• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

iPhone 4G Resmiyet Kazandı ve İşte Resmi Çıkış Tarihi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iPhone 4G Resmiyet Kazandı ve İşte Resmi Çıkış Tarihi!
Apple’ın son günlerde oldukça sık internet sitelerinde rastladığımız cep telefonu iPhone 4G ile ilgili ilk defa konuşuldu. Üst düzey bir Apple yetkilisinin Güney Kore kökenli bir gazeteye verdiği demeç doğrultusunda Nisan ayında satışa sunulacağı açıklanan cihazın, özellikleri hakkında ise henüz kesin bir bilgi bulunmuyor. Ancak Nisan ayı içerisinde Güney Kore’de satışa sunulacak olan iPhone 4G’ye, Avrupa pazarında Nisan ayından öncede rastlayabiliriz. İnternet ortamında sızdırıldığı iddia edilen iPhone 4G’nin teknik detaylarına ise buradaki adres üzerinden ulaşmanız mümkün.

Emir

Emir

Üye
Appel gerçekten mükemmel işler yapıyor.. Ama nokıa appel ın havasını indirecek nokıa bu telefona karşı hemen iş başına geçmiştir o da 4g telefon üretimine başlamıştır

zaferizm

zaferizm

Üye
nokia iphone 3gs i bi geçsin bakalım daha bişeyini görmedik

GameWorld

GameWorld

Üye
sonunda Ön kamera koymayı akıl edebilmşler

Emir

Emir

Üye
nokia iphone 3gs i bi geçsin bakalım daha bişeyini görmedik
Kardeşim görmemişin galiba nokıanın n97 sini :nono: n97 vs iphone şimdi sıra iphone 4g karşı nokıa en kısa zamanda çıkaracak 4g telefonunu:oke:

rapman

rapman

Üye
Appel gerçekten mükemmel işler yapıyor.. Ama nokıa appel ın havasını indirecek nokıa bu telefona karşı hemen iş başına geçmiştir o da 4g telefon üretimine başlamıştır
appel değil apple :oke:

--------------- Ekleme ---------------

sonunda Ön kamera koymayı akıl edebilmşler
iphone 3G S'e de ön kamera koyabilirlerdi fakat koymadılar çünkü yeni çıkacak olan iphone 4G'de farklılık yapabilmek için.yani firmalar çıkardıkları son telefonlarda gücünü sonuna kadar kullanmıyor.eğer kullansalar 5 yılda bir çıkar yeni iphone'lar,n serileri...

zaferizm

zaferizm

Üye
gördüm ikisinide elime aldım bıraz kullandım 3gs i tartışmasız tek geçerim süper cihaz tabi zevklerde tartışılmaz

Emir

Emir

Üye
appel değil apple :oke:

--------------- Ekleme ---------------

iphone 3G S'e de ön kamera koyabilirlerdi fakat koymadılar çünkü yeni çıkacak olan iphone 4G'de farklılık yapabilmek için.yani firmalar çıkardıkları son telefonlarda gücünü sonuna kadar kullanmıyor.eğer kullansalar 5 yılda bir çıkar yeni iphone'lar,n serileri...
Kardeş ha apple ha appel takma kafaya bişey olmaz :oke:

futbol123

futbol123

Üye
iphone 4g 3gs den güzele benziyor

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
nokia iphone 3g gçecek cihaz cıkarmadı daha kimse aksini idda etmesin lütfen n97 diyosunuz bi mali müşavir abim var 80 yaşında n97 kulanıyor birbirlerine cok yakışıyor ikiside hantal ikiside görünüsü vasat uyum içindeler

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeşim görmemişin galiba nokıanın n97 sini :nono: n97 vs iphone şimdi sıra iphone 4g karşı nokıa en kısa zamanda çıkaracak 4g telefonunu:oke:

Nokia'nın N97'sini de kullandım, iPhone 3G'yide bence iPhone 3G Number ONe!

Progressivity

Progressivity

Üye
Nokia yakalayamaz Apple ı ne yaparsa yapsın bi defa teknoloji farkı var aralarında

Emir

Emir

Üye
Kardeş NOKIA BİR DÜNYA DEVİ İPHONE İSE DÜNKÜ TELEFON KİM GEÇEMİYOR DALGAMI GEÇİYON DÜNYANIN %75 İ NOKIA KULLANIYOR HABERİN OLSUN BU MESAJIN İPHONE İYİ DİYENLERE

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
Kardeş NOKIA BİR DÜNYA DEVİ İPHONE İSE DÜNKÜ TELEFON KİM GEÇEMİYOR DALGAMI GEÇİYON DÜNYANIN %75 İ NOKIA KULLANIYOR HABERİN OLSUN BU MESAJIN İPHONE İYİ DİYENLERE
dünkü dedigin 1976 dan bu yana teknolojiye yön veren bir markadır bana kalıpta nokia ile apple karşılaştırma git araştır oku ondan sonra gel :evet:

Emir

Emir

Üye
dünkü dedigin 1976 dan bu yana teknolojiye yön veren bir markadır bana kalıpta nokia ile apple karşılaştırma git araştır oku ondan sonra gel :evet:
kardeş baksana bir o yıllarda cep telefonu varmıydı?? sende onu bir araştırsana :evet: belkide teknolojiye katkısı olmuştur ben zaten teknoloji bakımından söz etmedim ben sadece telefon üretim yılından bahsettim :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt