İphone 4s kulaklığa ne kalitede ses verebiliyor? 3gs nin daha iyi oldu söyleniyor sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sro.gecemodu

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s kulaklığa ne kalitede ses verebiliyor? 3gs nin daha iyi oldu söyleniyor sizce ?
Selam arkadaşlar.

Ben müzik dinlemeyi çok seven birisi olarak kulaklıktan kaliteli ses konusunda ve seviyesinde çok tutucuyumdur.
_Öncelikle belirteyim ki 3Gs kullandım sennheiser ie4 ile ve kulaklıklar kulağımda resmen titriyordu bass tan ve tabiki gram bozulma olmadan. o yuzden aşırı bir memnuyet sahibiyim 3gs den.

_4s deneme fırsatım hiç olmadı eğer kalitesi aynı ise almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşların cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

Not: Bazı sitelerde 4s sin ses kalitesinin 3gs den kötü olduğu söyleniyor gerçek kullanıcılardan yardım bekliyorum.
 


azrock

azrock

Üye
3GS, 4 ve iPod Touch 4'ün ses çipi aynı. 4S'in ses çipi daha farklı onlardan.

Ben de hem iPod Touch 4 hem de 4S var. Bana 4S çok daha iyi geliyor. Basslar daha dolgun. iPod Touch da kaç kulaklık değiştirdim, bassı daha çok hissedeyim diye.:angry:

Şimdi şöyle bir şey de var herkesin sevdiği ses tonu farklıdır. Dediğim gibi 4S'e daha kalitesiz deniyor olabilir ama ben daha çok seviyorum 4S'in sesini.
 
PriZm

PriZm

Üye
ben geçen gün 3Gs de dinledim.S1 in yayında rezalet bir ses kalitesi vardı.bütün ekolayzerleri denemiştim.4s de ise S1 de kullanılan Wolfson WM8994 ses kartı var.ses kalitesi daha yüksektir diye düşünüyorum.
 

sro.gecemodu

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim cevaplarıız için arkadaşlar. bende daha kötü olacağına ihtimal vermiyorum ama işte duymayınca insan tereddütte kalıyor ister istemez
 
Symbianize

Symbianize

Üye
Bence cok guzel ama orj kulakligi cok ses cikariyo kulagi rahatsiz ediyo
 

sro.gecemodu

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar kısmet bu ya 10 dk önce bir tanıdığımda 4s vardı ve sennheiser ie4 kulaklığımı deneme fırsatım oldu ve sonuç inanılmaz geldi bana. muhteşem bir ses kalitesi ve yine gram bozulmadan bana görede 3gs den 2 adım önde. ve kararım netleşti demekki apple yapınca her seferinde daha iyisini yapıyor. 12 eylülü bekleyip iphone 5 çıkarsa ona bakacam, alabilirsem eğer ona öncelik verecem olmassada 32 gb lik siyah bir 4s inşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt