Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon Tavsiyesiİphone 4s 16 vs General mobile discovery 16 gb
Sponsorlu Bağlantılar
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
İphone 4s 16 vs General mobile discovery 16 gb
Arkadaslar bi arkadasim telefon alicak banada sordu hangisini onerirsin diye bende 4s dedim ama yinede size sorayim iphone 4s 16 gb mi general mobile discovery 16 gb mi iphone ise niye discovery ise niye discovery?
muhammettvurucu
Üye
Kullanim amaci? Bütçe?
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Kamera , konusmak , oyun uygulama 700 tl general mobileyi sifir alicak 4s ikinci el
muhammettvurucu
Üye
O zaman discovery alsin
muhammettvurucu
Üye
Şu an discoveryden yaziyorum ihtiyacini karsilar 4s e artik para verilmez
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Ama alinca 4-5 ay kadar kullanip daha guzel bisey almayi dusunuyo bende iphone 4s dedim daha pahali general mobileden cunku birde discovery 4.4 kitkat geldimi?
muhammettvurucu
Üye
Nisanda geliyor 4 5 ay için o kadar para vermeye gerek yok bence
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Kamerasi iphone 4s in daha iyi gibi general mobilde asphalt8 oynatmiyormus galiba onun icin biraz sogudu gibi iphone 4s e hala destek suruyo birde apple iphone marka birazda havali birisi
cesurpolis61
Üye
ilerde satacaksa kesinlikle 4s dolar gibi değer kaybetmez uzun vadeli kullanacaksa yeni model gmd2 lite 1000 tl civarı ve hem bahsettiğiniz oyun açığını hemde resim kalitesi açısından sizi 4s e göre artıya götürecektir 2gb ram ve 13 mp kamera dediğiniz konularda sizi tatmin eder
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Bilemiyorum idarelik kullanacak daha sonra z2 alicak 4-5 ay sonra
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Aldigi teli satip ustune para ekleyip z2 alicak
Mustafa-26
Üye
Kardeşim tabikide Gmd nisanda 4.4 gelcek aspalth 8 i daha bugün hiçbir kasmadan oynadım
The Benefit
Üye
Eğer marka takıntısı varsa gm alması hata olur. Bence diğer markaya yönelsin.
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Sarj soketinin kolay bozuldugunu soyledim biraz sogudu gibi
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Birde gmd yi 700 tl ye alicak 500-550 arasi saticak iphone yi 700 e alicak 700-750 arasi satar
Arkadaşım 16 gb liklerde şarj soketi sıkıntısı yok onlar 4 gb liklerde oluyor
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Peki birbirlerine gore eksileri ve artilari nedir
MaxipmaN
Üye
gerçekten güvenilir temiz bir 4s bulabilirseniz ben 4s alırdım sebeplerinin başında ben androidden sıkıldım duvar kağıdı bile değiştirmiyorum onun etkisi büyük ama ios tecrübesi de yaşamak istememden de kaynaklanıyor
general kullanan bir arkadaşım şarja takınca bir anda yüzde 15 artıp kullanırken de yüzde 15 azalabiliyor daha sorunsuz olması nedeniyle 4s
kemsaf
Üye
Konu Sahibi
Birde ios stabil
0MG90
Üye
Ben olsam 4s alırdım daha iOS8 i de alacak. Stabil,hızlı,oyunlarda sorunsuz,interneti hızlı,her hafta iTunes Store dan ücretsiz single müzik, her hafta AppStore dan ücretsiz haftanın uygulaması(uygulama,oyun).