Telefon Tavsiyesi İphone 4S mi Samsung Galaxy S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4 süper cihaz cidden kullandım :D Bu arada Iphone 4S'in şansı yok mu yav?

Dostum ben seni anlayamadım büyük ekran mı seviyorsun ufak ekran mı genelde bu iki kriter üzerinden telefon alınır :D :D

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Ekran sorunum yok aslında.Bana iyi bir işlemci lazım diyim sana 1'den fazla işlemi aynı anda yapmam lazım reis

MaxipmaN

Üye
s4 4si yer bitirir oyun performansında dahi bence 4s akıcılıktan kazanır ama 3.5 ekrana para vermem ben

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Ah samsung ah sende Apple gibi kendine sağlam bi işlemci yapsan ne olur :D

MaxipmaN

Üye
Ah samsung ah sende Apple gibi kendine sağlam bi işlemci yapsan ne olur :D
işlemciler appledan iyi zaten 4 çekirdekten tut 4+4 e kadar var sistem iyi değil sistem demek istedin sanırım ama ben memnunum

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Yorum atan herkeze teşekkürler başka fikirler ortaya çıkmassa şuanlık alımda S4 var

Türe

Türe

Üye
valla alışmadıysanız tabi kullanmak zor gelir biraz yenilikçi olmak lazım ben hepsini kullanıyorum ;) arka kapak gerçekten g2 kötü herkes bunu rahatlıkla fark edebilir...
Yorumuna dikkat et. Biz gerici miyiz ? :ah Sanki performansı etkiliyor arka kapak :zzz:

Hepsini de denedim kullandım özelliklerin. Malum Note 3 de var hepsi. Ama kullanışsız. Sen kullanmak için kendini zoruluyorsan bilemem.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
İkisi arasından S4 derim ama çekine çekine derim. Alacaksınız touchwizi sonra android şöyle, android böyle diye başlayacaksınız. Siz de haklısınız tabi. Daha ucuza Nexus 5 almak daha mantıklı bence. Beğenmiyorsanız Nexus'u, yine S4 yerine G2 daha mantıklı olabilir. G2'yi de beğenmiyorsanız yapacak bir şey yok S4'ünüz hayırlı olsun, bari az bekleyin S5 çıkınca fiyatı daha da düşer. :ehe Ama Nexus 5 de G2 de S4den iyidir, performans manasında.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Penci Hoca
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yorumuna dikkat et. Biz gerici miyiz ? :ah Sanki performansı etkiliyor arka kapak :zzz:

Hepsini de denedim kullandım özelliklerin. Malum Note 3 de var hepsi. Ama kullanışsız. Sen kullanmak için kendini zoruluyorsan bilemem.

Peki ya şu muhabbet vardır iphone Aliminyum o kadar para veriyoruz bari plastik olmasın tabi arka kapak performans etkilemeyor çok komik. Lafı yanlış anlamissin bende iyi açıklamamışım gerici diyen olmadı sadece eski telefon mantığı devam ediyor demek istedim. Neyse ben de şimdi yazarak anlatamam ;)

0MG90

0MG90

Üye
Peki ya şu muhabbet vardır iphone Aliminyum o kadar para veriyoruz bari plastik olmasın tabi arka kapak performans etkilemeyor çok komik. Lafı yanlış anlamissin bende iyi açıklamamışım gerici diyen olmadı sadece eski telefon mantığı devam ediyor demek istedim. Neyse ben de şimdi yazarak anlatamam ;)
Ne alaka? Bir yabancı ülke fiyatına bak birde bizimkine bak.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Tasarım ve malzeme zevk işidir. Kimisi note 3 ün arkasını sevmez gider s4 ün plastiğini sever. Bunun parayla ilgisi yok. Öyle olsa kendi ülkelerinde ucuza satılmazdı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ne alaka? Bir yabancı ülke fiyatına bak birde bizimkine bak.

Yabancı ülke fiyatı ile dediğimin hiçbir alakası yok ;) bir telefon muhabbetinin klasiklerindendir 1600 tl veriyorum neden plastik işte bende bundan sebeb S4 ün malzemesi G2 ninkinden daha iyi dedim alakasına gelince arkadaş performansı mı etkiliyor demiş eh madem etkilemiyor gözüyle bakılıyor neden bu arka kapak mevzusu açılıyor??? ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarım ve malzeme zevk işidir. Kimisi note 3 ün arkasını sevmez gider s4 ün plastiğini sever. Bunun parayla ilgisi yok. Öyle olsa kendi ülkelerinde ucuza satılmazdı.

Arkadaşın konusu dağılacak istersen uzatmayalım??? :)

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yorumların tamamını okumadım ama bence bu ikisi arasından S4 ü ele. Onun yerine G2 koy yada nexus 5 yada Z1 compact falan. Bunlar S4 fiyatına alabilieceğin daha üstdüzey telefonlardır. 4S' de güzel telefondur yni cidden boy olarak tip olarak falan olsun telefon dediğin öyle olur. Sanırım büyük ihtimal bununda 8 Gb sini alcaksın. Yetmeyebilir.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
bencede en iyisi nexus 5 veya G2 al. pişman olmazsın.
bu iki cihaz arasında S4 donanım olarak biraz geride kaldi.

0MG90

0MG90

Üye
Yabancı ülke fiyatı ile dediğimin hiçbir alakası yok ;) bir telefon muhabbetinin klasiklerindendir 1600 tl veriyorum neden plastik işte bende bundan sebeb S4 ün malzemesi G2 ninkinden daha iyi dedim alakasına gelince arkadaş performansı mı etkiliyor demiş eh madem etkilemiyor gözüyle bakılıyor neden bu arka kapak mevzusu açılıyor??? ;)
Yapılım maliyeti daha da ucuz onu da diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt