Iphone 4S'i ne kadardan satabilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4S'i ne kadardan satabilirim?
(kutudan hiç çıkmamış.) Iphone 4S 32 Gb Whitetelefonu ne kadardan satabilirim?

sataer

Üye
jelatin falan üstündeyse en aşşa 2000 den verirsin 16 gb bile 1800 civarı 2000 den bile fazla eder belki

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sağol. Htc one x alacağım galiba bir tane. :)

sataer

Üye
telefon kullanılmışsa da takas edebilirsin one x le eden çıkacaktır ilan bölümüne satış veya takas konusu açabilirsin

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/cep-telefonu-ve-aksesuar-ilanlari/

cliolar

Üye
Bende 4s den one x e geçtim
;)

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
A bak bu iyi oldu. Ama benim işim belli olmaz. :) Neyse amacım fiyat öğrenmekti. :) 2000'den giderse SIII'te alabilirim..

- - - Eklendi - - -

Bende 4s den one x e geçtim
;)
Memnun musun? :)

sataer

Üye
elden sattığın için 2000 e veremeyebilirsin belki ama dene bir piyasa yap aceleye getirme

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Hepsi burada.com'a versem?

sataer

Üye
hepsiburada öyle satış yapmıyor bildiğim kadarıyla gittigidiyor ve sahibinden e ver

CorbyW

CorbyW

Üye
    Konu Sahibi
Ha tamam o zaman. Sağol yardım için. :tebessüm:

sataer

Üye
rica ederim kardeşim

Matador03

Matador03

Üye
1800 garanti ;)

cliolar

Üye
A bak bu iyi oldu. Ama benim işim belli olmaz. :) Neyse amacım fiyat öğrenmekti. :) 2000'den giderse SIII'te alabilirim..

- - - Eklendi - - -

Memnun musun? :)

Hangi konuda. Ekran süper, müzik deneyimi çok iyi, oyunlarda thd olayi(heleki tv ye bagladiginizda) inanılmaz, fakat donanım olarak iphone fark atsana kullanımda ole fark filan yok. Iphone den daha hafif, kamera aynı, iphone nun video çekimi daha iyi. Ama iphone iphone dur her zaman, ekran büyük olsaydı asla android e geçmezdim, önceden forumlarda android i ios a karşı hep övenleri dinledim, Alayı yalan. Adamlar cydia yi, itools u, air sharing i v. S. Bilmiyor, yok ios da su yok bu yok. Pismanmiyim Hayır büyük ekran süper.piyasadaki en iyi cep diyebilirim(batarya haric)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Acaba iyi bir telefoncu da direk One X ile takas edebilir misin :hmmm

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Eğer açılmamış cihaz ise kullanılmış One X ile takas etme edeceksen de üstüne para al.0'ı 2000 lira falan cihazının telefoncu olmadığın için 1800 falan satsan bir Galaxy SIII alabilirsin.

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
S3 le One X in 51 dakikalık karşılaştırma videosu var donanımhaberde.Sen one x al :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
En yüksek fiyata olayı pek anlamayan tanıdığa satabilirsin ama pek etik olmaz.Gittigidiyor iyidir ya da sahibinden :ehe

futbol123

futbol123

Üye
Piyasanın en güçlü ve en iyi telefonu neden satmak istiyorsunki?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
[QUOTE=" Tehlike ";4888532]Piyasanın en güçlü ve en iyi telefonu neden satmak istiyorsunki?[/QUOTE]

Ona uygun olmayabilir.Belki fazla oyun oynamıyor ya da küçük ekranda oynamaktan zevk almıyor türlü sebepleri olabilir.

• Beğen
Tepkiler: CorbyW
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...