Apple'ın yeni nesil akıllı saati yakında duyurulabilir

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple'ın yeni nesil akıllı saati yakında duyurulabilir
Apple'ın yeni akıllı saati öncesinde ilk modelinin stokları tükenmeye başladı...




Apple, akıllı saat pazarının en önemli firmalarından bir tanesi ve özellikle de firma iPhone akıllı telefon modelleri sayesinde ilk akıllı saati ile pazarın en önemli üreticisi konumuna gelmişti ve şimdi de firma yeni nesil akıllı saatinin sunma hazırlıkları içerisinde.



Geçtiğimiz 2014 senesi Eylül ayında Apple ilk akıllı saati Apple Watch'ın duyurusunu yapmıştı ve bu cihazın çıkışı ise biraz gecikmiş ve 2015 Nisan ayında cihaz pazara sunulmuştu.

Bu akıllı saat 38mm ve 42mm olarak iki farklı büyüklükte gelirken, kullanılan malzeme açısından da Apple Watch Sport, Apple Watch ve Apple Watch Edition olarak da üç farklı versiyon olarak satışa çıkmıştı.

Apple'ın henüz akıllı saatini ne zaman sunacağına dair bilgi bulunmazken, yakında sunulacağına dair de işaretler gelmeye başladı. Buna göre Apple Store'a baktığımızda alüminyum alaşım kasalı Apple Watch Sport versiyonların 6 tanesi stoklarda bulunuyor. Ayrıca paslanmaz çelik kasa içeren Apple Watch'ın ise yine 6 versiyonu stoklarda bulunmuyor.

Yeni Apple Watch 2'nin henüz donanım özellikleri ve tasarımının nasıl olacağı yönünde resmi bilgiler bulunmazken, daha hızlı işlemci, daha dayanıklı yapıya sahip tasarım, GPS desteği ve 4G LTE bağlantısının bu yeni nesil Apple Watch 2'de yer alacağı kaydedilmekte.

Bakalım gelecek ay içerisinde gerçekleştirilecek olan iPhone 7 tanıtım etkinliğinde firmanın bu yeni akıllı saati de gün yüzüne çıkacak mı....

Apple'ın yeni nesil akıllı saati yakında duyurulabilir
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Daha yüksek pil dememiş haber

m2 note cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt