Iphone 4S'i ne kadardan satabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
futbol123

futbol123

Üye

Ona uygun olmayabilir.Belki fazla oyun oynamıyor ya da küçük ekranda oynamaktan zevk almıyor türlü sebepleri olabilir.
3.5inç küçük bir ekran değil kardeşim.Bakalım kendisi ne cevap vericek.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4888577]
3.5inç küçük bir ekran değil kardeşim.Bakalım kendisi ne cevap vericek.
[/QUOTE]

Benim gibi bir insan için çok küçük...Hatta 4"ten büyük telefon kullanan herkes için küçük oluyor.Bu sebeptendir ki Apple yeni Iphone'un ekran boyutunu büyütüyor.

- - - Eklendi - - -

Tabi kendisinin istekleri ön planda olmalı.

Matador03

Matador03

Üye
Belki onun icin kucuktur arkadasim 4.8 ekranlar varsa 3.5 kucuk ekran olabilir bazilari icin.

• Beğen
Tepkiler: Niizuma.Eiji
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Doğru söylüyorlar. Sebebi ise şu ; Çok fazla oyun manyağıyım ve Xperia S kullanıyordum. Malum 4.3 inc ekran vardı onda. Ardından Iphone 4s ' E geçince cihaz maket gibi gelmeye başladı bana. Küçücük birşey. :D Ondan dolayı.

futbol123

futbol123

Üye
Doğru söylüyorlar. Sebebi ise şu ; Çok fazla oyun manyağıyım ve Xperia S kullanıyordum. Malum 4.3 inc ekran vardı onda. Ardından Iphone 4s ' E geçince cihaz maket gibi gelmeye başladı bana. Küçücük birşey. :D Ondan dolayı.
Biraz kullan alışırsın :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4888721]
Biraz kullan alışırsın :D
[/QUOTE]

4.3'ten alışılır mı ama ben 1 ay kadar Galaxy Note kullandıktan sonra hiç bir telefona alışamadım :ehe

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4888739]
Noteda tepsi gibi :D telefon diye taşımam yanımda :ehe
[/QUOTE]

Bende öyle diyordum ama bir süre kullandıktan sonra diğer telefonlar oyuncak gibi geliyor.Hele Iphone falan :kıskıs:

Matador03

Matador03

Üye
S2 den iphone a gectim alismam 1 ayimi aldo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...