdd değil :D için at bol bol tamamda abartma zaten 16da yeter fiyatı gayet iyi ( 16 için)

- - - Eklendi - - -

ona vereceğim parayla lumia serisini alırım hergün birini kullanırım :)

abartma :D 920 zaten 1650 daha kaç tane alıcaksın üzerine :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam da bu telefonlara bu kadar para veriyorsan yüksek modelini alacaksın neticesinde sonradan ekleme gibi bi durum yok. Aldı mı tam alacaksın.

dedereis123

dedereis123

Üye
öyle hiç bir zaman olmaz teknoloji o kadar hızlı ki aldım mı tam olsun demek biraz zor artık hemen ardından bi üstü s modeli fln geliyor, bu arada 5s gelicek mi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
lumia alırım daha iyi buna 2500 3000 vermek akıllı işi değil

___kaptan___

___kaptan___

Üye
2.800 lü alma sende önemli olan onu kullanmak hdd değil :D için at bol bol tamamda abartma zaten 16da yeter fiyatı gayet iyi ( 16 için)

- - - Eklendi - - -

abartma :D 920 zaten 1650 daha kaç tane alıcaksın üzerine :D

valla şahsen ben İphone'ye para vermem :ünlem: telefon istiyorsam bana dört dörtlük olacak 5'' ekranı 3000mAh bataryası 2-3GB RAM'i 1.7Ghz hızı 4 çekirdek işlemci vs vs vs vs iphone bu özelliklerde cihaz yapsın yine almam niye mi herkesin sattığı telefon aynı ama Apple telefon değil marka satıyor marka, Apple yazısından bir harf sil bakalım satılıyor mu? 16GB yeter demişin o senin için yeter ama benim için en az 64GB yeter ki İphone almıycaam için sorun yok alana da hayırlı uğurlu olsun ne diyim :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
öyle hiç bir zaman olmaz teknoloji o kadar hızlı ki aldım mı tam olsun demek biraz zor artık hemen ardından bi üstü s modeli fln geliyor, bu arada 5s gelicek mi

Çok yanlış bir düşünce o zaman sende yüksek model telefon kullanma ne de olsa yenisi çıkacak. Böyle birşey olamaz alırsın Note 2 en azından birkaç yıl kullanırsın.

dedereis123

dedereis123

Üye
valla şahsen ben İphone'ye para vermem :ünlem: telefon istiyorsam bana dört dörtlük olacak 5'' ekranı 3000mAh bataryası 2-3GB RAM'i 1.7Ghz hızı 4 çekirdek işlemci vs vs vs vs iphone bu özelliklerde cihaz yapsın yine almam niye mi herkesin sattığı telefon aynı ama Apple telefon değil marka satıyor marka, Apple yazısından bir harf sil bakalım satılıyor mu? 16GB yeter demişin o senin için yeter ama benim için en az 64GB yeter ki İphone almıycaam için sorun yok alana da hayırlı uğurlu olsun ne diyim :D

herkesin düşünce farklı tabi bu konuda :D bana 16 yeter

- - - Eklendi - - -

Çok yanlış bir düşünce o zaman sende yüksek model telefon kullanma ne de olsa yenisi çıkacak. Böyle birşey olamaz alırsın Note 2 en azından birkaç yıl kullanırsın.

note 2 o kadar kullanıyorda ıphone 2 ay mı kullanılıyor o zaman 4 ve 4s aslında hiç kimse kullanmıyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş kimsenin ona birşey dediği yok ama fiyat farkı bariz orta da ayrıca iPhone 5'in o fiyat farkına göre pek bir artısı yok.

dedereis123

dedereis123

Üye
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Kardeş kimsenin ona birşey dediği yok ama fiyat farkı bariz orta da ayrıca iPhone 5'in o fiyat farkına göre pek bir artısı yok.

türkler gerçekten çıldırmış olmalı :D bu IPHONE ülkemizde ki fiyatlarını hiç mi sorgulamaz :D yada türk insanımız :D onun yerine note 2 denildiği gibi yada lumia 920 tercih edilebilir. yada s3. en azından fiyat olarak da karda olur. o fiyatı hak etmiyor 5..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Belki iyi bir telefon ama o fiyata değecek hiçbir telefon olamaz çok uçuk bir fiyat resmen araba fiyatı.

dedereis123

dedereis123

Üye

türkler gerçekten çıldırmış olmalı :D bu IPHONE ülkemizde ki fiyatlarını hiç mi sorgulamaz :D yada türk insanımız :D onun yerine note 2 denildiği gibi yada lumia 920 tercih edilebilir. yada s3. en azından fiyat olarak da karda olur. o fiyatı hak etmiyor 5..

note 2 fln tabiki fiyat özellik olarak iyi ıphone 5 sayesinde belki fiyatlar bgiraz daha iner note 2fln

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Birbirine göre indirmezler yenisini çıkarınca belki ya da biraz zaman geçmesi lazım.

dedereis123

dedereis123

Üye
ister istemeaz fiyat düşücek çeyreklere göre

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Birbirine göre indirmezler yenisini çıkarınca belki ya da biraz zaman geçmesi lazım.

uygulama ise uygulama kullanışlık ise kullanışlık yani nasıl desem hatta daha fazla artısı olduğu halde gidip SIII,NOTE II yada LUMİA920 almak varken neden bu uçuk fiyata Iphone 5 alınır ben anlamıyorum :( acaba ne yapıyor cihaz bu kadar mucizevi :D tabiki de yıllardan beri ülkemizde devam eden tabu..

-IPHONE bir gösteriş simgesidir onun sahibi daha havalıdır..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen öyle Zaten iPhone alanların çoğu daha özelliklerini bilmiyor özenti ve hava bu kadar ama istisnalar var ama istisnalar kaideyi bozmaz :eller:

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
dedereis123

dedereis123

Üye

uygulama ise uygulama kullanışlık ise kullanışlık yani nasıl desem hatta daha fazla artısı olduğu halde gidip SIII,NOTE II yada LUMİA920 almak varken neden bu uçuk fiyata Iphone 5 alınır ben anlamıyorum :( acaba ne yapıyor cihaz bu kadar mucizevi :D tabiki de yıllardan beri ülkemizde devam eden tabu..

-IPHONE bir gösteriş simgesidir onun sahibi daha havalıdır..

bence lumia biraz daha beklemek gerekli hani 1 sene sonra fln çok daha iyi olur uygulaması vs eksiklerin kapanması

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam Lumia'nın eksiği marketi peki ya Note 2'nin iPhone'a karşı ne dezavantajı var ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş tartışma kötü birşey değildir sınırları asmayınca tabi fakat sen çok çelişkili konuşuyorsun o yüzden ben bile bazen şaşırıyorum senin yazdıklarını başkası yazmış sanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt