Telefon Tavsiyesi İphone 4S mi Samsung Galaxy S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
O kadar cihaz satıyorlar, o kadar para kazanıyorlar isteseler cihazlara Apple kadar güncelleme verirler.
Az olması bence daha iyi iPhone telefon olarak yeterde artar bile.
Şuan Samsung un ürettiği premium ürünler (note 3 s4 yakında s5 gibi) cihazlara güncelleme çabuk veriliyor çünkü müşterilere verdikleri her kuruşun değerini vermek için ama diğer yandan düşük maliyetli orta seviye cıhazlarda üretiyor bu cihazlar 1 2 ya da hiç güncelleme alamıyor ve kullanıcılarda bu konuda fazla şikayetçi olmuyor çünkü genelde stabilitesi yüksek yazılımla satışa sunuluyor

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

0MG90

0MG90

Üye
Şuan Samsung un ürettiği premium ürünler (note 3 s4 yakında s5 gibi) cihazlara güncelleme çabuk veriliyor çünkü müşterilere verdikleri her kuruşun değerini vermek için ama diğer yandan düşük maliyetli orta seviye cıhazlarda üretiyor bu cihazlar 1 2 ya da hiç güncelleme alamıyor ve kullanıcılarda bu konuda fazla şikayetçi olmuyor çünkü genelde stabilitesi yüksek yazılımla satışa sunuluyor
Benim Htc Golf cihazım unofficial 4.3 cyanogenmod ile stabil çalışıyor ama ben yazılım yükseltme almayacağım, ben şikayetçiyim?

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
Kullanmadığımı nereden biliyorsun? Beni tanıyor musun acaba? Kapı komşum musun bu kadar emin konuşuyorsun? Resmen boş yorum bunlar.
iPhone eline almış olsaydın biraz daha usturuplu sallardın ondan dolayı dedim :)

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Genel iphone eksikleri çıkarılabilir pil yok
Ekstra hafıza takılamıyor sistem çok içine kapalı dosya paylaşımı yapılamıyor usb bellek gibi kullanılamıyor
Tabi bu yazdıklarım tüm iphone lerde var ama bu özelliklerin bazılarının android'e görmek mümkün

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Genel iphone eksikleri çıkarılabilir pil yok
Ekstra hafıza takılamıyor sistem çok içine kapalı dosya paylaşımı yapılamıyor usb bellek gibi kullanılamıyor
Tabi bu yazdıklarım tüm iphone lerde var ama bu özelliklerin bazılarının android'e görmek mümkün

+1

Sizin kapasiteniz sadece Anroid'e yönelik jailbreak ile yapılacak şeyleri araştırın gelin.

Doğru o yönden haklısın fakat misal annemde iphone var fakat usb aygıtı gibi kullanılmadığından fotoğrafları pc me depolayamiyorum bence buda büyük bir sorun. :)

Yönetici tarafından düzenlendi:
0MG90

0MG90

Üye
Doğru o yönden haklısın fakat misal annemde iphone var fakat usb aygıtı gibi kullanılmadığından fotoğrafları pc me depolayamiyorum bence buda büyük bir sorun. :)
Bilgisayara bağla iTunes ile at? Olmadı YandexDisk gibi uygulamalarla internete yükle. Çok zor değil. Ayrıca takılıyor internette satılıyor.

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Bilgisayara bağla iTunes ile at? Olmadı YandexDisk gibi uygulamalarla internete yükle. Çok zor değil. Ayrıca takılıyor internette satılıyor.
Interneti olmayan ya da sınırlı olanlar ne yapacak diyelim internetiniz var ve sınırsız yinede USB kablosuyla atmak kadar hızlı ve kolay değil

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda usluba ve kurallara uymayanlara gereken cezalar verildi umarım forum kurallarının orda boşa durmadığını anlarsınız.:locked:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehmettech ve Invoke
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt