teknolojibaronu
Üye
S4 süper cihaz cidden kullandımBu arada Iphone 4S'in şansı yok mu yav?
Dostum ben seni anlayamadım büyük ekran mı seviyorsun ufak ekran mı genelde bu iki kriter üzerinden telefon alınır

S4 süper cihaz cidden kullandımBu arada Iphone 4S'in şansı yok mu yav?

s4 4si yer bitirir oyun performansında dahi bence 4s akıcılıktan kazanır ama 3.5 ekrana para vermem ben

Touchwiz 6 yı bekleyelim aşırı stabillik iddiaları varAh samsung ah sende Apple gibi kendine sağlam bi işlemci yapsan ne olur![]()

Çıkış tarihi belirli mi ?Touchwiz 6 yı bekleyelim aşırı stabillik iddiaları var![]()
Çıkış tarihi belirli mi ?
işlemciler appledan iyi zaten 4 çekirdekten tut 4+4 e kadar var sistem iyi değil sistem demek istedin sanırım ama ben memnunumAh samsung ah sende Apple gibi kendine sağlam bi işlemci yapsan ne olur![]()
Yorumuna dikkat et. Biz gerici miyiz ?valla alışmadıysanız tabi kullanmak zor gelir biraz yenilikçi olmak lazım ben hepsini kullanıyorumarka kapak gerçekten g2 kötü herkes bunu rahatlıkla fark edebilir...
Sanki performansı etkiliyor arka kapak 
Ama Nexus 5 de G2 de S4den iyidir, performans manasında.Yorumuna dikkat et. Biz gerici miyiz ?Sanki performansı etkiliyor arka kapak
Hepsini de denedim kullandım özelliklerin. Malum Note 3 de var hepsi. Ama kullanışsız. Sen kullanmak için kendini zoruluyorsan bilemem.
Ne alaka? Bir yabancı ülke fiyatına bak birde bizimkine bak.Peki ya şu muhabbet vardır iphone Aliminyum o kadar para veriyoruz bari plastik olmasın tabi arka kapak performans etkilemeyor çok komik. Lafı yanlış anlamissin bende iyi açıklamamışım gerici diyen olmadı sadece eski telefon mantığı devam ediyor demek istedim. Neyse ben de şimdi yazarak anlatamam![]()
Tasarım ve malzeme zevk işidir. Kimisi note 3 ün arkasını sevmez gider s4 ün plastiğini sever. Bunun parayla ilgisi yok. Öyle olsa kendi ülkelerinde ucuza satılmazdı.Peki ya şu muhabbet vardır iphone Aliminyum o kadar para veriyoruz bari plastik olmasın tabi arka kapak performans etkilemeyor çok komik. Lafı yanlış anlamissin bende iyi açıklamamışım gerici diyen olmadı sadece eski telefon mantığı devam ediyor demek istedim. Neyse ben de şimdi yazarak anlatamam![]()
Ne alaka? Bir yabancı ülke fiyatına bak birde bizimkine bak.
Tasarım ve malzeme zevk işidir. Kimisi note 3 ün arkasını sevmez gider s4 ün plastiğini sever. Bunun parayla ilgisi yok. Öyle olsa kendi ülkelerinde ucuza satılmazdı.

Yapılım maliyeti daha da ucuz onu da diyorum.Yabancı ülke fiyatı ile dediğimin hiçbir alakası yokbir telefon muhabbetinin klasiklerindendir 1600 tl veriyorum neden plastik işte bende bundan sebeb S4 ün malzemesi G2 ninkinden daha iyi dedim alakasına gelince arkadaş performansı mı etkiliyor demiş eh madem etkilemiyor gözüyle bakılıyor neden bu arka kapak mevzusu açılıyor???
![]()