salihk
Emekli Yönetici
kusura bakmayın ama insanlar enayi değil olanlar varsa bilemem
yakışmıyor, kişiseLLeştirmeye gerek yok ki .. diLeyen aLır diLemeyen aLmaz
yakışmadıgını biliyorum ama insanları göz göre göre buna alet olmalımıdır sizce mantıklımı bir tane marka için bu kadar paha biçilebilirki
----------Eklendi @ 19:14:32 ---------- Yazıldı @ 19:13:21 ----------
işte teknoji arkadaşlar insanın kanın emiyolar ben öyle düşünüyorum
Zevkler ve renkler tartışılmaz isteyen istediğini alır veya almaz o kişinin kendi bileceği bir iş ve bu kimseyi de ilgilendirmez ayrıca teknoloji insanın kanını emiyor diyorsun ancak malesef ki bu sadece Türkiye de oluyor yüzde 47 vergi olan ayrıca bunun yanında gümrük vergisi , ötv ve aracı firmaların kattıkları kar oranlarıyla fiyatlar uçuyor dünya da en yüksek vergiyi biz uyguluyoruz sonra da bilip bilmeden çıkıp teknoloji insanların kanını emiyor , insanları enayi yerine katıyorlar deniliyor bir şey konuşurken bilerek konuşmak daha mantıklı olur.
Elbette doğru olan ayağını yorganına göre uzatmaktır ancak dediğim gibi isteyen istediğini alır ve bu kimseyi ilgilendirmez ki zaten bunu tartışmak bile çok saçma , gereksiz kişilerin tartışacağı türden konulardır sonuçta hiç kimse birbirini ilgilendirmez , her neyse konuya gelecek olursak dediğim gibi bizim ülkemizde elektronik ürünler çok pahalı amerika da Türk lirasıyla hesaplandığında bu telefonu 1150 liraya alıyorsun ama Türkiye de ki fiyat rakamları uçuk bu belli ayrıca madem bu kadar yüksek fiyatlardan şikayetçisin bunu baştakilere söyleyeceksin buraya değil.tartişılmaz isteyen istediğini yapar buna lafım yok ama gelir Dağılımı konusu yani sen 3 ay maas biriktir git al bilader sana veya ona buna o yakısır onemlı olan bu degıl nasıl kazıklandıgı akıl var mantık var 2379 tl de az para deyıl hanı neler yapılır neler senın telefonundan 5800 den 7 veya 8 tane alıyor veya nokia sarj aleti kactane alırsın bu parayla2 sıde iş görüyor işte zevk meselesi artık ne anlarsın onu bilemem ama herşeye ortada yazılanlar çizilenler. pahalı kardesım bu ülkede pahalı sana gelsın bana gelmesın
İphone kullanmadan hemen fiyatıyla kötülemeyin,daha iyi daha güçlü performanslı olan var.
Ama şahsen cebimde televizyon ekranı büyüklüğünde 4'' üzeri telefon taşıyacağıma tablet pc taşırım daha iyi.
Yere düşünce yok kırılıyormuş yok çatlıyormuş,her telefon kırılır o mu kırılmayacak?
Çok güçlü çok performanslı telefon var,işin bide bu yanı var yapılan her uygulama her kılıf,kulaklık vs iphone,ipad,ipod için üretiliyor(ios).
Cebime sığmıyan,büyük ekranlı,çabuk ısınan,ürün gurubu(kulaklık,kılıf vs) aramaktan sıkılan,bataryası boyundan bile küçük olan.
Telefon olacağına cebime sığabilen,bataryasıda günü geçirilebilen bir iphone olur ama hepsine bedel olur.
4" üzeri telefonlar hiçte televizyon kadar değil sgs2yi tek elle rahatlıkla kullanabilceğine emin olabilirsin. Ayrıca cebine 7"lik tablet sığdırabilceksen buyur tablet taşı bencede.
Nedense hiç bi telefon iphone kadar çabuk kırılmıyo bunu bi araştır derim. Beğenmediğin 'televizyon kadar ekranlı' samsung telefonlar yere elli kere düşüyo ama tık yok. Ayrıca kaliteli bi plastikle çatlama bile yaşamıyo. Gorilla glass ekranla çizilmiyo bile. Yani sağlamlık konusunda iphonedan kat kat iyiler. Birsürü test var bu konuda bence bi incele.
Aksesuar sadece iphone için mi üretiliyo sanıyosun? Samsung telefonlar içinde boy boy kılıflar var. Ayrıca kulaklıklar sabittir 3.5mm girişli her telefona uyar sadece iphone için değil. Sırf bunlar için açılan onlarca aksesuar mağazası bile var.
Telefon cebimizede sığıyo ekranı o kadar büyükte değil hiç bi zaman el yakıcak derecede ısınmayıda başaramıyo bişeyide istediğimizde gayet rahatta buluyoruz bataryasıda emin ol iphonedan fazla gidiyo. Hatta bizim telefonların arka kapağı çıkarabilir olduğu için yüksek mAh değerli bataryalar alıp kullanım süresini iki güne bile çıkarabiliyoruz
Türk lirasıyla hesaplandığında bu telefonu 1150 liraya alıyorsun ama Türkiye de ki fiyat rakamları uçuk bu belli ayrıca madem bu kadar yüksek fiyatlardan şikayetçisin bunu baştakilere söyleyeceksin buraya değil.
Aksesuar konusunda hakkı var. iPhone'a çıkan aksesuar sayısı diğer telefonların hepsine yakındır herhalde. Birkaç teknoloji dergisi (Chip, Oyungezer, Log falan) takip ediyorum ve buralarda sık sık "iPhone'a kılıf, iPhone'a askı, bak iPhone'a röştü kesici (?)" incik boncuk şeyler çıkıyor. Ben daha Wave II'me doğru düzgün bir "cover" bulamadım.
Çıkan haberlerine göre iphone maliyetinin dört katına satılıyo. Buna rağmen Amerika'da 1150 lira civarı. Sizcede bu mantıksız değil mi? Diğer hiç bi telefon daha iyi olsa bile bu kadar pahalı olmuyo nedense. Ayrıca ötvdir kdvdir bilmemnedir bunlara bizim yapabilceğimiz bişey yok. Asıl sorun şu yurtdışından getirtme fırsatın yoksa Türkiye'de sırf iphone diye yada sırf şekli güzel, havalı olur diye +3000 tl veripte bu telefon alınır mı? Bence alınmaz..
Yarı fiyatına galaxy s2 var. Hadi beğenmediniz HTC sensation var. Onu bile beğenmediniz o kadar Motorola droid razr bilmemne bin çeşit telefon var. Ne bu iphone meraklılığı?
Çıkan haberlere göre diyorsun hangi haberlere göre ? Ve doğru olduğu nereden belli ? Ayrıca gelip samsung , htc vs. Telefonları iphone ile karşılaştırıyorsun ben yazımda herhangi bir telefonla kıyaslama yapmadım ki gelip burada diğer firmaları övüyorsun isteyen alır veya almaz kime ne ? ayrıca amerikada ki satış fiyatlarında ki rakamlara bakın ondan sonra burada ki fiyatlar ve uydurma haberlere bakmanızı öneririm.
Çıkan haberlerine göre iphone maliyetinin dört katına satılıyo. Buna rağmen Amerika'da 1150 lira civarı. Sizcede bu mantıksız değil mi? Diğer hiç bi telefon daha iyi olsa bile bu kadar pahalı olmuyo nedense. Ayrıca ötvdir kdvdir bilmemnedir bunlara bizim yapabilceğimiz bişey yok. Asıl sorun şu yurtdışından getirtme fırsatın yoksa Türkiye'de sırf iphone diye yada sırf şekli güzel, havalı olur diye +3000 tl veripte bu telefon alınır mı? Bence alınmaz..
Yarı fiyatına galaxy s2 var. Hadi beğenmediniz HTC sensation var. Onu bile beğenmediniz o kadar Motorola droid razr bilmemne bin çeşit telefon var. Ne bu iphone meraklılığı?
Çıkan haberlere göre diyorsun hangi haberlere göre ? Ve doğru olduğu nereden belli ? Ayrıca gelip samsung , htc vs. Telefonları iphone ile karşılaştırıyorsun ben yazımda herhangi bir telefonla kıyaslama yapmadım ki gelip burada diğer firmaları övüyorsun isteyen alır veya almaz kime ne ? ayrıca amerikada ki satış fiyatlarında ki rakamlara bakın ondan sonra burada ki fiyatlar ve uydurma haberlere bakmanızı öneririm.
Haberi araştırdım ama linkini bulamadım. Galiba scroll yada shiftdelete'deydi. Ne kadar doğru bilmem zaten habere göre dedim bende. Ayrıca ben karşılaştırma fln yapmadım. Yazılanlara kendimce bi cevap verdim. Karşılaştırmayı ben kendi konumda yapmıştım. Hiç bi telefonu övme çabamda yok ben doğruları söylüyorum. Alınıp bu kadar sinirleniyosanız bu sizin bileceğiniz iş. Paranız çoksa gider alırsınız banane. Hem ben almayın kötü telefon fln mı dedim? Hayır. Amerika'daki satış fiyatlarınıda gayet iyi biliyorum ne kadar sattığınıda gayet iyi biliyorum siz kafanızı yormayın. Benim söylediğimde zaten Türkiye'deki fiyatının uçuk olması. Ayrıca ötv vs etmenler tüm telefonlar için geçerli ama hiç bi telefon iphone kadar pahalı değil. Siz önce bi yazılanları düzgünce okuyun sonra yalan yanlış anlayıpta tartışma başlatmayın. Herşeyden önce bi sakin olun ki seviye bozulmasın. Ama eğer konuyu biliyorum bu böyledir diyosanızda her türlü münakaşaya varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?