franzliszt
Üye
Nokia icin soyledıklerıne katılıyorum hocam.. Ben ocu bucu degılım şahsen.. Optimus black kullanıyorum suan ama ıphone ıcın her zaman soyledıgım sey şu haddinde cok daha fazla pahalı.... :/
bence türkiyede öyle kardeşim moskovada gayet 1200 e kaçak 4s bile alabiliyorsun . türkiyedede var kaçaklar al kullan. neden pahalı ben söyleyeyim(kdv de dahil), o market samsungda yada htc dede olsa inan onlarında fiyatı öyle olacaktı nokia n97 yi unutmayalım ilk çıktığında 1650 liraydı . google sistemleri neden ucuz çünkü bedava, güvenlik açıkları var ve çok cihaza destek verdiği için daha çok spam program yazılım var . ama ben androidi taktir ediyorum nokia ve apple dan sonra alternatif oldu ve apple alamayan (türkiyedeki fiyat yüzünden)android seçebiliyor çünkü zaten samsung birinci kalite klonunu üretebiliyor appleların, hatta donanımla üstüne koymaya çalışıyor,kağıt üstündede bir güzel geçiyorörnek (neden kağıt üstünde dediğimi 4s in skorlarından anlayabilirsiniz) . birde ocu bucu değilim diyorsunuzda apple ın hertürlü karalayan haberleride sizden görüyorum forumda , bence sorun fiyatda değil.apple ın bir sürü bence olmasına rağmen ilk önce yiğidin hakkını vericez sonra eleştiricez . tavsiyem iyice kullanıp sonra tartmanız bu tip cihazları.

2 gündür oynuyorum 0 kasma kardeş 3gs 3g si olan arkadaşlar falan zaten hayran telefona....