azsxd
Üye
İphone 4s de problem çıktı.
Merhaba arkadaşlar. Teknosadan iphone 4s aldım ilk 6 gün içinde problem yoktu. o gün telefonun flaşı açık kaldı ve ne kadar uğraştıysam kapatmayı başaramadım. sürekli yanıp kaldığı için şarjı bitirdi. Eve gelip tekrar sarjza taktığımda tekrandan yanan flaş lambası bu sefer aşırı ısınmaya yol açtı. Fırından çıkmış bir iphone vardı elim değmez yakıyordu. Bir ara flaş söndü;Oh be dedim ama öyle değil flaş yanmıştı
ve flaş artık çalışmıyordu. yarın olunca teknosaya gittim,telefonun arızalı değişim istedim, Onlarda servise gönderip onay geldiği taktirde değişim olacaklarını belirttiler;Ve 20 iş günü deyince tepem attı. Dediğim cevap bu oldu. Ürün değişime gelirde iade edicem aldığım fiyat 2.499 tl başka firmalarda 1900-2100 arası değişiyor.
ve flaş artık çalışmıyordu. yarın olunca teknosaya gittim,telefonun arızalı değişim istedim, Onlarda servise gönderip onay geldiği taktirde değişim olacaklarını belirttiler;Ve 20 iş günü deyince tepem attı. Dediğim cevap bu oldu. Ürün değişime gelirde iade edicem aldığım fiyat 2.499 tl başka firmalarda 1900-2100 arası değişiyor.

)