Iphone 4S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

a4tech57

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4S
mrb arkadaşlar bn 5800 kullanıyorum ve ıphone 4s almayı düşünüyorum hiç ıphone 4s kullanmadım ve telefonu ilk alınca kaç saat şarj etmeliyim ??

pil dolunca çek fişten artık o saatlerce şarja takmalar eskide kaldı..

5800'dan iphone 4S'e geçiş.Hayırlı Olsun Dostum

5800 telefon mu ya ? iphone4s in yanında ? Alırsan hayırlı olsun da zenginlik başa bela

Neverex

Üye
Aynen şarj doldu mu fişten çek 16 saat beklemene gerek yok.

61semih

Üye
yakın zamanda iphone5 cıkacagı soylenıyor.
tercıh senıın tabıkı

a4tech57

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar almayı düşünüyorumda hepsiburada.com da indirimde blki biraz daha ucuzlar die beklicem ucuzlamazsa napalım ıphone5 çook pahalı gelir kardeş 4s yeter bana )

----------Eklendi @ 17:53:12 ---------- Yazıldı @ 17:47:49 ----------

arkadaşlar bn bi soru sorcam şmdki telfonlar şarjının bi miktarı dolu geliyorya onu harcayıptamı şarj ediyim yoksa teli hiç açmadan mı ?
birde ıphone4s e göre ücretsiz oyun bularblirmiyim bu sitede bulduklarımda bazılarında krık link varda

61semih

Üye
aldıgında gelen batarya &30 dolu olarak gelecektır.onu tamamen bıtırıp tam şarj et ve şarjdan cıkar bukadar

cihazı sürümüne uygun olarak jailbreak yaptıktan sonra ücretsiz oyun ve uygulama yükleyebilirsiniz. Oyun ve uygulamalar forumda ve internette bolca mevcut

a4tech57

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ıphone 4s e pcden indirdiğim oyunları nasıl ykleyebilirim yardım edermsniz ?

----------Eklendi @ 16:35:27 ---------- Yazıldı @ 15:09:49 ----------

joe_cenk

Üye
Fiyatına göre hiç değmez bence iphone 1 iphone alacağıma 2 tane 701 alırım bin basar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...