Telefon Tavsiyesi iphone 4s mi samsung galaxy s4 mu

Sponsorlu Bağlantılar

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s mi samsung galaxy s4 mu
selam arkadaslar iphone 4 mu yoksa galaxy s4 mu daha iyi yorumlarinizi bekliyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
başlıkta 4s mi demişsin sordu da 4 diyorsun ama ikisinide s4 alır benden söylemesi...

Akva96

Akva96

Üye
Her türlü İphone 4s.
peki neden 4S?
Başta STABİL işlemci.

S4 ise sürekli işlemciyi kullanıyor ve 2-3 ay sonra bi bakmışsın geçişlerde bile donma yapıyor.

Türe

Türe

Üye
Her türlü İphone 4s.
peki neden 4S?
Başta STABİL işlemci.

S4 ise sürekli işlemciyi kullanıyor ve 2-3 ay sonra bi bakmışsın geçişlerde bile donma yapıyor.

Sürekli işlemciyi kullanıyor derken :kop2: 4s zaten cpu'yu kullanmıyor aküsü var onun :zzz:

- - - Eklendi - - -

Her neyse. 5 mi s4 mü desen 5 derdim lakin 4s s4 ile yarışabilecek seviyede değil. O yüzden s4 daha mantıklı bir tercih olur.

• Beğen
Tepkiler: Xelord
ANIL

ANIL

Admin
Android ile bir sıkıntın yoksa Galaxy S4 daha üstün bir cihaz.

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
hangisi daha dayanikli

- - - Eklendi - - -

Her türlü İphone 4s.
peki neden 4S?
Başta STABİL işlemci.

tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Android ile bir sıkıntın yoksa Galaxy S4 daha üstün bir cihaz.

nasil yani iphone 4 androidi dahami iyi

ANIL

ANIL

Admin
nasil yani iphone 4 androidi dahami iyi

iPhone 4 iOS işletim sistemini kullanıyor. Android ile aynı değil yani kapalı bir sistem. Benim görüşüm S4 alman yönünde olur. iOS kullanmak istiyorsan 5 veya yeni nesili beklemen gerekiyor.

EmreReiz

EmreReiz

Üye
samsung galaxy s4

omeremre23

omeremre23

Üye
Bende s4 kullanıyorum alalı bir ay oldu. Ekranı tek tek kelime ile mükemmel ama kimseye önermem mağzadaki bütün launher'ları denedim olmadı. Uygulamalar için ayrı ayrı klasör oluşturdum yine olmadı sırf gündelik kullanım için 1.2 GHZ hızında 4 çekirdekli işlemcisi var ama lanet olası menü geçişlerinde KASIYOR KASIYOR KASIYOR.......

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
Bende s4 kullanıyorum alalı bir ay oldu. Ekranı tek tek kelime ile mükemmel ama kimseye önermem mağzadaki bütün launher'ları denedim olmadı. Uygulamalar için ayrı ayrı klasör oluşturdum yine olmadı sırf gündelik kullanım için 1.2 GHZ hızında 4 çekirdekli işlemcisi var ama lanet olası menü geçişlerinde KASIYOR KASIYOR KASIYOR.......

omer nasıl memnunmusun ıyı mı

omeremre23

omeremre23

Üye
Cevabımı değiştiriyorum demin nex launcher 3d yükledim menü geçişlerinde takılmalardan eser kalmadı sanırım sorun samsung'un touchwihz arayüzündenmiş. Kesinlikle öneriyorum tek elle rahatlıkla kullanabiliyorsun, ayrıca iphone 4s yanında oyuncak gibi kalıyor. Önerim herhangi bir mağazadan kendin bak karar ver ben avea bayiine iphone almak için gittim s4 alıp çıktım. ayrıca evet öneririm :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Her türlü İphone 4s.
peki neden 4S?
Başta STABİL işlemci.

Fana bak hele

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar iPhone 4S ile S4 nasıl bir karşılaştırma. 5 ile olsa neyse

Akva96

Akva96

Üye
Fanlıkla ne alakası var kardeşlerim :D ben sadece olanı söylüyorum :D

Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ŞenolTÜRK
ANIL

ANIL

Admin
Cevabımı değiştiriyorum demin nex launcher 3d yükledim menü geçişlerinde takılmalardan eser kalmadı sanırım sorun samsung'un touchwihz arayüzündenmiş. Kesinlikle öneriyorum tek elle rahatlıkla kullanabiliyorsun, ayrıca iphone 4s yanında oyuncak gibi kalıyor. Önerim herhangi bir mağazadan kendin bak karar ver ben avea bayiine iphone almak için gittim s4 alıp çıktım. ayrıca evet öneririm :)

Geliştirici seçeneklerini açıp animasyonları kapatırsan hiç bir takılma, gecikme vs yaşamazsın.

[video=youtube;QrjoRfZdssQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=QrjoRfZdssQ#t=48 s[/video]

47MaDo47

47MaDo47

Üye
    Konu Sahibi
Fikirleriniz için tesekkurler banada s4 daha iyi geliyor onu alacam

- - - Eklendi - - -

Fikirleriniz için tesekkurler banada s4 daha iyi geliyor onu alacam

- - - Eklendi - - -

Pekı arkadaslar ios mu androıdmı

- - - Eklendi - - -

tamam saol

- - - Eklendi - - -

tamam saol

alperen kutuk

Üye
sorman hata s4 ile iphone 5 bile rakip değil :D