Telefon Tavsiyesi İphone 4S mi Samsung Galaxy S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
s4 arayüzünde kasma var,batarya şişme/boşalma sorunuda mevcut çevremde birkaç kullanıcıda olmuştu onları geçtim benim başımada gelmişti,velhasılıkelam sensör haraketleri falan artistik olacak diye sistem dahada yavaşlıyor,linux altyapısı nasıl sömürüyorsa sistemi tökezleye tökezleye ilerliyor tabi yazılımsal bir sorun bu inşallah çözülecektir ilerde,performans açısından öyle ahım şahım bir fark yok ben kağıt üstünde yazan değerlere pek bakmam ama şöyle diyeyim G2'nin yazılımı s4 kadar sorunlu ilerlemiyor,gerçektende çok daha stabil ama g2 bana çirkin geliyor,ben olsam Nexus 5'i düşünebilirdim gerçi nexus 5'te çirkin ördek yavrusu gibi arka kamera dizaynı berbat ama neyse, 4s ise artık fazla eski o fiyatı hakedeceğini düşünmüyorum ios 7 ile 4 ile 4s bitti kim ne derse desin İphone 5'ten aşağı kesmiyor 3.5 inch ekran bu zamanda çok küçük kalır gerçi o sizin bileceğiniz iş,iphone 4s ilerde yazılımla düzelebilir ama dediğim gibi o parayı kanımca haketmiyor.

• Beğen
Tepkiler: Türe, 0MG90 ve B.A.R.O.N

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arka kamera çıkıntısını kılıfla halledebilirsin. Arkadaşın dediği gibi bazılarında arayüzlerde falan kasma oluyo nexus 5 saf android olduğundan daha stabil.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bencede en iyisi nexus 5 veya G2 al. pişman olmazsın.
bu iki cihaz arasında S4 donanım olarak biraz geride kaldi.

Cidden soruyorum 4+4 sistem gerçekten donanım olarak geri mi yoksa hepsinden çok çok daha ileri mi??? :)

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Obaaaaa alsana bi rakip daha Nexus5 :D bi bakıyım buna

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve muhammettvurucu
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İşlemci model farkları falan var o yüzden geri, Bunlardaki snapdragon 800 işlemci. Hızı kanıtlanmış dünya genelindeki en iyi işlemciymiş. Diğeri Exynos. Görevlide öyle demişti diğerinde takılmalara olur ama bunlarda yaşamazsın diye :D

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
Cidden soruyorum 4+4 sistem gerçekten donanım olarak geri mi yoksa hepsinden çok çok daha ileri mi??? :)

Güzel insan/Güzel abim veya kardeşim,herkesin fikrine saygım var fakat o donanım düzgün çalışmadıktan sonra neyleyim öyle donanımı,bak İphone'ye adamlar 1.2 ghz ile havalanmadıkları kaldı biz 1 gb sisteme harcıyorken adamlar 1 gb ram'li cihazlar çıkarıyorlar,namussuzların işletim sistemi çok stabil.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111, Türe, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
0MG90

0MG90

Üye
İleri değil, geri de diyemeyiz ama ben başarılı olduğunu düşünmüyorum.

Güzel insan/Güzel abim veya kardeşim,herkesin fikrine saygım var fakat o donanım düzgün çalışmadıktan sonra neyleyim öyle donanımı,bak İphone'ye adamlar 1.2 ghz ile havalanmadıkları kaldı biz 1 gb sisteme harcıyorken adamlar 1 gb ram'li cihazlar çıkarıyorlar,namussuzların işletim sistemi çok stabil.
+985754524

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

+1 güzel yorum. ;)

• Beğen
Tepkiler: Tarık Sabırman
Invoke

Invoke

Üye
Cihaz yanıyor, batarya şişiyor, arayüz kasıyor, üstelik leğenden üretilmiş. O.o

• Beğen
Tepkiler: Dede, 0MG90, Tarık Sabırman ve 1 kişi daha
ANIL

ANIL

Admin
S4'ün tek sorunu yazılımsal kaynaklı sorunları olması. Android 4.4 sorunlar giderilir ve daha performanslı hale gelmiş olur. Isınmayı ben bir sorun olarak görmüyorum ayrıca abartı bir ısınma söz konusu değil. Tasarım konusunda bence S4 ince yapısı ile kazanıyor. Şık duruyor. G2'yi elime aldığım zaman o hissi alamıyorum. Donanım konusunda evet G2 üstün gözükebilir ama yazılımlar geliştiği için farkını her zaman hissettirmiyor.

S4 ve 4S arasında ben S4 derim tabi ama seçenek çok iyi değerlendirmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye
Tegra mı? :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S4'ün tek sorunu yazılımsal kaynaklı sorunları olması. Android 4.4 sorunlar giderilir ve daha performanslı hale gelmiş olur. Isınmayı ben bir sorun olarak görmüyorum ayrıca abartı bir ısınma söz konusu değil. Tasarım konusunda bence S4 ince yapısı ile kazanıyor. Şık duruyor. G2'yi elime aldığım zaman o hissi alamıyorum. Donanım konusunda evet G2 üstün gözükebilir ama yazılımlar geliştiği için farkını her zaman hissettirmiyor.

Ne de güzel konuştun +1 :)

Invoke

Invoke

Üye

Açıkça konuşacak olursak, her ne kadar samsungun bana göre dandik tasarımını hiç sevmesem de G2den daha güzel duruyor S4.
Ama özellik olarak istediği kadar 4.4 alsın G2den geride. :D Ayrıca batarya sorununu da atlamamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi

O fiyat aralığında önerdiğin cihaz varmı dostum.Şuan aklımda Nexsus5 var mesela ekstra

ANIL

ANIL

Admin
Açıkça konuşacak olursak, her ne kadar samsungun bana göre dandik tasarımını hiç sevmesem de G2den daha güzel duruyor S4.
Ama özellik olarak istediği kadar 4.4 alsın G2den geride. :D Ayrıca batarya sorununu da atlamamak lazım.

G2'den önce çıktığını unutmamak gerek ama :D Batarya sorunu yok ki 1 günü çıkardığı zaman günümüz için iyidir :D

O fiyat aralığında önerdiğin cihaz varmı dostum.Şuan aklımda Nexsus5 var mesela ekstra

Büyük ekran istemiyorsan Sony Xperia Compact düşünebilirsin. Nexus 5'te iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt