iPhone 4G ve Os4.0.1<->Os4.0.2<->Os4.1 Jail Break/Unlock Version Update/Restore Backup

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

izmiremo

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 4G ve Os4.0.1<->Os4.0.2<->Os4.1 Jail Break/Unlock Version Update/Restore Backup
Merhaba,

iPhone 4G AT&T sim karta kilitli olan telefonu pasaporta kayıt ettirdim. Bilgisayara bağlayıp itunes ile etkinleştirdim. Telefon ilk Os 4.0.2 versiyon ile menüler açıldı ve Türkçe kullanıyorum.
Başlarda AT&T kartı takılmadan itunes ile telefona erişim engelliydi. Ancak Os 4.1 güncellemesi ile arada bir engel çıkarsa da Türkiye'de ki sim kartı takılı olarak telefona ve hafızaya erişebiliyorum. İnternette bu güncellemenin jail break çıkmadan yapılmaması ile ilgili uyarılar yer almış. Eğer öyleyse 4.0.2 restore/backup dosyası durmakta buna geri mi dönmem gerekiyor? 4.0.1 versiyonuna indirerek unlock yapabilme olasılığı var mıdır?

Teşekkürler...

efeselektronik

Üye
yok kardeş ilgili arkadaşlar tahtilde sanırım kimse cevap yazmıyor

venom_emin

venom_emin

Üye
kardeş backup dosyasını bi dene ama bana olmaz gibi gelio çünkü 4.0 dan sonra shsh diye bi olay war telefondan yada umbrelladan bulunduun versiyonunun shshını alman lazım aldıın zaman sürüm yükseltsen de o versiyona geri dönebilirsin ama sn yinede backupı bi dene olmazsada jb çıkana kadar bekle çok yaklaştı diyolar dev team açıklama yaptı geçen gün kolay gelsin, geçmiş olsn...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
backup dosyasıyla sürüm düşürülmez onun için cydiada shsh kaydın olmalı.ayrıca baseband yükseldiyse ki yükselmiştir unlock bekleyeceksin.bugün yarın veya birkaç günden çıkar.

izmiremo

Üye
    Konu Sahibi
???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt