Yardım iphone 4S kalitesiz yazılım :(

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4S kalitesiz yazılım :(
iphonedaki bir durumu en eski telefonum galaxy ace ta bile! Görmedim. WiFi alttan cekmeli pencereden açık gözüküyor ayarlara girdiğimde açılmıyor hani apple kalitesi daha 2.5 yıl olmuş. şimdi bu sorun yeni IOS güncellemesine kadar sürecek mi yazılım zaten donma ve kasmalarda mevcut :(

Hani birde açık yazıyor???

Al işte şimdi de açılmıyor

Son düzenleme:

0MG90

0MG90

Üye
Ben sana mesajda ipsw yükle demiştim ya da wi-fi bozulmuştur dedim konu açıp böyle yazı yazman bir şeyi değiştirmez. Ya dfu moda alıp ipsw at ya da servise verin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben sana mesajda ipsw yükle demiştim ya da wi-fi bozulmuştur dedim konu açıp böyle yazı yazman bir şeyi değiştirmez. Ya dfu moda alıp ipsw at ya da servise verin.

Servis yok yurt dışından aldım 2.5 yıla servis olacağını sanmıyorum ayrıca bu sorunu herkes görsün istedim belki yardımımız dokunur :)

0MG90

0MG90

Üye
Bunun kime yardımı olacak wifi bozulduysa?

• Beğen
Tepkiler: mesut1979 ve nokia_belle
Symbianize

Symbianize

Üye
Bu Gri Wi-Fi Sorunu olarakta biliniyor internetten araştırabilirsin. Yazılımın dandikliğiyle alakası yok donanımsal bir sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: Serhan, mesut1979 ve 0MG90
0MG90

0MG90

Üye

Tarık Sabırman

Tarık Sabırman

Üye
İphone'yi kötülemek için para mı teklif ettiler sana anlamıyorum dünkü 4s ve s4 konusundada iphone'yi yerden yere vurmuştun yapma/etme senin bu davranış tarzınla telefonun kalitesi düşmez,samsung'u yerden yere vurmasını bilirim hemde samsung kullandığım halde,kaldı ki bir sorun olduğunda onu araştırıp çözmüyeceksen akıllı telefon kullanmaman en iyisi.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979, nokia_belle ve 0MG90
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
İphone'yi kötülemek için para mı teklif ettiler sana anlamıyorum dünkü 4s ve s4 konusundada iphone'yi yerden yere vurmuştun yapma/etme senin bu davranış tarzınla telefonun kalitesi düşmez,samsung'u yerden yere vurmasını bilirim hemde samsung kullandığım halde,kaldı ki bir sorun olduğunda onu araştırıp çözmüyeceksen akıllı telefon kullanmaman en iyisi.

Beni tanımadan Yorum yapma lütfen ben hiç yalan haber paylaşmam iphone sorunu çıkınca hemen muhalefet e nedense.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi

Burada sorunuma çözüm bulmak için bulunuyorum seninle soğuk savaş dönemi gibi marka kotuleme muhabbetlerine giremem. Sorumuz vardı düzgün cevap verenlere teşekkür ederim.

mesut1979

Üye
Beni tanımadan Yorum yapma lütfen ben hiç yalan haber paylaşmam iphone sorunu çıkınca hemen muhalefet e nedense.

ilk kez iphone kullaniyorsun herhangi bir hata da yerden yere vuruyorsun bu hatalar her telefonda olabilen hatalar, burada iphoneyi kötülemenin anlami yok hosuna gitmiyorsa satarsin okadar basit yardim istiyorsan efendice yazarsin sorununu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
ilk kez iphone kullaniyorsun herhangi bir hata da yerden yere vuruyorsun bu hatalar her telefonda olabilen hatalar, burada iphoneyi kötülemenin anlami yok hosuna gitmiyorsa satarsin okadar basit yardim istiyorsan efendice yazarsin sorununu.

Daha ne kadar açıklayıcı olabilir ki hele ki fotoğraf mevcutken :) bir anlık sinir herkesin başına gelebilir. Hadi ufak bir mesele olsa bu kadar yazmadım ama wifi sorunu insanı deli ediyor. ;)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Konu yeniden düzenlendi var mıdır bilen yaşayan ???

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Cevap yok heralde??? Yarını bekleyeceğim mecbur.

Symbianize

Symbianize

Üye
Boşuna bekleme dediğim gibi gri wifi sorunu donanımsaldır parça değişiminden başka çözümü yok

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Boşuna bekleme dediğim gibi gri wifi sorunu donanımsaldır parça değişiminden başka çözümü yok

Garantisiz benim cihaz bir apple mağazası ücret karşılığı değişim yapabilir mi???

Serhan

Serhan

Üye
Bu Gri Wi-Fi Sorunu olarakta biliniyor internetten araştırabilirsin. Yazılımın dandikliğiyle alakası yok donanımsal bir sıkıntı
Aynen Benim İpad 4 te bile bu sorun var . Pc İtunes de geri yükleme yaptım geçti.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Benim İpad 4 te bile bu sorun var . Pc İtunes de geri yükleme yaptım geçti.

Bende aynı işlemi yaptım fakat hala aynı birde bu IOS 7.0.4 kasmalar var onun çözümü var mı telefon şuan bomboş

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt